Никога не съм имал гадже

• 13 552
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Далече, далече
В школите по танци наистина има много жени и почти никакви мъже. Ако в една школа не ти хареса, може да я смениш с друга.
На готварски курсове също може да срещнеш момичета/жени.
В краен случай може да си вземеш куче и да го разхождаш по парковете. Покрай домашните любимци се завързват разговори с непознати по-лесно. Ако си вземеш някоя малка и пухкава порода, може да привлечеш предимно кифли.

# 76
Бих препоръчала куче. Напук на съветите за сгледи на разни курсове и школи - все още не познавам и един човек, който е почнал да тропа хорца или да учи немски В2 с цел да се задоми.
Затова - куче. Особено ако обича животните.

# 77
- Ще пиеш ли една ракия?
- Моята вяра не ми дава да пия.
- Каква е твоята вяра?
- Вяра, 95 кг, арматуристка.....

# 78
Мисля, че ти се дадоха много добри съвети. Съветите за външен вид, логопед и повдигане на самочувствието са като че ли най-добрите. И жените оценяват по външен вид, важен е за тях, голямо клише е, че не го гледат и нямал значение.
Искрено ти пожелавам успех!
Мисля, че ти се дадоха много добри съвети. Съветите за външен вид, логопед и повдигане на самочувствието са като че ли най-добрите. И жените оценяват по външен вид, важен е за тях, голямо клише е, че не го гледат и нямал значение.
Искрено ти пожелавам успех!
Благодаря! 🙂

# 79
Пишеш, че си на 24 сякаш вече си много възрастен, но по-добре не си слагай тия безсмислени ограничения. Аз съм мъж на 40, който за пръв път целуна жена и прави секс на 28. Simple Smile Т.е. мога да те уверя, че имаш още 4 години да се ослушваш докато ме настигнеш. Някой ще каже - не е възможно! Предисторията е, че като малък бях много чувствителен и по-затворен, а в училище доста надебелях някъде около пубертета, в което имаше и намесени кортикостероиди за лекуване на алергии. Та в гимназията ако си дебел и грозен знаеш, че нямаш шанс и развиваш определени комплекси. Знам какво ти е - мислиш, че никой няма да те хареса, притесняваш се от жените, докато познатите ти са "напред с материала". Стандартна история...

Какво стана по-нататък? Някъде на 26 отслабнах, притесних се за здравето си от килограмите. Тогава видях, че не изглеждам толкова зле и тоя фактор не е чак толкова смущаващ вече. Simple Smile Там някъде и се запознах с едно момиче (наживо, покрай приятели) с което си допадахме и много дълго време си пишехме (по ICQ в онова време преди 13-14 години, нямаше вайбъри и видео връзки). А си пишехме понеже живеех в друг град. И покрай това писане се влюбих. Simple Smile По това време живота сам ме потискаше ужасно и четях много. Спомням си, че нещо прочетено в едно книга ме тласна към идеята, че трябваше да направя решителна стъпка, а не само да стоя и да си представям нереални работи. Реших, че липсата на опит няма никакво значение. Дори се замислям, че даже това беше полезно. Нямах никаква представа как точно се правят свалки. Просто пак се видяхме след известно време и и казах, че я обичам - точно като на кино. Останалото е история - в момента съм на 40, живеем си добре заедно и имаме дете. Simple Smile

Но истината е че мен животът сам ме потискаше. Имам познати и приятели, които си живеят сами чудесно. Това изобщо не им пречи, и нямат нужда от никакви връзки. Зависи от хората. Отделно, че е пълно с мъже като теб неуверени по един или друг начин, които вероятно биха живели по-пълноценно във връзка. Отнася се и за жените. Отделно, че тези нови технологии отдалечават хората в живото общуване. Ако имаш нужда от това, както аз имах, ще намериш начин и никога няма да е късно. А и това притеснение от жените е безпочвено, те са нормални същества, които могат да обичат всеки, не е нужно да си минал през 10 жени преди това. Simple Smile

Успех ти желая.

# 80
Имам един познат горе долу в такова положение. Симпатично момче, облича се добре в спортно-елегантен стил, има хубава работа, общителен е и въпреки това от години все не може да си намери приятелка. Дори кани жени, ходи по срещи, но само толкова. След първата среща те просто не искат да повторят. На пръв поглед е чудесна партия, но това което отблъсква жените е поведението му. Има склонност да критикува жените дори без да се усети, че го прави, държи се малко неадекватно с темите за разговор, не умее да флиртува и като цяло поведението му е малко нелепо. Това го разказвам, защото една от основните причини един мъж да отблъсква жените е поведението му. Има всякакви грозни и недобре изглеждащи мъже, които все пак си намират жени. Така че, според мен, нито тялото, нито дрехите, нито самочувствието са толкова важни колкото поведението и начина на общуване. Друго много отблъскващо е отчаянието. Един отчаян мъж си личи от километри. Така че, авторе, помисли как разговаряш с жените и какво впечатление създаваш. Адекватно ли се държиш или дрънкаш глупости? Изглеждаш ли твърде отчаян или твърде притеснен? Защото на тези години щом не си имал никакъв досег с жена, значи имаш някакъв по-основен проблем. Едно е да не си имал сериозна връзка, съвсем друго е изобщо да не си бил в контакт с жена.

А за стиховете, според мен, е хубаво и на много жени би се харесало. Изобщо не е вярно, че всички жени харесват арогантни батки освен ако не се целиш в 15-16 годишни девойки.

А за липсата на сексуален опит, няма да те лъжа, това определено ще си проличи в началото и може да отблъсне конкретната жена. Като всяко друго нещо, и за това се изисква трупане на опит. Но това не бива да те притеснява, просто не тръгвай с нагласата да си търсиш съпруга, а просто опитай да натрупаш малко опит без очаквания за сериозна връзка.

# 81
Абе пич, какво си се завайкал. На 24, пък не си имал гадже. Е и аз на твоята възраст нямах гаджета, на тази възраст се занимавах с учене, работа и т.н. Минаха години, малко поостарях, запознах се с жена ми, и т.н. Дерзай, гледай си живота и не се отчайвай. Колкото до съветите, школи по танци, манци и т.н. Да, става някои и там си намират късмета. Ама там има такива кифли с извинение, че само заради риска да попаднеш на някоя такава не си заслужава. И знай едно жените имат голям усет, и докато се фокусираш върху това, те ще бягат от тебе, или ти няма просто да ги виждаш. Колкото до сексуалния опит, е какво като го нямаш. Никой не се е родил научен. Като намериш точния човек ще го придобиеш. Повече или по-малко това е инстинкт закодиран в човека, който с точния човек се отключва, и оттам ти просто го доразвиваш. Казвам го от опит. И аз на твоите години нямах никакъв такъв. Е вече съм семеен, пък и деца имам, очевидно това не ми е попречило. Така че успех.

# 82
А за липсата на сексуален опит, няма да те лъжа, това определено ще си проличи в началото и може да отблъсне конкретната жена.

Конкретната може да отблъсне, друга пък може да не отблъсне, хич не се притеснявай Simple Smile

# 83
Конкретната може да отблъсне, друга пък може да не отблъсне, хич не се притеснявай Simple Smile

Ами ако точно този опит отблъсне някоя....то тогава няма за какво да съжалява човек. Една жена ако обича един мъж, точно този опит ще е най-малкото нещо което ще я отблъсне. Даже може да я привлече. Другото е, че тя ако иска да е с теб, ще даде всичко от себе си, ако щеш и в леглото за да те научи.
Някои мъже си мислят, че като нямат опит със жените, не могат да си намерят гаджета. Е ще ме извиняват всички. Ама колко мъже без опит, респ. жени без кой знае какъв опит са си намерили половинките и са изградили семейства?
Затова това с опита са разни клишета на разни мачовци, които накрая остават сами.

# 84
Съгласна съм изцяло, не опитът на партньорите е решаващ в едни отношения а взаимния поглед.

# 85
  • София
Има голяма разлика между неопитен на 20 и неопитен на 30+, 40 и т.н. Липсата на опит, след определена възраст, става симптом.

# 86
Лъвице ,не намирам никаква разлика за това във възрастта. И на 20 и на 40 ако нямаш нужния стаж, все си си неопитен, но това изобщо не значи,че няма да си добър любовник, ако си с точния за теб човек.
Вика му се химия и напасване.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 14:42 от happy doc

# 87
  • Sofia
Даже може да я привлече. Една жена ако обича един мъж, точно този опит ще е най-малкото нещо което ще я отблъсне.

Не че нещо, ама това са някакви фантазии на неуверени мъжлета... Да, ако дадена мацка хлътне по някого истински – когато разбере, че той няма никакъв опит с противоположния пол, може и да не бъде отблъсната, ама чак да ѝ стане приятно и да го играе възпитателка?! Sorry, ама в случая не говорим за тийнейджъри, а за зрели хора (с, предполагаемо, съответния опит). Не искам да ви разочаровам, но женската психика просто не работи така. Simple Smile
Аз съм супер консерва, по отношение на любовните отношения, ама разбера ли, че 27-годишен мъж, който ми се води ухажор (примерно), никога не е бил интимен с някоя девойка, ще ми стане адски странно. Не заради самата липса на секс – това не ми е важен фактор – а по-скоро, поради девиациите в нормалния процес на израстване, през който всеки индивид преминава.

# 88
  • София
Лъвице ,не намирам никаква разлика за това във възрастта. И на 20 и на 40 ако нямаш нужния стаж, все си си неопитен, но това изобщо не значи,че няма да си добър любовник, ако си с точния за теб човек.
Вика му се химия и напасване.

Човек за на 40 да не е имал контакт с друг човек, значи нещо сериозно му куца. Пък дали и колко бързо ще се научи е друга тема.

# 89
Ами моята първа партньорка не я отблъсна. Е, не съм бил на 24, но далеч не съм бил и на 14.
Даже не съм сигурен дали разбра. Просто на ниво телесни преживявания "имаше химия" и се получиха повече от добре нещата, даже много по-добре отколкто с някои следващи.  Самата тя имаше доста голям опит, въпреки че беше малко по-малка. През следващите дни тя беше активната страна по насрочването на интимни срещи.
Само че тя беше наистина влюбена в мене, започна и да ме ревнува, а пък аз бях хлътнал по друга, нищо че не беше ми омръзнал секса с първата и се разделихме по моя инициатива. Луда младежка работа.
Може и да е разбрала и тактично да си е замълчала, но в този период бях много социално активен, имах и други ухажорки и затова има вероятност да не се е усетила, че не съм на 100% "дефлориран".
Така че, младежо, смело и да не ти пука.

Общи условия

Активация на акаунт