КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Очаквам с удоволствие да прочета адекватен отговор по карти за здраве тук.
Въобще не споря, няма за какво... Simple Smile

# 256
Очаквам с удоволствие да прочета адекватен отговор по карти за здраве тук.
Въобще не споря, няма за какво... Simple Smile

Аз също не отговарям на въпроси за здраве. Категорична съм.

# 257
  • Варна
Имам голямо колебание, дали да се включа с участие в един проект, питах"Ще бъде ли благоприятно за мен да се включа"
6 пентакли, 3 мечове, Магьосникът.
Свързано е с кариера и главно действащо лице бих била аз, отговорно е.
Може ли помощ? Благодаря.

# 258
Имам голямо колебание, дали да се включа с участие в един проект, питах"Ще бъде ли благоприятно за мен да се включа"

Категорично не. Ще бъдете в неизгодна позиция ,като  ще претърпите загуби и ще ви манипулират.

# 259

Категорично не. Ще бъдете в неизгодна позиция ,като  ще претърпите загуби и ще ви манипулират.

И аз така виждам нещата.

# 260
  • Варна
Ох, ужас, твърде е вероятно, да... Трудно ще се измъкна, обаче, от това да не приема. Благодаря! Hug

# 261
Ох, ужас, твърде е вероятно, да... Трудно ще се измъкна, обаче, от това да не приема. Благодаря! Hug

Ами картите ти крещят, че ще има щети за теб. Внимавай , има намесени други лица, които ще те манипулират.

# 262
  • Варна
Има, вярно е.

# 263
На мен пък картите ми харесват.3 меча са криви по средата - избираш между няколко варианта,като никой не те устройва напълно. Но с Магът на 3-та ,имаш възможност да обърнеш нешата в своя полза ,особено в комбинация с другите карти.
Внимавай за капани,това ти крещят картите,нищо друго.Трябва да внимаваш и да мислиш.
Абсолютно нищо категорично не може да има с Маг на 3-та.Имаш реалния потенциал да си печеливша !!!

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 13:00 от menarini

# 264
Аз имам един въпрос относно тегленето на карти, понеже съм виждала два основни начина. Единият е сама да си изтеглиш карта докато разбъркваш тестето, а другият, пак докато разбъркваш, да чакаш някоя карта сама да изпадне, т.е. оставяш избора на самите карти. Кой начин използвате вие?

# 265
На мен пък картите ми харесват.3 меча са криви по средата - избираш между няколко варианта,като никой не те устройва напълно. Но с Магът на 3-та ,имаш възможност да обърнеш нешата в своя полза ,особено в комбинация с другите карти.
Внимавай за капани,това ти крещят картите,нищо друго.Трябва да внимаваш и да мислиш.
Абсолютно нищо категорично не може да има с Маг на 3-та.Имаш реалния потенциал да си печеливша !!!

3 Меч хвърля сянка на другите две иначе хубави карти. Това е разковничето.Аз съм учила по този метод, а не с обърнати карти.

# 266
Както кажеш Wink

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 14:13 от menarini

# 267
  • Варна
Интересен поглед имате върху картите ми, момичета и изобщо съм благодарна, че погледнахте. Мога да дам ОВ, но няма да е съвсем скоро. Нещо ако има да доизясня, също мога да ги направя. Ситуацията наистина предполага и съвсем + и съвсем - като изход.

# 268
Здравейте, момичета. На почивка съм и не си взех картите, а цяла нощ сън не ме хвана размишлявайки над едни въпроси. Та много ще се радвам, ако някоя от вас има време и желание да ми изтегли карти.
Въпрос 1: Как ще се развият отношенията  ми със С? (мъжът, с който съм в момента)
Въпрос 2: Как ще се развият отношенията  ми с Д? (бившият, бащата на детето ми, с който сме разделени от около 3 години)
Въпрос 3: Как ще реагира майка ми на информацията, която ще и кажа (на решението, което съм взела)?
Искрено ви благодаря ❤

# 269
mechopooh1,
 Как ще се развият отношенията  ми със С?
Изтеглих:
Крал пентакли
10 мечове
7 жезли

С уговорката ,че няма да съм изчерпателна-край на отношенията

Как ще се развият отношенията  ми с Д?
8 жезли
8 чаши
Йерофантът

Промяна в отношенията,нов етап.

Как ще реагира майка ми на информацията, която ще и кажа?
5 чаши
3 чаши
3 мечове

Много емоционално,но разочароващо,може би не е очаквала това,не одобрение.

Да не обмисляш ,да се събереш с бащата на детето ти?

Общи условия

Активация на акаунт