Никога не съм имал гадже

• 13 408
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
А, срещу съответната сума сигурно може.
Сетих се за една, дето търси духовното във връзката. Ама тунингована от-до. С такава инвестиция, това духовно определено не го търси с някой бачкатор, нито даже с фриленсър. За мен е очевидно колко точно духовна е, ама пък на такива не мога да не им бия евала - знаят си таргета и инвестират в уцелването му. С какъв успех, само те си знаят, но важното е, че полагат усилия.

# 46
Тунинговането и душевността са двете крайности при някои жени. Нямат нищо общо, имам пример пред себе си ,.Умна жена, с професия, тунингована отвсякъде и.....тя търси стойностен и добър мъж.

# 47
  • София
Сетих се за една, дето търси духовното във връзката. Ама тунингована от-до. С такава инвестиция, това духовно определено не го търси с някой бачкатор, нито даже с фриленсър. За мен е очевидно колко точно духовна е, ама пък на такива не мога да не им бия евала - знаят си таргета и инвестират в уцелването му. С какъв успех, само те си знаят, но важното е, че полагат усилия.

Ама така се прави. Като искаш някой мечо с дебел порфейл, бухаш силикона и джуките Joy А не да ревеш що еди кои си не те забелязвали, как можело да са такива лоши, и целият им пол барабар с тях.

# 48
Темата не е за вашите страхове и ужаси, ве! Дами.

# 49

Ама така се прави. Като искаш някой мечо с дебел порфейл, бухаш силикона и джуките Joy А не да ревеш що еди кои си не те забелязвали, как можело да са такива лоши, и целият им пол барабар с тях.

Ще дойде време, в което естествената, вродена красота ще се котира....просто, защото ще е мит.

# 50
Какви наши страхове? Даваме съвети как да си хване гадже и да го задържи. Ако иска да си хване плеймейтка, съветите ще са други, без елемента на задържане Grinning

# 51
Да си купи хубави дрешки, да си щракне няколко по-хубави сними (е все пак да се надяваме, че не е някой Квазимодо) и да щурмува сайтовете. А и да не налита на лели, че както няма опит ще му се разкаже играта. Общо взето това е, нищо сложно, и също както вече казах да зареже стиховете и там подобни глупости.

# 52
  • София
Скрит текст:

Ще дойде време, в което естествената, вродена красота ще се котира....просто, защото ще е мит.

Естествената красота винаги се котира.

# 53

Натуралната женственост винаги се е ценяла и ще се цени.
Мъжете не са толкова просто устроени, колкото повечето си мислят. Жената за секс и жената за спътник в живота са две различни жени.
Първите с времето стават все по-разочаровани, че не се получава нещо повече.
Но не предлагат нищо повече.
Има го и при мъжете де.

# 54
Да си купи хубави дрешки, да си щракне няколко по-хубави сними (е все пак да се надяваме, че не е някой Квазимодо) и да щурмува сайтовете. А и да не налита на лели, че както няма опит ще му се разкаже играта. Общо взето това е, нищо сложно, и също както вече казах да зареже стиховете и там подобни глупости.
Само със снимка се връзват мъже. Жените гледат и поведението.
Не се научихте, ей.

За лелите съм със смесени чувства - ако уцели правилната лелка, ще има полза и за двамата. Може би някоя разведена с деца, да не го припира да градят общо бъдеще. Обаче като чета тука в СО повече отчаяни самотни разведени, търсещи мъж сега и веднага, а и лично познавам такива - разведоха се и на втория месец ги удариха хормоните и самотата, бяха готови да предложат брак на 8-10 години по-млади момченца-купонджии - не съм оптимист и за тази опция.

# 55
В природата далеч не е задължително всички мъжки екземпляри да се репродуцират.

Някои желаят да бъдат съпрузи, а не просто бикове - заплождачи.

# 56
[/quote]

Е, то едното води естествено до другото, трябва да си добър съпруг и се подразбира и добър баща. Децата са щастливи, когато бащата обича майка им.

# 57
  • София
Чакайте да види първо какво е, после сам ще се откаже Joy

# 58
Мотивацията и за двете е една и съща. Ако не беше, щеше да си доволен на приятелките, вместо да се мъчиш да се загаджваш с тях.
Защо смяташ, че ще си добър съпруг?

# 59
Имам един познат поет. Ако знаеш, що нещо изръчка... Същото важи и за няколко художници.
Важното дори и тъжна да поетичността, да е някак спокойна и мъдра, а не отчаяна.
Гледай да не ги качваш много на пиедестал жените (по-скоро да не им го показваш) и не презирай сексуалността им, на нея разчиташ все пак.
Може в малкия град наистина да няма преставители на арт средите. Ако се впишеш в такава компания, все ще те прилапа някоя. Само че може да се шокираш колко разврат има в тия среди. Провинциалните кифли ще ти се сторят на монахини.
Като се замисля, де що познавам поетеса, всички са огън. Даже някои имат съществен принос в сексуалното ми израстване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт