Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 080
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Как може да са такива нещастници бе те са толкова безчувствени,безсърдечни 😡😡😡 дано поне ,,суровите им закони" ги стигнат сега да си носят последствията 😡😡😡😡

# 166
Марго, във Ärztekammer имаш пълно право да се оплачеш, във касата нищо няма да направят.
Аз също искам да се оплача точно там от хематолога, който ми прави кръвните и е написал, че няма нужда от терапия. Аз при следващ положителен тест още преди Ц висвам при гинеколога и няма да изляза от там без рецепта. Пък ако трябва по новините да ме дават после.....ако ми откаже, ама е обещал вече.

# 167
аз бих пуснала жалба.. ще ги в германците ще ги..

# 168
Чакайте сега, все пак пуснаха ли изследвания или само приказваха RageRageRage ?

п.п. мислете заглавия и предлагайте, че лятото идва Stuck Out Tongue

# 169
Марго много съжалявам! Знам как се чувстваш.. Гушш! 💜💜💜

Взех си кръвният тест.. Как е според вас?

# 170
супер е , пу-пу, да продължава да се качва Flowers Hibiscus

# 171
  • София
Ох Марго тези са за разстрел!

Валентинка, супер е!

Хора някой пускал ли е АМХ и Инхибин Б в Рамус? Пише 5 работни дни, на 7ми го пуснах и още не е готов, а ми трябва за понеделник пред док... Направо ме изнервят

# 172
Маце, аз този месец пусках в Рамус. В понеделник го пуснах и точно в петък следобед излезе АМХ, без инхибин.

# 173
  • София
А Инхибин след колко време излезна? Че нали заедно се тълкуват.

# 174
Аз пуснах само АМХ и излезе на 5тия ден следобед. Не съм пускала Инхибин, не ми го беше поискала репрото. Не знам дали заради това се бавят при теб, че са и двата, но би трябвало вече да са излезли, даже вчера, щом си ги пуснала в петък.

# 175
Марго, не знам какво да напиша Rage Направо съм без думи и това за Германия, където уж има ред и закони и всичко е по-уредено отколкото тук???? Пожелавам ти сили и кураж и много скоро всички неприятности да са зад гърба ви, много ми се иска всичко да ви се разреши като с магическа пръчка, понякога така става и искрено и от сърце ти го желая Heart
Благодаря на Гърлчето, че ме мисли Hug Борим се, лекуваме се, не е лесно, с антибиотици и с какво ли не, но броя дните и се моля да мине Hands Pray Надявам се да вървим към подобрение и да няма влошаване, само това искам нищо друго....Hands Pray
Честито на Валентина и до финал Flowers Four Leaf Clover Чета ви и ви стискам палци момичета Hug

# 176
Winter дано по-бързо да минава!

Марго без думи съм от здравната система на държава, която е толкова "по-напред" от нас. ПФ! За разстрел са!
Все пак те прегръщам силно! Sad

# 177
На мен май ще ми дойде.. сега имах малко кръв с някаква слуз.... явно ще почне и ще ми дойде на датата след 2 дни.. пфффф

# 178
Кактус ще се случат и при вас нещата, няма място за отчаяние!

# 179
Идвам официално да се запиша с М...
Напред към следващия месец..

Общи условия

Активация на акаунт