Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 085
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,

чета ви от няколко месеца и много ми помагате. Затова реших и да се включа. Надявам се да приемате още един член на тази борбена група.

Някои от вас съм стещала в други групи (отчетни).

За мен: имам едно дете родено 2019.
Миналата година забремях пак и термина ми беше за юни, но всичко приключи ноември с мисед. Отказах кюретаж и сама се изчистих.
Тази година пак видях 2те чертички, термина беше за декември, но пак емриончето спря развитие. И пак заложих на моето тяло, което се справи само.

Аз също като margo и други момичета съм в Германия и аз имам подобен опит. Вече съм 35+, но всички лекари казват, че тези развития са си нормални. Да си чакаме и да си опитваме, а да се радваме чак след 12 седмица и до тогава да не го мислим много освен ако няма болка и кървене.

Обмислям ходене до България и прегледи там. Затова и искам да ви следя и да черпя от опита ви. Всякаква информация ще ми бъде полезна.

# 211
  • Замък сред облаците
Матея, помня те от юнската тема. Добре дошла и тук, дано скоро пак бременеем заедно, този път до финал!

# 212
АА, да по едно и също време ни бяха загубите. И аз те помня.

След като спря кървенето подновихме опитите, защото според акушерката тук няма смисъл да се чака. Обаче сега хич не знам как и дали ще ми се промени цикъла. Предния път се удължи и от 29 стана на 34 дни. Та просто е целене на посоки докато пак го схвана.

Хайде да бременеем заедно скоро и после да дискутираме колики и тн.

# 213
Добре дошли Еми и Матея Flowers Bouquet Пожелавам ви съвсем скоро да се похвалите с две чертички Heart
Цирка вкъщи продължава, вече съм много нервна и напрегната. Направо е лудница тая седмица, с ММ никаква активност. Този месец съм го отписала от сега, още ме ядосват с някакви подмятания и съм под постоянно напрежение, тестове за ову не правя, просто защото нямам желание. Това ми е много такъв мил процес, който като ми убият желанието и постоянно нещо негативно все чувам и нямам желание просто. Абе, общо взето- мрън. Frowning1

# 214
Добре дошли на новите момичета! Тук ще  получите подкрепа и съпричастност.  Пожелавам скорошен успех 🍀
Мимирита, живота е прекалено кратък да позволяваш да те тормозят.  Знам, че са ти близки и е трудно са ги игнорираш, но просто им постави граница. Никой не е идеален, те също не са , че са те тормозят така. Ако трябва им кажи,  че няма да ги виждаш докато не си променят поведението.

# 215
Мимирита ❤️ Аз също съм на мнението на Мила. Поговори с тях, кажи им как те карат да се чустваш. Не трябва да имаш хора около теб, които ти подрязват крилата, а такива които те карат да летиш. По природа си усмихната като мен, за нас отнемането на усмивката се превръща в болест, не го позволявай. 💐🌷❤️😘
Между другото и Clear Test дават изпарителни черти. Все още си чакам цикъла, дано да е скоро. Опитвам се да запазя положителната си нагласа, но ми е много тежко, както и на ММ 😔 Толкова го искаме и двамата 💚🍀💚
Отново, добре дошли на всички нови попълнения и скоро към отчетни.

# 216
Добре дошли на новите попълнения. Дано не се задържате дълго!🍀🙏
Ирен с теб какво се случва, виждам, че и ти като мен само "лайкваш" ама не пишеш 😁.. Аз рядко ще се включвам този месец, защото няма какво да кажа, а и много работа имаме, и въобще нямам време през деня, а вечер се започва готвене, оправяне, почивка. Даже тази седмица не сме правили и кекс 🥴 Вечер бях буквално дроб...
Единствения ни период без,е само като съм в цикъл и то за 5 години вече 😂 .. Абе така ще е този месец, така, че съм го отписала.. А и без това изобщо не усетих О покрай датата от календара, така че.. Здраве да е..
Иначе си ви следя, чета, в час съм, ама хич ме няма 😁
Успех на всички желая, тоя месец поне 3 от вас да се похвалят с + (3 минимум).. 🙏🍀🤞❤️

# 217
Благодаря ви, момичета Heart От утре вече всеки ще си е по къщата и ще се успокоят нещата Hug Грях, не грях- нямам търпение пак да сме си само с мм Purple Heart А така бих се зарадвала на едно момченцеее. Пресдставям си го и си мечтая и ми става хубавичко Sweat Smile Blue Heart Не че няма да съм доволна и да е момиченце, разбира се Heartbeat
Време е този месец да валят плюсчетаааа Yellow Heart

# 218
Здравейте момичета 🙂
Чета ви отскоро, но до сега не съм писала. Накратко имаме 1 дете и се борим за  второ от доста време, без резултат. Не сме и много сериозни честно казано. Много ми се гледа още едно детенце, но и вече малко се притеснявам, тъй като скоро ще стана на 35. Дано успеем в тази борба. Успех на всички!

# 219
  • Казанлък
Днес ходихме до Лясковския манастир и там случайно попаднах на една дама, която се бори за детенце, не се усмелих да я заговоря, но ако е тук или чете искам да й кажа, че й стискам палци и имам усещането, че много скоро ще гушка бебче. ❤️

Колкото до мен, днес сутринта отново си направих тест и е отрицателен. Утре е деня, в който трябва да ми дойде.. Ще видим.

# 220
Кактусче прегръдки, дано изгрее слънце и на вашата улица скоро!🌼❤️

Матеа и Силви добре дошли! Пожелавам скорошен успех! 🍀☺️

Мери има и такива моменти, когато човек просто прегрее, но пък по-добре, че си ангажирана. 🥰

Мимирита хайде да идва вече утре, че направо ме хваща яд на тези твои близки! ☺️😘

# 221
Момичета, някоя от вас приема ли пшенична трева и ако да, как?!
Чета, чета и пак не ми става много ясно хаха

# 222
Да, аз пиех. Сутрин на гладно по 1 супена лъжица, разтворена във вода. Вкусът й е ужасен, но сигурно си прочела колко полезни вещества съдържа и колко е хвалена в американските форуми. Успех, момичета 🍀🍀🍀 Стискам палци зна всяка да види двете черти 🙏🍀

# 223
Добре дошли, Матеа и Сливи! Дано скоро се сбъдне мечтата ви!
Тийнмамче, докато няма цикъл има надежда, ще чакаме.
Мимирита, подкрепям останалите. Семейство са ти, но ти тровят настроението и ти провалят опитите (в случая - буквално). Малко хигиена в изказванията е нужна, че иначе хигиена в социалните контакти...
Емонка, няма да съм полезна. Оказа се, че фоликулът е започнал да лутеинизира и всеки момент си чакам цикъла дори без прием на прогестерон и въпреки приема на естрофем. Още в сряда и вчера имах бледо кафяво зацапване. Вчера и особено сега - менструални болки. Абе буквално всеки момент имам чувството, че ще тръгне. Припомням, 10-ти ден от МЦ. Ако не се следях с прегледи всяка седмица, не знам как щях да приема цикъл през десет дни.
Въобще, чудо съм.

# 224
Благодаря ти, Алисън!❤️
Решила съм да я подкарвам от утре. Решила съм този месец да пробваме и с Преферт гелчето. Поръчала съм пък дано е на късмет..
Нещо съм се сдухала. Тази М ме удари с много болки и много обилно...

Общи условия

Активация на акаунт