Парене след уриниране

• 592
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте.

От много време вече имам парене след уриниране главно вечер и чувство за недоизпразнен пикочен мехур. Нямам болка. Започна със силно воднисто течение което постепенно изчезна. Пусках обикновена урина, тя показва завишени еритроцити и левкоцити. При стерилна урина не се изолират никакви бактерии. Пускала съм разширен пакет за полово предавани инфекции всичко е отрицателно. Пих билкови препарати с червена боровинка като Уринал акут, Цистирен и тнт, не ми помагат . Ходих на уролог, гинеколог и нефролог , според тях всичко изглежда добре на ехограф .Единственото което ми откриха е малка раничка на шийката на матката. Дали е възможно от това да е проблема? Моля ви помогнете ми това ми пречи сериозно на всекидневието , трудно ми е да се наспивам. Благодаря!

# 1
  • Melmak
Гинеколог пусна ли микробиология? Да не е бактерия?

# 2
Отивай в аптека и вземи Ципрофлоксацин.
Фармацевтите ще те консултират за приема
Още утре ще ти олекне,а после ходи и се изследвай

# 3
Здравейте , микробиология е пускана 2 пъти напълно чиста. Ципрофлоксацин съм пила ,не ми помогна.

# 4
  • Melmak
Какви са тези абсурдни съвети за ципрофлоксацин???? Добре, че вече са с електронна рецепта и не може човек да си ги купува за щяло и нещяло!!!

Освен да смените лекарите, не знам какво да кажа. Случвало ми се е да имам парене от гъбички. Може да пробвате отвара от мечо грозде, прави се чай според рецептата, описана на опаковката.

# 5
Колко време ги пихте тези добавки? По принцип идеята е да се пият малко по-продължително, даже най-добре не самостоятелно, а комбинирани. Имала съм подобни проблеми, при мен най-много помагат Неоренал в комбинация с Цистон и чай мечо грозде. Но таблетките ги пия няколко месеца, най-вече Неоренал. За него пише на опаковката, че може да се пие до 6 месеца, без прекъсване, тъй като не е натоварващ за организма.

# 6
Както са писали по-горе, опитайте някои от фитопрепаратите за по-дълго време. Нека не е с червена боровинка.
Цистон, Неоринал, Уронат.
Изолиране на левкоцити и еритроцити, без наличие на бактерии, може би клонят нещата към песъчинки. Особено парене след уриниране. Преминавайки дразнят уретера.
Щипка сода в чаша вода сутрин.

# 7
След изследване на пакет Фемофлор, това са резултатите Стафилококи 10 на 4.8 степен, които според гинеколожката не подлежат на лечение, дали може от тях да е проблема? Също някой ако знае какво означават парцалчета в урината? Дали имат общо с изкарване на песъчинки ? Възможно ли е на ехограф да не де виждат тези песъчинки? Благодаря предварително!

# 8
  • Melmak
Пуснете изследването в темата за микробиология и там ще ви дадат по-компетентно мнение!

Hblagoeva, да сте лекар случайно, че да давате съвети за антибиотици без да има доказателства за бактерия? Ако не знаете антибиотик се изписва от лекар, а не от форума!

# 9
Можете ли да ми кажете кой Неоренал сте пили понеже има два вида единият е Неоринал SR другият само Неоренал ? Каква е разликата?

# 10
Само Неоренал. С екстракт от бреза. Другият е с повече съставки.

Общи условия

Активация на акаунт