За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 304
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,забелязали ли сте децата ви да стават хиперактивни от прием на рибено масло?Синът ми от една седмица приема рибено масло "Росита" и има коренна промяна в негативен смисъл.Поведението му е извън контрол.
Странно е да се превъзбужда от рибено масло, може би е добре да го спрете за известно време, за да видите дали няма да има промяна. Има ли някакви други промени в живота, които да съвпадат с началото на приема?
Не,всичко си е по старо му.Откакто започнах да давам рибеното масло още с първия прием забелязах,че е превъзбуден и хиперактивен.Преди това съм давала на друга марка и нямаше такъв ефект.

# 181
Не,всичко си е по старо му.Откакто започнах да давам рибеното масло още с първия прием забелязах,че е превъзбуден и хиперактивен.Преди това съм давала на друга марка и нямаше такъв ефект.
Ами значи е възможно да е от някоя от съставките на това масло - най-добре го сменете с друго, което сте давали преди. Възможно е да няма нищо общо, ама за всеки случай Simple Smile

# 182
Здравейте,забелязали ли сте децата ви да стават хиперактивни от прием на рибено масло?Синът ми от една седмица приема рибено масло "Росита" и има коренна промяна в негативен смисъл.Поведението му е извън контрол.

Аз съм забелязала, че става такъв като сме двамата с баща му вкъщи. Ако е само с единия нещата са под контрол. Ама ако сме си тримата заедно в нас - оле, мале. А откакто се постопли и сме по цял ден навън, само бяга.
По принцип според мен е възможно. Макар, че точно рибено масло изписват в такива случаии също. Явно е от самата марка. Аз бих го спряла и бих купила друго, с което не се е случвало така.

# 183
  • Несебър
По принцип има доказателства, че рибеното масло действа точно по обратен начин. Деца с дефицит на вниманието след известно време прием се успокояват и има драстична промяна.

# 184
От няколко дена имаме един проблем и си мислех, че ще мине, но не.
Малкият отказва да се храни в столчето си.
Другите дни криво-ляво го карах да стои мирен, но днес беше ужас.
Тръшка се, върти се и опитва да се измъкне, плаче, а за капах хвана пълната с пюре лъжица и демонстративно я метна на земята.
За да го нахраня се наложи да го сваля на земята и да ходя след него, докато той обикаля по мебелите!
В момента прохожда и е много яктивен, но не знам как ще го караме така. Едно, че искам да го науча да яде в столчето, друго, че когато го храня в движение има по-голяма опасност от задавяне.
Някой с подобен опит?

# 185
Здравейте! Дъщеричката ми е на 1 месец. Днес докато се кърмехме забелязах, че и е влязла мигличка в окото. Не изглежда да я дразни, не е зачервено, но аз се притеснявам. Има ли начин да я изкараме от окото и? Притеснява ме да не стане проблем, а е събота и за направление дума не може да става.

# 186
Ооо и на нашия човечец му беше влязла като беше по-мъничък, много се филмирах и аз, но не помня какво се случи, май излезе сама.. 😁

# 187
  • Германия
Нищо не трябва да правиш. Миглата сама, ще излезе. Мноого често се случваше при дъщеря ми. Дори и сега,когато е много по-голяма, оставям сама да излезе. То, какво ли може да се направи, няма как да бъркаме в очите им. Бъди спокойна.

# 188
Рокет,едва я слагам в количката,стола,люлката.Изпъва краката,вири ги,изпотявам се направо да я наместя.Един път седне ли ,няма проблем ,но до тогава е зор.Ами ще мине.
Катери се където свари,но тя си е доста активна по принцип.Търпение трябва .

# 189
И аз си мислех че ще боледува чак на яслата ами уви,трети месец подред или вдига т.или кашля,в чудо се видяхме ...така че не е гаранция че ако не ходи на градина,ще е здраво детето Wink

Ще я водим май на хомеопат ...но това е друга тема 👍
Моята си яде с апетит,голяма стана и все е гладна,изкарах кремчето да се стопли на стайна т.тя го видя ням,ням залепи се за стола да я качвам да яде 🤣

# 190
Здравейте
Вече трети ден бебо не се е изхождал. И преди е пропускал ден, но сега са два и вече се притеснявам. Винаги акото му е било рядко и си излиза без особени затруднения за бебо. Не е имал признаци за запек. Преди давахме нан комфортис, но последния път нямаше и взех нан оптипро. Да не би от смяната да е проблема?  Колко време евентуално трябва да изчакам преди да приложа клизма?

# 191
Нищо не трябва да правиш. Миглата сама, ще излезе. Мноого често се случваше при дъщеря ми. Дори и сега,когато е много по-голяма, оставям сама да излезе. То, какво ли може да се направи, няма как да бъркаме в очите им. Бъди спокойна.

Много Ви благодаря! Дано да излезе, така се притеснявам. Всичко ми е за първи път и просто без да искам да се притеснявам за всяко нещо, точно това става.

# 192
От няколко дена имаме един проблем и си мислех, че ще мине, но не.
Малкият отказва да се храни в столчето си.
Другите дни криво-ляво го карах да стои мирен, но днес беше ужас.
Тръшка се, върти се и опитва да се измъкне, плаче, а за капах хвана пълната с пюре лъжица и демонстративно я метна на земята.
За да го нахраня се наложи да го сваля на земята и да ходя след него, докато той обикаля по мебелите!
В момента прохожда и е много яктивен, но не знам как ще го караме така. Едно, че искам да го науча да яде в столчето, друго, че когато го храня в движение има по-голяма опасност от задавяне.
Някой с подобен опит?

Моето бебе се държи от около месец така. Първо я слагах да седне на масата и беше сравнително лесно, ама и там не иска вече. Иска да яде сама, като дам купичката и лъжицата се укротява. В количката на двора е по-добре при нас, да я храни някой друг, не аз - също. И последно - ако е по- гладна, приема по-добре да я храня аз.

# 193
Rocket, моята госпожица беше същата.Изпадаше в истерии само при вида му 😂Камо ли пък да я сложа вътре.Взехме й масичка със столче и се храни там от 9-месечна.Като огладнееше,сядаше и казва ам -ам 😂Сега вече е на 1.7г и миналата седмица откри стола и пожела да яде в него.Сега пък не желае да се храни на масата,а казва,че иска стол.
Аз й давам лъжичка и виличка от много малка,за да се опитва да яде сама,докато и аз й давам в същото време.Вярно,че правеше мазало,но пък бързо се научи да държи приборите и да се справя.

# 194
Здравейте мами.
Бебо е на 6 месеца и 10 дни.
Моля да ми препопъчате педиатър във района на Люлин.
Благодаря ви.
Бъдете здрави

Общи условия

Активация на акаунт