Никога не съм имал гадже

• 13 420
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Анализирай се.. Ако си опитвал контакти, с какво са ти отвръщали..
Подобри физиката си, дава самочувствие. На 24г ако не си докосвал жена, опитай неангажиращо и емеционално. Самия опит ще ти даде самочувствие, когато срещнеш как да действаш.
Жените не сме страшни, но харесваме мъже, които знаят какво правят и ни вдъхват спокойствие и сигурност.

# 31
  • София
Анализирай се.. Ако си опитвал контакти, с какво са ти отвръщали..
Подобри физиката си, дава самочувствие. На 24г ако не си докосвал жена, опитай неангажиращо и емеционално. Самия опит ще ти даде самочувствие, когато срещнеш как да действаш.
Жените не сме страшни, но харесваме мъже, които знаят какво правят и ни вдъхват спокойствие и сигурност.

Хубав коментар. Ще го повторя, но си приведи външния вид във възможно най-добро състояние и просто започни да общуваш с жените. И ние сме нормални хора, даже в много отношения сме си абсолютни животни Joy Да, на сексуалните мъжкари им е по-лесно, отколкото на романтичните поети. Но можеш да тънеш в самосъжаление, или да действаш. Само второто е печеливша стратегия. Успех!

# 32
Самочувствието не расте по върбите и не се бере по указания. Ако беше, щеше да е лесно за всеки.
Ако темата е написана заради реален проблем, съветът ми е: работа с логопед, за да преодолееш говорния си дефект. Не става за ден, но е поне нещо трайно, което би повлияло и на самочувствието ти. Не се мъчи да ставаш такъв, какъвто не си, т.е. мачо, бачо и прочие други форми на липса на оправдано самочувствие и комплекси. Научи се да се харесваш.  Стъпка по стъпка. Намирай си причини всеки ден и да се харесаш, и за да се радваш на живота си. Реална помощ и въвличане в по-разширени компании - от приятел.
П.П. И да помниш, че всичко отминава и идва друго.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 21:39 от Vasudevaya

# 33
Според мен смени средата. Звучиш отчаян, а не бива, защото от написаното оставам с впечатлението, че имаш какво да предложиш на едно момиче - добър си, скромен си, не си конфликтен, спортуваш, ориентиран си към духовното. Не всичко е пари. За съжаление повечето момичета в днешно време гледат колко голям е джобът, а не акълът и сърцето, затова си и патят след време и едва след като са преполовили младостта си осъзнават колко са бъркали. Аз съм на 20 години, за мен важно е човекът до мен да е добър, да има амбиции, цели и да ги следва, а не да е един фукльо, който да парадира с парите на родителите си. Съветът, който мога да ти дам, е да отидеш в по-голям град - вече си на 24 години, можеш да се преместиш в търсене на работа в София или Пловдив, там има по-голям шанс да попаднеш на твоето момиче. Но дори и да не успееш да попаднеш веднага на някоя, с която да създадете връзка, въобще не се отчайвай. Никога нищо не бива да е на всяка цена, още повече пък обвързването с човек, защото се правят грешки и накрая се съжалява.

Жените обичат да виждат увереност, но не прекалена, а в рамките на нормалното - да можеш да вземеш правилни решения, да имаш позиция и мнение по всеки въпрос, да отстояваш общите ви интереси като двойка.

# 34
В природата далеч не е задължително всички мъжки екземпляри да се репродуцират.

# 35
...но всички искат секс.

# 36
Да се репродуцират - не..
Но друг е инстинкта и желанието..

# 37
  • Sofia
Да ги доизкусуряват тия секс-роботи и да се приключва. Grinning

# 38
...но всички искат секс.
... и с тази цел се съревновават с другите мъжкари, показвайки най-доброто от себе си и стараейки се това най-добро да става повече и по-добро. Брей, че изказ извадих и аз.
Мисълта ми е - за всяко момиче трябва да покажеш, че си повече от другите. Тъй че дерзай.

# 39
  • София
Галче, здравей Heart Eyes

# 40
Всички искат секс и се съревновават кой е по,по най....сейр да става

# 41
...но всички искат секс.

Искат, ама дали ще получат гаранции няма.

Пич, смени подхода, заеби тия стихове, тва е вървяло преди 100 години, сега не. Опитай се да бъдеш по-оперен, работи върху самочувствието си. Виж какво би ти дало такова- дали кариера и пари, дали мускули, дали умения да се биеш или някакви други спортни умения. Или комбинация от няколко. Опитай се ти самият да бъдеш атрактивен и те да започнат да те искат и търсят. Това, че можеш да си комуникираш с тях и имаш "само" приятелки, поне е крачка в правилната посока. Като добиеш увереност, ще направиш и следващата.

# 42
Разликата ще дойде с първото гадже. Лично изпитано.
После обаче гледай да не навириш много нос и да я зарязваш, че аз на няколко такива неугледни, ама с добра душа им оправих самочувствието и внезапно си повярваха, че могат да се мерят с Илон Мъск и Брад Пит, Кубрат Пулев в краен случай. Естествено ме отсвириха, щото на пазара има бомби... само за да ги отрежат аналозите на Амбър, Анджелина и даже Андреа.

# 43
Разликата ще дойде с първото гадже. Лично изпитано.
После обаче гледай да не навириш много нос и да я зарязваш, че аз на няколко такива неугледни, ама с добра душа им оправих самочувствието и внезапно си повярваха, че могат да се мерят с Илон Мъск и Брад Пит, Кубрат Пулев в краен случай. Естествено ме отсвириха, щото на пазара има бомби... само за да ги отрежат аналозите на Амбър, Анджелина и даже Андреа.

+ 100

# 44
  • Sofia
... само за да ги отрежат аналозите на Амбър, Анджелина и даже Андреа.

Е, какво "даже Андреа"? Grinning Нашенските фурии са по-недостъпни и от Холивудски красавици. Сигурно ще е по-лесно самата Анджелина да бъде свалена, отколкото някоя повярвала си бг-простачка.

Общи условия

Активация на акаунт