КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
На въпрос Дали ще се чуя с Х скоро изтеглих на прима виста 2 карти - 5 мечове и Дяволът. Е има ли по - кофти комбинация, кажете:joy:
Прочетох, даже, че тази комбинация означавала "патологична страст". Странна работа, иначе картите са от ужас, по - ужас.

# 196
Тегли три карти за по-пълна картина.

# 197
  • Варна
Винаги тегля по 3,сега не знам защо така ми дойде... Мога да изтегля 3-та,но ще е след дъжд качулка.

# 198
Момичета може ли помощ, за дадох въпрос тук,  "Имало ли е нещо между Д и З? Изтеглиха ми Колесницата, Крал мечове, Луната. Някой да ги разтълкува може ли?
Благодаря и бъдете здрави. 🍀🌹💐🌷

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:46 от Cruella56

# 199
А какво означава Слънцето? Innocent
Много благодаря
Здравейте, може ли някой да изтегли карти на въпрос свързан с майка ми?

Защо навсякъде където започне работа, я махат. Така е от известно време. Проблема в нея ли е или на работното място?
Също така, ще си намери ли скоро работа?

Въпросът е Ще си намери ли скоро работа?
Изтеглих:
Слънцето
9 меча
4 меча

Мечовете са бързи карти и се надявам ,че скоро ще си намери работа,но процесът ще е труден.
По тези карти няма скоро да си намери работа. Има ли проблеми със съня майка ти?
Сякаш започва ентусиазирана, обаче после някак мисли, че се е надценила, страхува се, и се самоизолира. Има притеснения и това пречи. Трудно се възстановява от блокажите си.

# 200

Защо навсякъде където започне работа, я махат. Така е от известно време. Проблема в нея ли е или на работното място?

Изтеглих:
Слънцето
9 меча
4 меча

Мечовете са бързи карти и се надявам ,че скоро ще си намери работа,но процесът ще е труден.

Съгласна съм с Менарини, само добавям - за мен жената е в депресия или има проблем на психическо ниво, затова не може да се справи с нова работа и вероятно сама напуска. Мисля, че Слънцето е тук за да си изясните, че тя самата се маха, а не я махат от работа. Картите искат да Ви накарат да погледнете нещата от друг ъгъл, да " видите", че жената има проблем. Мечовете са ум, Слънцето също е свързано с психиката и с егото ни, а именно: страх от провал, надценяване и подценяване, трудно приемане на критика, непрекъснато търсене на одобрение от другите, което носи много разочарование и т.н.

# 201
Да трудно приема критики.

Изтеглих:
Слънцето
9 меча
4 меча

Съгласна съм с Менарини, само добавям - за мен жената е в депресия или има проблем на психическо ниво, затова не може да се справи с нова работа и вероятно сама напуска. Мисля, че Слънцето е тук за да си изясните, че тя самата се маха, а не я махат от работа. Картите искат да Ви накарат да погледнете нещата от друг ъгъл, да " видите", че жената има проблем. Мечовете са ум, Слънцето също е свързано с психиката и с егото ни, а именно: страх от провал, надценяване и подценяване, трудно приемане на критика, непрекъснато търсене на одобрение от другите, което носи много разочарование и т.н.

# 202
На въпрос ще заминем ли за Португалия до края на септември, изтеглих слънцето, шест пентакли и рицар жезли. Може ли да си тълкува като да, но с финансовата помощ на някой или четох тук, че слънцето на първа и трета е категорично не? Благодаря Simple Smile

# 203
На въпрос ще заминем ли за Португалия до края на септември, изтеглих слънцето, шест пентакли и рицар жезли. Може ли да си тълкува като да, но с финансовата помощ на някой или четох тук, че слънцето на първа и трета е категорично не? Благодаря Simple Smile

За мен-категорично да.

# 204
Здравейте,

бях обещала да дам обратна връзка за въпроса, свързан с прием в определено училище. Оказа се, че детето няма никакъв интерес към конкретното и изборът му е друг. Явно всички са прави😀😀😀.

Няма как да бъде приет в това, за което е зададен въпроса, защото няма да кандидатства😀😂🙂.

# 205

Според мен, по Слънцето ще излезе нещо на яве, за което ще трябват още финанси. Заминаването може да се осъществи и по-рано от очакваното.

Да попитам и аз. За тази вечер имам планувано събитие. Питането ми е - Ще се осъществи ли?
Картите, които изтеглих са: 5 чаши - Ас пентакли - Дявол

Ох, с тоя Дявол ще имам ядове.
Утре ще докладвам какво се е случило.

# 206
С Ас пентакли и Дявол, ще имаш голям проблем, ако осъществиш планираното. За втори път виждам това съчетание ,след първият си чистих картите. Помисли пак в какво се забъркваш.

# 207

Според мен, по Слънцето ще излезе нещо на яве, за което ще трябват още финанси. Заминаването може да се осъществи и по-рано от очакваното.

Да попитам и аз. За тази вечер имам планувано събитие. Питането ми е - Ще се осъществи ли?
Картите, които изтеглих са: 5 чаши - Ас пентакли - Дявол

Ох, с тоя Дявол ще имам ядове.
Утре ще докладвам какво се е случило.

Според мен няма да се осъществи. Тук основата е пропуснат шанс.

# 208
Според мен ще заминете, на мен картите ми харесват Simple Smile

# 209
Flowers HibiscusБлагодаря Ви за включването!
Утре ще пиша какво се се случило.

Общи условия

Активация на акаунт