Цикъл след раждане

• 294
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мамчета! Родих секцио преди 5 месеца и половина, цикълът ми дойде почти месец след раждането, като преди да забременея беше редовен с ден два закъснение. След раждането започна да идва между 27- 33 дни. Сега ми закъснява вече три дни, направих си тест за бременност- отрицателен е.  Не съм кърмила. Нямам никакви симптоми след раждането кога ще ми дойде, за да съм евентуално подготвена. Има ли и други, които са така? Вече чак започнах да се притеснявам, въпреки отрицателния тест.

# 1
  • София/Севлиево
Абсолютно нормално.Нужно е време докато се наместят хормоните,а и след раждане може да има постоянно изменение в дължината на цикъла-пероидът може както да се скъси,тъй и да се увеличи.При мен след второто раждане стана на 36,че и повече дни,преди това беше на 32 до 36,а преди първото -на около 30 дни.Имала съм няколко  случая да не ми дойде по над 50-60 дни(ходих на лекар и не бе установен проблем).

# 2
Родих преди 3г и половина, секцио. Цикъла ми дойде на около 40-44 ден, от тогава насам е ужас. Всеки месец различно, ту в началото на месеца (около 4,5 месеца), ту в края. Ходих на лекар, всичко "нормално".. Все още мястото го чувствам изтръпнало, всякаш го няма, въпреки че не ме боли, нито имам някакъв проблем в ежедневието. С ММ не се пазим особенно, "готови" сме дори ако стане "белята", белким тогава се оправи
... нелепо е, ама ми писна.

# 3
Здравейте родих преди 5 месеца
И имам закъснение с цикълът!
Първоначално ми дойде на 15 ноември
После на 20 януари беше нормално червено и сега 10 март но е като тъмно кафяво все едно е черно на какво се дължи това закъснение и този цвят..😢🥺

Общи условия

Активация на акаунт