В момента имам нужда от вашата компетентна помощ и ще се радвам,ако някой се отзове.
Правих личен рийдинг и тароложката ми изпрати получения разклад във видео. Става въпрос за развитието на партньорски отношения. Гледа ми на пет основни карти и няколко подчертаващи. До голяма степен съм съгласна с нейните обяснения, но тъй като гледам доста разклади онлайн, от които получавам различно тълкувание за едни и същи карти, бих искала да се допитам и до вас.
Подредбата на основните пет карти за развитията на отношенията е следната:
1. Обесеният. 2. Шест чаши. 3. Светът. 4. Десет чаши. 5. Крал пентакли.
Дотук тя ми каза, че енергията е много добра. След това подчерта няколко карти.
1.Обесеният със Колелото на съдбата и Империатрицата
2. Светът се подчерта с Магът
3.Върху десятка чаши и Кралят на пентаклите, които бяха една след друга сложи карта Кралица на купите.
И накрая, като развитие на отношенията до шест месеца излязоха 1. петица жезли. 2. четири чаши. 3. десятка чаши.
Извинявам се, че толкова дълго и сложно и сложно го написах, не искам да ви отнемам много време и да се задълбочавате в моите неща,ако може да кажете на първо четене как ви изглеждат нещата. Благодаря предварително!:heartsc:
И аз малко нахалничко да си побутна поста, ако може някой да каже нещо, моля...

Ходили сте на Таровед, казал Ви е каквото знае и мисли, сега искате мнение и тук, което е като недоверие към думите на Тароведа или просто не Ви е допаднало какво е тълкувал? Какво значи " До голяма степен съм съгласна? "
Много карти са изтеглени, не се знае каква е тази подредба, какви въпроси са зададени за всяка позиция, да не говорим, че не знаем и позициите и затова вероятно няма да получите мнение.