КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Здравейте, момичета:yum: От доста време следя темата и научих много интересни и полезни неща от вас, за което ви благодаря!
В момента имам нужда от вашата компетентна помощ и ще се радвам,ако някой се отзове.
Правих личен рийдинг и тароложката ми изпрати получения разклад във видео. Става въпрос за развитието на партньорски отношения. Гледа ми на пет основни карти и няколко подчертаващи. До голяма степен съм съгласна с нейните обяснения, но тъй като гледам доста разклади онлайн, от които получавам различно тълкувание за едни и същи карти, бих искала да се допитам и до вас.
Подредбата на основните пет карти за развитията на отношенията е следната:
1. Обесеният. 2. Шест чаши. 3. Светът. 4. Десет чаши. 5. Крал пентакли.
Дотук тя ми каза, че енергията е много добра. След това подчерта няколко карти.
1.Обесеният със Колелото на съдбата и Империатрицата
2. Светът се подчерта с Магът
3.Върху десятка чаши и Кралят на пентаклите, които бяха една след друга сложи карта Кралица на купите.
И накрая, като развитие на отношенията до шест месеца излязоха 1. петица жезли. 2. четири чаши. 3. десятка чаши.
Извинявам се, че толкова дълго и сложно и сложно го написах, не искам да ви отнемам много време и да се задълбочавате в моите неща,ако може да кажете на първо четене как ви изглеждат нещата. Благодаря предварително!:heartsc:

И аз малко нахалничко да си побутна поста, ако може някой да каже нещо, моля...Simple Smile

Ходили сте на Таровед, казал Ви е каквото знае и мисли, сега искате мнение и тук, което е като недоверие към думите на Тароведа или просто не Ви е допаднало какво е тълкувал? Какво значи " До голяма степен съм съгласна? "
Много карти са изтеглени, не се знае каква е тази подредба, какви въпроси са зададени за всяка позиция, да не говорим, че не знаем и позициите и затова вероятно няма да получите мнение.

# 241
Здравейте Simple Smile
Тъй като следването не ми се получи на времето, реших да се пробвам тази година отново. Приеха ме на първо класиране, но се записах за второ и реших да изтегля няколко карти дали ще успея да вляза в специалността, която искам.
Звездата
Страшният съд - обърната
Смърт

Не съм съвсем как да ги тълкувам. Три от Голямата аркана ми говорят за нещо голямо и съдбоносно, но тази комбинация ме затруднява.

В тези карти има отлагане и зацикляне на каквото и да било развитие при теб, дори по тези карти си мисля, че не искаш да учиш, а дали ще те приемат или не, няма никакво значение щом сама не си готова за промяна и се страхуваш от поредният провал. Мисля, че въпросът не е " Дали ще успея да вляза" а по - скоро : " Дали ще успея да се справя?"
Въпроси с Да и Не не са за Таро, картите дават информация кое не е наред с нас за да стигнем до зададен въпрос, разказват истории, бележат събития, имат много по - сериозна информация от едно " Да" или " Не"  Малко като неглижиране на Таро са тези въпроси с търсене готов отговор

Не целя неглижиране, а по-скоро точно такъв комлексен отговор. Отдавна съм усетила, че не ми се дава Да или Не, когато задам въпрос - проблемът е, че не знам как да го формулирам така, че да не звучи "неглижиращо" Simple Smile
Ти как би формулирала въпрос, подобен на моя?

# 242
Картите няма да кажат какво ти трябва да решиш...
Ти имаш свободна воля, Ти решаваш , не картите...
Таро обича често и да не отговаря или да се "пошегува"
Аз сама мога да реша с кого да излезна, по скоро искаш да попиташ : Какво да очаквам от срещата или от тези отношения...

# 243
Момичета предстой ми смяна на работа. Въпросът беше: Какво ме очаква на новото работно място?

# 244
Момичета предстой ми смяна на работа. Въпросът беше: Какво ме очаква на новото работно място?

Скоро ще стане смяната на работното място,ново начало,но сте неуверена.

# 245

6 МЕЧ-2 ЧАШИ -КРАЛИЦА МЕЧ
 Каква връзка с тази Кралица меч на 3-та ? Решението е изцяло твое ,картите показват теб ,тук никакъв мъж няма.Въобще не фигурура.
Ами това ,че за момента нещата зависят от мен го зная....искаше ми се да разбера какво решение да взема.
Явно картите описват моментната ситуация.
6 Меча  и 2 Чаши е общуването от разстояние,а Кралицата е решението ,което трябва да се вземе.
Благодаря за мнението!
[/quote]

Еми това описват.Няма как да си изсмучемнещо от пръстите .6 меча + 2 чаши никаква среща не е,а опит за спасение чрез друг човек .Което обаче няма да получите,ако не положите усилия.Пък и другата страна не виждам да е активна,въобще я няма.

Решението е Ваше ,дали си го знаете или не ,няма как да знам,коментирам картите.

# 246
Единственото, което исках да знам е дали подобна подредба е по-скоро положителна. Не съм ходила на таролог, изпратих въпрос и ми върнаха клипче. Не е до съмнение, просто съм чувала различни тълкования на една и съща карта. Да речем петица жезли съм го чувала във вариант конфликт с някого и във вариант борба за някого и за нещо.
Но не желая да Ви притеснявам допълнително с излишни обяснения, извинявам се за въпроса и Ви желая хубава вечер:).

# 247
Извинете, но някой Ви се е направил на интересен да Ви изсипе шльокавица от карти. Вероятно някаква измислена авторска подредба. За никого тук непозната. Без да си имат позиции, картите нямат твърде голямо значение.
Направо като чуя тези "разклади" от руските клипчета, лично аз спирам да чета. Камо ли да си блъскам главата с толкова карти.
Помолете да Ви изтеглят 3.

# 248
Christis,
На въпроса :Как ще се развит отношенията между двамата?
Изтеглих:
Влюбените
Крал мечове
10 мечове

Начало на нова връзка,но и колебание между два пътя.Все пак има решителност за реализирането на отношенията,но и край.Накратко-зародени отношения,минали през колебания и завършили.

За себе си зададох въпроса:
Какво да очаквам в момента?
Изтеглих:
Кулата
2 мечове
8 мечове

Миналото се е сринало безвъзвратно ,за да направи място на новото.Минаване през фаза на нерешителност.Съвета е да се освободя от ограниченията и да продължа напред.
За пръв път ми се случва толкова ясно картите да ми показват ситуацията.До сега винаги съм се колебаела.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 09:33 от Sause baus!

# 249
Сори, но картите ти въобще не са ок. Спешно се налага да преразгледаш това, за което питаш. 8 меча въобще не е за пренебрегване.
Съжалявам ,в много тежък период си. Нямаш ход. И да се опитваш, няма излизане за момента. Спри и се огледай какво се случва. Картите ти крещят Simple Smile

# 250
Christis,
На въпроса :Как ще се развит отношенията между двамата?
Изтеглих:
Влюбените
Крал мечове
10 мечове

Начало на нова връзка,но и колебание между два пътя.Все пак има решителност за реализирането на отношенията,но и край.Накратко-зародени отношения,минали през колебания и завършили.

Според мен, тези карти показват, че е взето решение за приключване на връзката.

За себе си зададох въпроса:
Какво да очаквам в момента?
Изтеглих:
Кулата
2 мечове
8 мечове

Миналото се е сринало безвъзвратно ,за да направи място на новото.Минаване през фаза на нерешителност.Съвета е да се освободя от ограниченията и да продължа напред.
За пръв път ми се случва толкова ясно картите да ми показват ситуацията.До сега винаги съм се колебаела.

След сътресението, което си преживяла,  се опитваш да се съвземеш, но не ти се получава много. Както Menarini е написала, тежък период ти предстои. Усещаш, че всичко е в твои ръце, но ти е трудно да се изправиш...

# 251
Благодаря,така си е!Тежък е периода и трябва да намера изход от него!

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 18:16 от Sause baus!

# 252
Ами нямаш и напротив, в момента нищо не е в твои ръце.
Време ти е за спешна преоценка, защото каквито и усилия да положиш с 2 и 8 меча и да се пънеш, е все едно да се блъскаш в бетонни стени. 8 меча е да спреш веднага и да събереш информация какво се случва, да я преосмислиш, защото ходове нямаш!!!
И по Кулата - сривът ти се дължи на твоите лични действия. Може събитията да са външни, но имаш личен принос за разочарованието.
Трябва да го изтърпиш, нямаш избор. Има и такива моменти, съжалявам!

# 253
Така е menarini,лоша ситуация,надявам се да я премина и да продължа!
Тъй като Кулата е на първа позиция,според мен сривът е минал и сега трябва да се преборя с пораженията.
За да си изясня положението какво се случва в резултат от този срив,тъй като е свързан с лице със здравословни грижи,попитах:
С.добре ли е със здравето или има проблеми?Изтеглих:
Смъртта
Крал пентакли
Светът

Тук пак е ясен отговорът,който съвпада и с моето мнение,дано не показват него,че е необходима сериозна грижа,за да се обърнат нещата към по-добро.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 18:33 от Sause baus!

# 254
Виждам че се вихри спор за задаване на здравословни въпроси, но имам точно един такъв.
Близък е болен от известно време и се поинтересувах дали има изгледи да се оправи скоро. Изтеглих:
5 Меча
Светът
Смърт

Мечовете ми говорят за изтощение и тревога, което е очаквано от ситуацията. Светът значи край на цикъл и би ме обнадеждил, че ни чакат добри новини, но тази Смърт ме обърква доста. Знам, че рядко сочи към буквална такава и обикновено значи промяна, но просто не мога да схвана какво ми казват картите.
Моля за помощ. Доста сме разтревожени.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 06:59 от Sonya87

Общи условия

Активация на акаунт