Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 086
  • 787
  •   1
Отговори
# 225
Да ви попитам, на някоя от вас да се е случвало да има зацапване при овулация?Аз този месец имах такова и болки в корема. Не знам колко е нормално. Пия аспирин протект след овулация.

# 226
  • Замък сред облаците
Привет, коментирахме го по-рано в темата. Аз имам О зацапване няколко пъти в годината, не е при всеки цикъл. Обикновено е червена точка в ЦС, веднъж беше 2 дни зацапване. Понякога с рязка еднократно болка, понякога с продължително усещане за тежест. Пак не е при всеки цикъл.

# 227
Здравейте, момичета! Накратко, на 35г съм, имам едно детенце от безпроблемна бременност. Тази година си направихме още едно, но уви - мисед. Изчистих се сама, за което бях много щастлива, че ще можем скоро да опитаме пак без пауза. Първият цикъл дойде 30 дни след аборта. След него бях на преглед, дадоха ми зелена светлина на следващия цикъл да пробваме. Да, ама той не идва, вече 3 дни ми закъснява и нямам ниакви ПМС. (Бременност не е причината със сигурност). Ще опитам да запазя някъде преглед идната седмица естествено, но просто ми стана много тъпо кой знае какво ще изскочи сега. Налегнаха ме мрачни мисли и идвам при вас за кураж. Желая на всички от сърце успех ❤

# 228
Хепи, добре дошла 🌷 Дано закъснението да е от времето или нещо моментно и скоро да се похвалиш, че чакате второ ❤️
На мен уж снощи ми дойде, но беше малко странно течението, доста болки имах. Сега гледам почти нищо цяла нощ, но болките започват отново. Дано кистите да са се спукали и сега само да трябва ендометриумът да се изчисти 😊 Стискайте палчетаа 😊🍀🤞

# 229
Здравей, Хепи Hug Добре дошла и дано всичко е наред Flowers Four Leaf Clover
Кактусче стискам палци да са се спукали кистичките Flowers Four Leaf Clover

# 230
Здравейте, момичета! Накратко, на 35г съм, имам едно детенце от безпроблемна бременност. Тази година си направихме още едно, но уви - мисед. Изчистих се сама, за което бях много щастлива, че ще можем скоро да опитаме пак без пауза. Първият цикъл дойде 30 дни след аборта. След него бях на преглед, дадоха ми зелена светлина на следващия цикъл да пробваме. Да, ама той не идва, вече 3 дни ми закъснява и нямам ниакви ПМС. (Бременност не е причината със сигурност). Ще опитам да запазя някъде преглед идната седмица естествено, но просто ми стана много тъпо кой знае какво ще изскочи сега. Налегнаха ме мрачни мисли и идвам при вас за кураж. Желая на всички от сърце успех ❤

Здравей, Хепи. Добре дошла и скоро метла. Февруари и аз имах бременност, която не се получи. Също сама са изчистих. След нея Ц много се побърка. Удължи се, някак беше малко оскъден. АГ ми каза, че след несполучлива Б, е възможно да се получат един-два ановулаторни цикли, докато се наместят хормоните. Покрай тях е и закъснението.

# 231
Здравейте, добре дошли момичета! Не се застоявайте дълго, пожелавам ви скоро в отчетни.
Хепи, аз съм по същия начин - миналия месец два дни закъснение, този месец пет дни... Доста де бях притеснила, но предполагам, че е от смяната на сезоните.
Някой който приема Fh Pro  има ли сред нас? Цикълът ми намаля на пет дни, което е супер. Дали е нормално това?
Хубава и усмихната неделя, момичета!

# 232
Леле, колко сте напреднали с темата!
Аз от работа нямам много време да пиша (а и няма какво), но си ви чета.
Още не съм засякла О, а ми е вече 15ти ден. Най-вероятно пак ще е късна, защото тестовете са все още с  много бледи втори чертички..
Зареждам се с търпение за края на месеца или както е тръгнало - началото на другия.
Прегръдки на всички и смело напред! Flowers Four Leaf Clover

# 233
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате дълго тук! Матея, радвам се да те видя в най-позитивната тема Blush , нека ти донесе късмет!
Бренди, след като ми се потвърди диагнозата в петък, първото, което направих, беше да поръчам нова опаковка FH Pro, определено ми се скъси М от 7-8 дена на макс 5 откакто го пия.
Скрит текст:
използвах кода за намаление през приложението на айхърб и излезе на добра цена
Имам молба към момичетата, които са се изчистили сами след мисед ако може да ми драснат на ЛС как е протекло, че аз имам доста терзания в момента ( в петък вечер ММ вика Бърза помощ заради мен). Утре ще звъня и на акушерката ми с въпроси, но ще ми е от полза и вашият опит.

# 234
Момичета, вече спокойствието вкъщи е възвърнато. Като една истинска гъба за енергия и емоции съм попила всичко и сега ще ме боли главата, докато изпусна всичко ненужно. Но определено се радвам вече и ми е по- хубаво Grinning  Отиваме да перем и изчистим всичко с ММ и да си почувстваме отново територията наша Sweat Smile Черпя ви с един кот за добро настроение Smiley

# 235
  • Замък сред облаците
По инерция отговорих на Марго в темата, преди да се усетя, че имаме и бременни момичета тук. Редактирам се, надявам се никоя дама не съм стресирала излишно. Марго, копирах и ти го пратих на ЛС.

Мимирита, браво, време беше дзен състоянието да се възстанови Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 13:02 от АА

# 236
Благодаря за топлия прием, момичета! Ми то верно човек като си сподели и му олеквало  🤗Дано сте прави и се дължи на нещо безобидно. Аз просто се подведох по това, че ми дойде съвсем нормално 1вия цикъл и наивно си помислих, че работата ми е  в кърпа вързана ама на.
Кактусче, вярвам, че си се изчистила.  🙏Неведнъж ми се е случвало цикъла ми да започне както го описваш. Стискам палци 🍀

# 237
Марго писах ти на лично.

Хепи, казаха ми, че може всичко да се върне както и да е било, може и да се промени напълно и да е хаотично докато се наместят хормоните. Аз още чакам първи чикъл, идея нямам кога ще дойде.

# 238
  • Замък сред облаците
Хепи, сега е 6-ти месец след миседа ми, 6-ти цикъл наред. Оттогава досега менструацията идваше в поредност 35-28-35-35-35 дни. Едва този месец засякох О на 16-ти ден както беше преди бременността и респективно с ЛФ 13 дни, съответно (не) очаквам М на 25-26 май. Когато вторият цикъл след миседа дойде на 28 ден и аз мислих, че всичко се е наместило и по учебник втора Б ще стане супер лесно и от раз. Но мисля, че хормоните още се наместваха и едва сега се нормализират нещата. Не унивай, ще стане ❤

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 16:40 от АА

# 239
Здравейте, момичета, много бързо напредвате! Гледам има и нови, бързо да се разпределяте по отчетните Simple Smile
Днес рязко ме заболя гърло, егати и късмета. От 2 месеца опити, то бронхит ли не беше, сега и това, а другата седмица ще е "опитната". Ще гледам да смуча и пръскам, каквото се сетя, щото ще ми е тъпо да прескочим.
Мимирита, определено много гости си е натоварващ ангажимент, особено такива мили като твоите. Хайде, вече ще си поемеш дъх.

Общи условия

Активация на акаунт