Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 079
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
Маргиии, много съжалявам...... До теб сме!!! Бъди силна! Blue Heart

# 151
Марги, много много съжалявам дано следващия път да бъде твоето бебе😪🙏♥️

# 152
Margo много съжалявам😔Силни прегръдки❤ След месец, два с нови сили до финал.

# 153
Марги, съжалявам 😔 Пожелавам ти след няколко месеца да се включиш направо с радостна новина ❤️
На мен тръгна да ми цапа и съм много щастлива, защото можеше доста да ми закъснее с тези кисти. Добре, че не съм бременна, иначе вероятно трябваше да направя аборт, защото кистите са много големи и освен, че много ме притискат, щяха да нарушат и кръвотока. Всяко зло за добро. Стиснете по едно палче да тръгне както си трябва и кистите да се спукат ❤️🍀😊

# 154
Марго, прегръдки! Не се отказвай!

# 155
Марго, много съжалявам! Надявам се да намерите причината и следващият път пак да се случи бързо и естествено и да е до финал!

# 156
Марго, силни прегръдки!

Момичета, благодаря за куража и надеждата. Още няма нищо, но всички симптоми на ПМС са налице та не се надявам много...  Някак си не мога да погледна оптимистично и ММ все ми де кара, че още преди да са минали 2 седмици, аз започвам да обяснявам как не е станало.

# 157
  • Замък сред облаците
Ами, прав е. Гледай по-положително на нещата и нотка на оптимизъм. На никой не би му било приятно когато партньорът е все негативен. А като забременееш, ще се почнат тревогите - защо ме прибоцва там, защо ме придърпва тук и т.н. Минала съм го, не за друго. И съвместният живот е по-хубав и за двамата, когато не позволяваме на песимизма ни да вземе връх.

Вчера на йогата ни казаха, че днес (петък) е най-важният ден в йогийския календар и нагласата е много важна, защото предопределя останалата част от предстоящата година. Simple Smile

# 158
Margolotta, искрено съжалявам за това развитие. Успех в откриването на причина и решаване на проблема, след това бързо и здраво бебче. Явно нещо се случва и трябва терапия, за да продължи напред. Ползотворни разговори с лекарите, макар и неприятни. Ти си силна и борбена, ще решиш ребуса какво още трябва. 🍀🍀🍀

# 159
  • London
AA, видях и в някой от поредните постове, че ходиш на йога.
Сестрата на ММ е учител и тя беше тази, която ме запали.
Въпреки факта, че се занимавам със спорт от години, йогата всъщност ми помогна най-много с цикъла. Не зная дали главно заради нея, но е факт, че след като започнах да я практикувам, овулацията започнах да я засичам точно на 14ти или 15ти ден, 28-29 дневен цикъл и съм доста по-емоционално стабилна.
Надявам се да ти хареса и също да ти влияе така положително 🤗

# 160
призовавам winter11 да се отчете как протича ковида при тях? Thinking

# 161
Момичета, днес явно ми е ден да понасям удар след удар. По съвет на АГто, която беше бясна заради късния термин за контрола при хематолога, отидох директно до лабораторията, да видя дали не могат да ми пуснат сега една контрола. Паднах се на супер арогантна рецепционистка, която едва лине ми каза, че вече е след дъжд качулка и нямало смисъл, нямало да върне сърчицето. Аз, потресена от отношението, поставих въпроса ребром защо дават часове за първа контрола чак в 11-12 г.с., като още при първоначалните ми изследвания казаха, че трябва да свъня при положителен тест и след първи преглед при АГ. Отговорът й беше, че моят термин бил на 7.05, ама аз не съм била отишла и не съм се била обадила да го отменя. Падна ми перде пред очите, показах и имейла, получен от тях, в който удебелено стоеше 07.06.21. Леко се смути и каза, че това било глупава грешка от тяхна страна и съжалявали, но щяла да предаде на колегите си да внимават. Аз изпаднах в истерия и ми е бяло петно по-нататък, сега чакм пред лабораторията ММ да дойде да ме вземе, защото не съм в състояние да шофирам повече. Не знам към кого да се обърна и къде да се оплаквам, но този разговор ми направи деня още по-черен. Ако имаше как си събирах багажа и се прибирах на минутата в БГ.

# 162
  • Замък сред облаците
Рейнбоу, включително на хормон практика съм била, но не мога да кажа има ли истински ефект върху вътрешните жлези. При мен значително намаля  усещането за стрес (fight or flight състоянието), тялото се отпуска и се чувствам много по-добре включително психически.
Скрит текст:
Вкъщи обаче нямам мотивация и вчера се базикахме за това - по-добре да си платя 14 лв практика и наистина да релаксирам 1ч и 30 мин с водена от инструктор медитация, вместо да пръхтя 30 мин вкъщи и да натоварвам неправилно ставите си, защото примерно се усуквам неправилно.

Аз съм пълен лаик в йогата, но имам нужда от физическа активност (от 14-годишна избягвам спортуването, защото имах травма на коляното, което пък оперирах преди 6 години след като се бастиса съвсем), особено след като напълнях последните години. Ходехме на бокс с половинката (той има опит от години, аз бях начинаещ), но после треньорът почина и не си харесахме нито едно място, за да продължим. 

Една приятелка си търсеше компания за йога и аз се навих да ходя с нея, защото сама абсурд (много мразя да ходя на фитнес, примерно). Само че попаднахме на вълшебна инструкторка още на първата практика, ходихме редовно 2-3 месеца и затвориха всичко заради ковид. Ако не беше тази инструкторка, нямаше да се запаля така. Тя обаче пкрай пандемията се върна в родния си град, а аз есента ходих на няколко други практики, където нито една инструкторка не ме грабна - а практиките с някои приличаха на йога аеробика, вместо на йога. От миналия уикенд подновихме ходенето в друго студио, засега много ни харесва (със същата приятелка). 

Марго!!!!!!! Нещо не беше наред с тоя тъп късен час, ама пусто от уважение към теб и вълненията ти, реших че няма да го коментирам, ти толкова години наред се бориш  и си по-напред с информацията от мен. Сега ми горчи толкова много, че не повдигнах въпроса тогава Sad Не знам заслужава ли си да ги осъдиш, но това е престъпна небрежност от тяхна страна. Не стига, че им е толкова тромава системата ами и това за капак. Нямат ли сърца тия хора....

# 163
И на мен ми горчи, защото аз им върнах мейл с потвърждение за часа за 7 юни, можеше някой да забележи.
Едва удържах ММ да не обръща колата  и да ходи да се разправя с тях на място, щяхме да влезем в новините. Ще пиша оплакване до здравната каса, но  едва ли ще има ефект.

# 164
  • Казанлък(Бургас)
Миличка Марго , много силно те прегръщам! Тъгувам с теб и съм страшно ядосана от последните събития. Angry

Общи условия

Активация на акаунт