Противозачатъчни Жанги 0,03 и странични симптоми.

• 146
  • 1
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте!
Имам въпрос към Вас.
Заради доста болезнена менструация и голяма киста над 4 см.ми изписаха противозачатъчни Жанги 0,03 ,за да се нормализират нещата, аз изобщо не исках да ги пия , защото съм чувала много страшни неща ,но за съжаление след 6 месеца прием на Дуфастон  и почти никакъв ефект,това остана единственият наличен вариант пред това да избере операция.
Пия ги от изключително малко време 3 дни ,но имам толкова силно главоболие,че не мога да вървя в права линия и залитам.
Дали е възможно да е от тях и ще премине ли този страничен симптом или трябва да бъдат сменени с нови ?
Питам тук във форума, понеже няма как да се свържа следващите дни с гинеколог, понеже почива и желая да получа поне някакво разяснение какво се случва, защото има доста дами ,които пият такива хапчета и може да са наясно.
В аптеката ми казаха че могат да ми дадат по- леките,ако не се чувствам добре,но не искам да си правя сама експерименти с такива неща , които не са шега работа.
Благодаря предварително и светли празници.

# 1
Аз съм пила Жанги , тогава имах доста странични ефекти и разни болки . Прочети в листовката мисля, че го има като страничен ефект . Преди години за киста бих Иногинол мисля , че беше 5 или 6 месеца и като отидох пак при доктора кистата беше изчезнала , а и до колкото помня нямах толкова странични ефекти . Но все пак всичко е до организъм като всеки е различен . Измери кръвното все пак може да си го качила мен тогава ме боли глава . Майка ми казваше , преди да ти дойде нали те боли няколко дни , в тези дни да пия 1 аспирин и като ми дойде да не ме боли толкова . Успех . Дано се оправиш .

Общи условия

Активация на акаунт