За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 128
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Нашата няма такова отзад. баща му го управлява като му държи кормилото, а детето е седнало на седалката.

# 661
37,5 е температурата на беба на 1м. с термометър в ухото.Това ок ли е или има темп?

# 662
Ок е температурата.

# 663
Не съм правила почивки, давах я постоянно. Дори и след това исках да я давам, но малкия се изхитри к я усещаше, спря да я пие.
По цяло саше на ден ли давахте ?
Правихте ли пауза ?
Ние сме на 4 месеца и почти от самото начало и давам .
Пандата я давах до 9-10 месец, особено при захранване пробиотик а винаги е добро решение. Освен пандата при нас ефект имаше от еспумизан комфорт (не другия)

# 664
  • Г. О.
Кажете сироп с мултивитамини за дете на 2+, който е приятен на вкус? Взех на др Тайс, но има много силен химически вкус.

# 665
По кое време детето се учи да отхапва храната? И как да го стимулирам да го прави?

# 666
  • Пловдив
Осъзнато ли?  Моя е на 8 месеца и съм давала кюфте, домат така сам да си държи и гризе.

# 667
Не гризе моето... късчето хляб го засмуква, а не го отхапва ако е по- голямо.

# 668
  • Пловдив
Ако пробваш с резен краставичка нещо подобно. Лошото при моя е, че отхапва /не от раз/ голямо парче и му го вадя от устата за да го разделя на по-малки.

# 669
Банан,солети да отхапва.
Дефендил сироп но нз дали може и за 2+ ,май да

# 670
  • Несебър
Меки плодове, зеленчуци на пара. Краставица, ако се дава е подходяща вътрешната част със семето. Аз така режа на моята, на четири и изрязвам на лентички вътрешността. Може да откахпваш демонстративно, да му показваш какво си отхапала и да дъвчеш и млящиш с отворена уста. Аз така я научих да дъвче хубаво, щото гълташе големи парчета като мисирка. Ако си напълни повече устата, ще му се догади и ще изплюе, но може и ти да му покажеш как да изплюва.
По. Никога не се бърка в устата на бебе, по-скоро това ще го задави.

# 671
  • Седмото небе
Момичета, препоръчайте моля ефикасен репелент подходящ за бебче на 4++ месеца. А също дали  знаете това чудо върши ли някаква ефикасна работа?

Аз почти постоянно съм с комарник, но все пак... Аз също и себе си бих мазала/пръскала, че с това почти целодневно обикаляне по паркове и градини забелязах как всякакви хвърчащи и пълзящи гадове бродят...
В аптека ми показаха това:

Но дали си заслужава 20+ лв се чудя?

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 19:44 от * SUPERMAMА *

# 672
На Чико върши работа джаджата.Аз комарник не съм ползвала,не спира ли въздуха това чудо.Между другото,повече от пет шест пъти не е хапана от комари.
Краставица скоро й дадох и аз ,най-много дъвче дето няма зъби ,със зъбаците няма голям мерак.Всеки се е научил да отхапва,няма страшно.

# 673
Нито съм я мазала,нито пръскала миналото лято като бебе, нито комарник и не е хапана изобщо от комари като майка си  кисела на вкус 🤣

# 674
  • Пловдив
Аз му направих от етерично масло цитронела и разова вода.

Общи условия

Активация на акаунт