Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 068
  • 787
  •   1
Отговори
# 120
Момичета това KIR типизиране за пръв път го чувам, признавам си. Нещо и не мога да го схвана много. Някой ако има желание на по-прост език после да обясни, четох някакви статии на английски, но се обърках тотално. Виждам, че има връзка и с NK клетките някаква.. но това значи ли, че и те ще са завишени? Както и каква e връзката с HLA-C?

И моите миседи са преди 12 г.с... уж няма връзка с тромбофилията ми, но пък се чудя, защо и с НМХ 0,6 при биохимичната пак ми беше сгъстена кръвчицата Rolling Eyes

Забравих да споделя, че утре имам час при д-р Сигридов, стискайте палци той да има идея, какво не ми е наред!

Кактусче стискам много силно палци да си си бременна и да не се притесняваш за задържани фоликулчета!

# 121
Кактус, браво на фоликулчето! Значи са визуализирали хубаво жълто тяло отляво, нали? А възможно ли е от стимулацията да са кистите?
Предполага се, че е жълто тяло. Минаха 11 дни от О. Предполагам е от стимулацията образуването на тези големи кисти. Все пак е странно, защото са се образували, докато приемах Дуфастон. Поне яйчникът, който ми трябва е без кисти и с жълто тяло. Дано тези кисти да не ми направят проблем, все пак интуицията ми не ме излъга, от тях са болките. Почти 6см в диаметър не е никак малко, че и още една, поне е със сантиметър по-малка.

# 122
Едвам ви изчетох, много новини има от днес, надявам се да не съм изпуснала някого..

🦋VaL3nTinA🦋, честито! Пожелавам ти да се насища още чертата, ако ще правиш допълнителни тестове и успех при прегледа при АГ след няколко седмици.

Kactus, надявам се отрицателният тест да е бил просто защото е прекалено рано и спукановото фоликулче да ти е на късмет. Пиши отново следващите дни като го повториш теста, стискам ти палци.

yoana2, little.madness, стискам палци и на вас момичета тези дни да се похвалите с две дебели черти.

So close, стискам палци този път да сте го хванали яйчицето и следващата седмица да се похвалиш и ти.

Emonka, упех на прегледите и чакаме смело да ни ръсиш с прашец!

margolotta, Cinnamon Cookie, felisha06, пращам ви виртуални прегръдки. Нека ви обърнат полагащото ви се внимание и скоро да открият проблемът, така че догодина да гушкате вече пухкавите си мечти.

Mimirita, не обръщай внимание на такива злобни коментари, колкото и трудно да е когато идват от семейството. Както казаха по-горе важното е, че си намерила твоя човек и съм сигурна, че скоро ще получите и мечтаното ви детенце.

# 123
  • Замък сред облаците
Хера, мяркам те онлайн! Как е настроението?

Кактус, ще мине и това! Гуш!

Едитнах си името, че не искам да се размотавам с фамилията из нета. Ама пусто, не съм креативна Grinning

Скрит текст:
В Майките на София чета, че от Надежда "учтиво" казали на бременна в 8ми месец при бебе със синдром на Патау, че не могат да я поемат, за да "не се натоварват колегите". Ако се чудите, защо не ги харесвам, това е една от причините.

# 124
За всички правещи опити и следящи хормоните си дами Simple Smile :
https://www.facebook.com/events/882023829043756/?ref=newsfeed

# 125
  • В страната на мечтите.
Момчета, извинвайте много, че пак нахлувам така отново, но нещо съм се притеснила.. Днес ми тръгна М, но с някаква много черна кръв, каквато никога не съм виждала 😭😥 🤔 на някоя от вас да й се е случвало като й дойде съа закъснение? Нещо взех да се тревожа.

# 126
Трополинке,аз съм имала след закъснение такъв цикъл,но се дължеше на киста (не казвам че и при теб е това)

# 127
  • В страната на мечтите.
Благодаря ти, Хариом. Като се има предвид, че аз често имам кисти и даже заради една такава нямам цял яйчник, май утре ще ходя на лекар.

# 128
Ами то и да си имала я няма вечезщом ти е дошло,но отиди,да си впокойна,дано не е ог това,но при мен винаги беше киста фоликулярна

# 129
  • София
Трополинка, ще се избистри! Така е в началото

АА сложи се гавранка Simple Smile от снимката или Гаврилка (Raven също може)  хахах. То и аз трябва да взема да се смена, много ме познават и на лично, а мацката от снимката я знаят по всички форуми че съм аз. Уф ужас това за Надежда.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 17:39 от Мацето

# 130
  • В страната на мечтите.
Благодаря ви, момичета. От 10 години вече имам М, но досега такова нещо не ми се беше случвало, дори и когато съм имала кисти и то доста големи.

# 131
AA благодаря, че питаш как съм. Чета ви, но все не смогвам да пиша, че съм на работа. ❤️ Днес ми дойде М, точно на 15 ден след положителен тест за О. Почти съм сигурна, че съм имала овулация, просто е късна и затова на фоликулометрията АГ ми каза, че няма да има О. Сега ще си чакам другата манипулация, моля се да мине всичко наред и така. Живи и здрави после ще го мисля и бебеправенето.

Вале честито, да се насища чертичката! 😘

Стела дано пък новата СГ да е различна и дано поне ви одобрят за фонда.

Трополинка може би е за добро, че ти дойде М, така че горе главата!

Маце аз дълго време в началото си мислех, че това на снимката си ти. 😁

Марго прегръдки да теб! 🍀

Мимирита пффф, само ме е яд, че са ти развалили настроението. Я не им се връзвай! Хубавица си ти, изобщо да не ти пука от мнението им, въпреки че са ти близки! ❤️

Кактусче щом има жълто тяло в правилния яйчник, стискам палци да има бременност! 🍀❤️

На всички чакащи момичета пожелавам скоро да се похвалите! 🙏

# 132
  • Замък сред облаците
Трополинка, сетих се, че четох наскоро за цвета на менструалната кръв и как това понякога сигнализира за хормонални промени (като е по-светла и разводнена примерно). Надявам се да ти е полезно: https://www.endometriosis.bg/zdrave-i-menstrualno-techenie/

Вчерашният ову тест беше с по-светла чертичка, значи вчера е била О (пик на ЛХ във вторник). Отчетохме се и се надявам да сме хванали яйцето. Този път не сме гонили въздържание защото не очаквахме О толкова рано и половинът се беше притеснил (ама не го притеснява, че откакто е хоум офис буквално цял ден не става от стола и не излиза навън 🙄). Днес съм на йога и мисля да продължа с тренировките два пъти седмично засега Simple Smile

# 133
AA, стискам палциии да е станало и да се похвалиш! Много хубаво за йогата. Аз бях почнала да ходя преди година и ми се отразяваше доста добре. Май и аз ще се ориентирам да почна пак. Purple Heart

Снощи цяла нощ сънувах, че имам положителни тестове и съм бременна......

# 134
АА хайде след 2 седмици да се похвалиш с + тестче! Стискам палци! 🤞🤗
Аз днес сутринта правих още един тест и ми се струва, че втората чертичка е малко по-наситена от вчера. Сега отивам да си пусна и един кръвен тест. 🤗
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт