Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 077
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
Хоп ето ме и мен! Откраднах си малко от работното време за да се разпиша Sunglasses
При мен ДФ се спука без овитрела за което съм много доволна и сега остава само да чакам и да се надявам. Добре че съм зарината от работа, та да минава по-бързо времето.
Иначе по темата с коментарите и подмятанията, аз не ги толерирам, пък и съм известна като работохоличка, така че някой като пита просто казвам че сега ми е друг фокуса хахах.. докато всъщност си действаме с опитите.

Херар благодаря ти за стиснатите палчета, надявам се скоро и при теб да се нормализират нещата и да се похвалиш.
Дриймърче, дай Боже и ти да си една от тези при които са станали нещата естествено след стимулация
Марго, как си мила? Мисля те и стискам палци за чудо, но каквото и да стане смятам че трябва да преосмислиш опитите в Германия. Може би нямам пълната информация, но тези прегледи от дъжд на вятър и никакъв интерес когато имаш оплаквания не са ок за мен. Ако мога с нещо да съдействам, ще кажеш.
Уинтърче Hug пожелавам ти бързо оздравяване и леко да го прекарате с ТМ. Както са ти казали другите, по-добре преди отколкото по време на бременност.
Мандария, благодаря за стиснатите палци Blush
Кактиии и за теб не губя надежда! Дано да е било рано за теста, не го отписвай месеца още. Кистите ще се изчистят, пък и те не пречат ако си бременна хехех
АА, много хубава ти беше чертичката, пожелавам да хванете яйцето!
Валентина честито и да се похвалиш с едно хубаво ЧХГ тези дни.
Хариомчер багодаря за пожелания Heart Между другото, говорих с док относно ТСХто и той каза изобщо да не го гледам по време на стимулация защото от това скачало. Аз си пия л-тироксина, пък да видим. Чакам скоро прашец от теб!

# 136
Здравейте дами!

Идвам да разказвам след прегледа при Сигридов. Той има съмнения за ендометриоза, от която са били и тези ембриотоксини. Имам някаква фиброзна тъкан от двете страни на матката и ако там тръгне да се закрепя ембриончето няма да може. Лигавицата не е с хомогенна структура, което също не му хареса.

За него и тези полипи, които махнаха са свързани с това. Също така иска да открие причината за високите ТАТ и МАТ. За него са продиктувани от някакъв вирус или натрупване на тежки метали.

Попитах ако съм забременяла сега, какво ще правим. Ще спасяваме положението с каквото можем в движение.

За пръв път се почуствах на място, където да имам някакви отговори, а не само “ами не е и от това”.

Утре ще пусна кръвните изследвания пък ново хистеро и биопсия ще правим ако не съм бременна сега.
 Амии отчетох се Grinning

# 137
Пооставих темата за няколко дни. Малко ми беше натоварено на работа, а и май това е ключа да не го мислиш едно нещо постоянно. За късмет, като ми дойде и ми изчезнаха всякакви среднощни будения и неразположения. Купих си и 20 О ленти от ОЛХ, цената е чудесна. Дори с доставка е в пъти по-евтина ОЛХ лентичката за разлика от същата в кутия на Овю. Само дето за бременност нямаше, щях да си ги харча с кеф и тях. 6 ден ми е, снощи открихме любовния сезон. Сега ще се опитам да изчета кой с какво се е отчел.
Успешен месец ви желая!

# 138
При мен за съжаление май няма да е и този месец, защото от сутринта се мъчи да ми тръгне Sad

А така се надявах...

# 139
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте, сладки момичета! Идвам малко да ви поразбутам. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз си ви следя редовно и стискам палци. Вярвайте и вървете смело напред, и бебето ще се появи!
Прегръдки за всички!
А сега, който иска синичко да се нареди, за да бъде  наръсен с 19 седмичен син прашец!
Ръсяяяяяя
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:26 от yanac

# 140
  • Казанлък
Мен още не ме е изоставила надеждата 😁 да минава неделя и да не ми идва, че този месец много се надявам и ако няма нищо ще се разочаровам доста 🙄

# 141
Добро утро 🌞
Раулииии, много се радвам за теб ❤️ Нямам търпение да се похвалиш след по-малко от две седмици 😊🍀🤞
Фелиша, поне сега имате отговори. Пожелавам ти в най-скоро време да забременееш 🍀
Литълче, съжалявам 😔 Поне ти да се беше похвалила.
Слънчева, дано отново имаш О от ляво 😊🤞🍀
Тийнмами, дано да не ти дойде 🤞
Янак, радвам се, че всичко е наред 😊 Въпреки, че съм фен на розовото, ще мина и под твоя прашец ❤️
Направих тест и е напълно отрицателен. Утре или вдругиден трябва да ми дойде и не искам да си представям как ще го преживея 😥 и без друго съм с дисменорея, а сега 2 големи кисти и мнооого дебела лигавица....явно пак ще колабирам. Вече съм много изнервена, не знам дали някога и аз ще се зарадвам с най-милото нещо. Репрото ми вика като дойде МЦ да отида още по време на цикъл да видим дали са се спукали кистите, явно да продължа с Клостила, ама щом правя такива кисти от него не знам...страх ме е. След толкова много време да имам О вляво 2 поредни месеца и пак нищо. Толкова не можах да намеря един алчен репро да ми направи тъпото заключение за запушена тръба и направо да направим инвитро по фонда. Тъпия фонд трябва да добави и точка за моя случай. Не мисля, че има голяма разлика между ЛУФ(и това съм имала преди) и липса на О.... и тръба като липсва става още по-сложно. И в двата случая яйце няма. Поне да направим инвитро, докато ми е добре матката и все още има някакъв ефект от фенестрацията. Много ми омръзна вече, много 😔

# 142
Здравейте Simple Smile
Валентина, по-наситена е чертата! Чакаме инфо за кръвен тест, стискам палци.

yanac мерси за поръсването, син, розов, нареждам се BowtieHeart Decoration Да сте здрави всички и многооо да се обичате.

little.madness- не бъди сигурна, понякога тези спазми ги има и в начална бременност. Дойде ли ти вече?

# 143
yanac Грабя с две ръце! Nature Sparkles Синьо, розово, нямам предпочитания, така че да идва вече, пък каквото ще да е Heart

Little madness, Yoanka  Чакаме добри новини със стиснати палчета! Flowers Four Leaf Clover

# 144
Linkaa, много благодаря! Purple Heart На 16ти НЕ чакам Ц....  вече тогава ако имам закъснение ще си направя тест.. силно се надявамммм да видя + !!! Pensive

# 145
При мен за съжаление вече и официално всичко приключи. Отивам да ближа рани и да мисля искам ли кюретаж или ще чакам да се изчистя сама.
Предстои ми ходене по лекари и се оттеглям засега от темата, ще ви следя и стискам палци на всички за успешни бременности и леки раждания със здрави бебчета Heart

# 146
  • София
Марго, много съжалявам, прегръдки! до нови срещи Heart

# 147
margolotta, много съжалявам, че така се е получило..
Бъди силна и знай, че ще се справите и скоро ще имате здраво бебче!

# 148
  • Замък сред облаците
Прегръщам те, Марго! Колкото време ти е нужно толкова Heart

# 149
  • София/Севлиево
Марго Hug Пожелавам ти следващият път направо бременна в 4-5 месец да се включиш и да ръсиш тук чакащите(като Джули,която изненада всички и скоро май ще ражда).

Общи условия

Активация на акаунт