КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Много карти си сложила , не се разбира
Пояснителни ли са или вид подредба е това
Напишете си и  Вашето тълкувание 🧿

# 106
Два отделни въпроса са, с по три изтеглени карти. Мен лично ме объркват някои неща, малко са ми противоречиви картите, четейки значенията на всяка сама за себе си. Нямам никакъв опит, затова пиша тук Simple Smile

# 107
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ с тълкуването на тези карти. Благодаря!

Скрит текст:
Въпрос 1: Ще бъде ли той в романтични отношения с мен?

Въпрос 2: Какви са неговите чувства към мен?

Не,надяваш се на нещо,но то е само на ниво лек флирт ,никакво задълбочаване. А ти се страхуваш да не си наранена.
Забила си дъното ,но този човек няма да ти донесе спасението,което очакваш. Отвори си очите ,картите по втората комбинация ти крещят,че този човек е неискрен в чувствата си - самият той не е наясно има ли ги или ги няма,а поведението му те обърква.Непостоянен е ,с поведение на ловец.
Картите ти казват да се освестиш !
Съжалявам ! Никаква любов няма тук.

Картите онлайн ли са теглени?

# 108
Не, теглени са вкъщи, с истински карти.

# 109
Здравейте!

Скрит текст:

И аз мисля като Менарини. По първата комбинация, имаш съмнения и иннформация относно този човек, ами довери им се. По втората комбинация, това, което ще се случи, не може да се предотврати, т.е не можеш да избегнеш разочарованието, но пък повярвай на Таро, за добро е! След време ще се радваш, че не се е получило нищо с този човек.

# 110
Здравейте!

Скрит текст:

На първия въпрос: не, няма да имате романтични отношения. Първата карта показва твоята надежда за такива, но втората показва,че един от двамата е изгадил стени около себе си и не допуска другия , като последната карта показва как единия партньор напуска ситуацията.
Втория: първата карта показва , че има самонавивания от твоя страна и блокаж да видиш рално нещата. Втората карта показва енергията на човека: обикновено такъв персонаж играе ролята на любовник или мъж с повече от една жена, а на този първата карта хвърля сянка, тоест още по-лошата версия на Крал Чаши ( измамник, лъжец ) .Последната карта ти показва, че Вселената ще ти даде шанс за едно ново начало за себе си, не го изпускай.

# 111
Съжалявам,погледнах двете комбинации заедно,въобще не се ритат картите,напротив.8 меча е отвратителна карта ,тя неслучайно е там .Няма какво да направиш,и да натискаш,и да опитваш,си тотално безсилна,макар тук да се вижда по 3 жезли,че търсиш начини,дори сякаш съмишленици ,споделила си това и с други хора .Единственият изход от нея,е да спреш,да огледаш какво се случва около теб .
Съдбата има по-добри планове за теб ,това е единственото позитивно по тези карти Simple Smile Сега виждам,че a.nik ти е написала същото.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 14:10 от menarini

# 112
Благодаря за отговорите, горе-долу така ги виждам и аз нещата. Несигурност и объркващо поведение.

# 113
Здравейте
В отскоро имам интерес към Таро и значенията на картите, но правя разклади с по 1 карта на въпрос.
Тук масово се теглите по 3. Ясно ми е, че няма правилен начин, но бихте ли казали защо предпочитате да теглите 3 карти?
Благодаря

# 114
Защото гледате руски клипове в ютуб.
Каква информация Ви носи една карта?
Примерно Луната, 2 чаши ,10 чаши,Ас меч ,2 жезли, Смъртта,Колесницата ,Императрицата сами по себе си ?
2 чаши какъв отговор Ви дава например ? Или Луната?
Обикновено теглим по 3 ,за да ни донесат достатъчно информация за развитието на ситуация .Може и повече карти,но стига да не носят повече объркване.

# 115
Не гледам руски клипове, menarini.
Всяка карта си има интерпретация и мислех, че е напълно достатъчно да отговори на 1 точен, конкретен въпрос.

# 116
Разклад не е българска дума, затова помислих.
Точен отговор мисля, няма как да се получи с една карта. Затова ти дадох примери с някои карти, които няма как да дадат еднозначен отговор.

# 117
Цитат
JojaS в вт, 02 фев 2021, 09:25
Изтеглих нови карти с въпрос дали ще ми върне парите до края на този месец. И така 7 Меча, Императорът, Жрецът.

menarini в чт, 28 яну 2021, 21:22

С тези два тотално зациклили ГА ,надали... Нещата в момента са непроменими ,поне в зададения срок.
Императорът въобще не показва човека,а невъзможността да се развие ситуацията в този момент ,подкрепена от Жреца на трета - съвсем. Което не е причина да се отказваш,разбира се. Но в този срок няма да се случат нещата,според мен.
Някакъв документ имаш ли за тези дадени пари ?

The Star# 922 фев. 2021, 15:36 ч.

Здравейте, моето мнение по картите е малко по-различно. 7 меча в твоя случай е предателство, измама, както и това, че човека който го е направил си е просто такъв, крадец и измамник. Той никога не би ти върнал тези пари. Императора е необходимостта от план за действие и задължително ползването на специалист, който да ти помогне. Жреца е, да претвориш мислите, замисления план в действие и това, че от теб зависи развитието на тази ситуация.

Peypy
# 1032 фев. 2021, 21:09 ч.

Съгласна , тук си излиза 100 % измама
Мисля, че е замесен доста властен и силен човек, мъж
Имаш възможност да се справиш, като се допиташ за съвет / Жрецът/ до човек, който да ти помогне да действаш.Много правилно си се насочила Адвокат !

Здравейте мили дами,

Давам обратна връзка по моите карти. Направих консултация с адвокат. Адвокатът каза, че не може да ми помогне, но ме посъветва да подам оплакване до американска служба за измами, тъй като лицето има американско гражданство и живее там. Подадох съответните документи. Сега остава да чакам дали ще одобрят молбата ми. Ако я одобрят ще започне разследване. Не зная, какви са шансовете, но все още се надявам, че ще успея да си върна парите. Не съм теглила нови карти от страх.

# 118
  • Варна
Здравейте, в опит да помогна на темата, днес много ме вълнуваше въпрос дали колежка ще поеме мой работен ангажимент, ще ме отмени  в извършването на определена работа.Много е важно за мен. Картите, които изтеглих са 7 мечове, кулата, колелото на съдбата. Малко по - късно през деня получих отговор от нея. Който иска, може да се пробва за себе си да разтълкува картите дори без да пише в темата, ако не желар, а аз ще ви да ОВ утре.
Бяхте помолили за ОВ, ако помните тези карти, които предизвикаха полемики тук. Нещата си остават непроменени. Получих помощ от колежката, това си беше еднократна помощ без всякакви последствия, все едно от типа да ви заместят за 1 час на работното ви място. Та изхода беше положителен и не виждам негативни последствия или възможност за такива, просто типа услуга не беше от такъв характер.

# 119
Днес попитах картите:Как ще се развият отношенията ми със С.?
Изтеглих:
Кралица пентакли
3 пентакли
4 пентакли

Само пентакли,а сега де!Тук не виждам никакво развитие,за жалост!Много материални карти ми се струват.
Кралицата предполагам съм аз.Останалите две карти ги виждам като запазване на статутковото.
Мнения различни от моето?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт