Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 082
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,
минавам за кураж и за първи път да ви наръся със синичко Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Моята малка синя мечта!
Няма да се предавате! По един или друг начин нещата се случват и моята история (както и на много други момичета тук) е доказателството Simple Smile

# 181
Привет, дами! Включвам се и аз към опитващите, макар че този месец май ще е фира.
На 33 съм, имам едно кухо яйце, една успешна бременност и един мисед от октомври 2020. Тъкмо подновихме опитите, днес бях на преглед и АГ ми каза, че на 14ти ден имам доминантен фоликул 27 мм в дясно, а аз по принцип овулирам около 16-17ти ден. А и като си погледнах амбулаторния лист от миналият месец, на 13ти ден съм имала фоликул 17 мм пак в дясно, та ми се струва, че тези 27 мм са задържан от миналия месец. Много тъпо, чудя се дали да се разпишем довечера, ако е престарял фоликул има ли опасност въобще да се получи некачествен ембрион или въобще няма шанс за оплождане?

# 182
Марго много съжалявам! Знам как се чувстваш.. Преди година минах през това,само,че отивах за кюретаж в болницата след прегледа, а те ме върнаха, защото съм имала 37.5 температура, а аз със задържан аборт от около 1 седмица... Теглих им едни майни и си тръгнах  както и да е.. И през това ще минеш, силна си! ПРЕГРЪДКИ 🤗❤️

Аз си ви следя момичета, но нямам никакво време за писане, а и нямам какво да напиша 😁. Успех момичета, дръжте се.. До края на годината трябва вече да сме се изнесли всички🤭🍀🙏

# 183
Момичета, мисля да си взема Профекунд. Трябва ли да спра да пия другата ФК, която взимам?

# 184
Здравейте искам да попитам на 10.05 направих първия кръвен и е 137 , на 13.05 пуснах втори  и е 227 !  Станало е забременяването около април. ! Според кръвните съм в началото на 5седмица  според вас добре ли е? Чак на 20ти ми е първия преглед !

# 185
Здравейте искам да попитам на 10.05 направих първия кръвен и е 137 , на 13.05 пуснах втори  и е 227 !  Станало е забременяването около април. ! Според кръвните съм в началото на 5седмица  според вас добре ли е? Чак на 20ти ми е първия преглед !
Добре е.. Ама като влизате в разни теми, поне малко не четете ли? Поне главната страница.. 🤦‍♀️

# 186
  • Замък сред облаците
Мери, това е увеличение само 0.75 пъти за три дни. Не съм сигурна колко е добре, особено със забременяване “около април”. А за писането в неправилната тема няма и да коментирам даже 🙄 Ама те първите седем вече си личат и онлайн...

# 187
Литълче, не пречи да пиеш и ФК 😊
Къпинка, при задържан/презрял фоликул реално яйцето е загубено. Дано скоро да се похвалиш.
За тези включвания в неправилната тема няма да коментирам, но и на мен ми се струва малко увеличението на ЧХГ.
На мен ми цапа кафяво вече, явно ще се спукат 😊 Не знам какво бихте ме посъветвали, но репрото пак ще ми даде Кломифен, сигурна съм. Ако продължавам да правя кисти от него, не знам как ще забременея.
ПП Марги, обмислете вариант да посетите репродуктивен и хематолог в България. Потресена съм от тези германци. Успех и сили ти пожелавам ❤️

# 188
То не е много сигурно кога е забременяла жената въобще. Около април е много относително 😁
Ама моето "Добре е" беше с капка ирония.. Така, че ще ме разберете

# 189
Kalestia, честито синичко, ти си знаеше всъщност! Да расте все така добре до термин! Литъл, следи си нивата в кръвта на ФК, защото в Профекунд има достатъчно, аз много бързо минавам над горна граница, а не е хубаво. Ако ти е ниско, взимай и отделно, иначе няма особен смисъл. Онази форма в Профекунд се води от най-добрите. Марго, избива ме агресия само като чета, не смея да си помисля ти как се чувстваш... Изроди, грешка, която струва едно здраво бебе, заради липса на своевременна терапия. Аз точно днес ходих да купя Фраксипарин 0,4, че стартирам процедура, а той е от + тест... Наистина, пиши им на умните глави в Надежда, елате в Бг, минете през Русев, през хематолог и сие, да те огледат както трябва и да се определи правилна терапия. Ако трябва диагностична хистероскопия и биопсия, дават много отговори и нови насоки. А и огледът отвътре е ценен, а и интересен.

# 190
Аууу, Марго…. не знам как си намерила търпение. Тези направо са си за бой да им таковам таковата. Изнервих се много. Прегръщам те, много съжалявам за развоя на нещата Heart

# 191
Ехе докато намерих време да пиша и забравих какво ...
Kalestia честито синичко💙 Да стои на топло до термин!
Марго,  мога само да кажа да намериш сили да продължиш и да намериш верния път до мечтаното бебе . Силни прегръдки 🥰
Winter бързо оздравяване и отново в играта.
Danita успех с процедурата!
🍀🤞❤

# 192
  • Замък сред облаците
Литъл, според мен, няма смисъл да пиеш допълнително ФК. Обаче ми е супер странно, че на “великия” Профекунд никъде не пише дозировката на съставките онлайн (в аптешните сайтове не намирам, а в техния едвам се ориентирам). Такива особено скъпи добавки са ми винаги подозрителни и доректно ги подминавам. Човек като не знае в какви дози взима определено вещество, по-добре да си ги купи поотделно. Реално може да си купиш метилфолат, витекс и мака поотделно за 50-60 лв вместо за 90 лв ....

# 193
Здравейте,
Включвам се и аз. На 29г, ММ ще стане скоро на 30г.
От близо година, с малки прекъсвания правим опити за бебе. Винаги сме искали да имаме деца. Заедно сме от над 9години. Но чакахме да си купим жилище и тогава да започнем с опитите ... и си оставаме с опитите. Не следя овулация, защото тайничко си казвам "нека пробваме и този месец чудото да стане без никаква намеса". Малко се бях депресирала зимните месеци и ходих при репродуктивен специалист, който каза, че не вижда причина да не мога да забременея. Но даде съвет ММ да отиде пръв да се изследва. Главното ми притеснение  идва от факта, че 9г се пазим с прекъснатия полов акт и никога не е ставал "фал".  Та, както и да е. Пиша тук, защото ви чета от месеци и ми става приятно как всички сте близки и си дават кураж, насоки и т.н. Искам и аз да черпя от вашите сили. И дано всички "месец по-скоро" сбъднем мечтата си.

# 194
Еми добре дошла и да не се задържаш дълго в темата, а скоро да се похвалиш! И ние сме се пазили винаги с прекъснат полов акт и не е ставало фал доста години, това не би трябвало да те притеснява. Пробвай все пак да проследиш О с лентички или фоликулометрия.

Общи условия

Активация на акаунт