КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Може и аз да греша, успех и не се тормозете:hugs:

# 346
Когато мъжът те иска и има интерес винаги има време за Теб !!!!
Всичко друго са игри и празни приказки!

# 347
Някога ще ни срещне ли отново съдбата с Й. Ако да кога. Мисли ли за мен. Благодаря

# 348
https://www.all-cart.com/ Момичета тук намерих таро Манара. Поръчвали ли сте, за колко дни идва доставката, ако поръчам днес ще дойде ли в петък, че събота заминаваме на море. Да знам дали да изчакам и като се върнем да поръчам. Благодаря ви🍀😇.

# 349
За начинаещи не Ви препоръчвам. Най-изчистена откъм символика е колодата на Уейд

# 350
Менарини много ти благодаря 🍀
За начинаещи не Ви препоръчвам. Най-изчистена откъм символика е колодата на Уейд

# 351
Деница, забранила си ЛС, ням как да ти отговоря Simple Smile
Ползвам единствена колода.

# 352
Аааа... Малко помощ, как да ги оправя. Не знам как съм ги забранила🤔
Деница, забранила си ЛС, ням как да ти отговоря Simple Smile
Ползвам единствена колода.

# 353
Момичета,моля за малко помощ.
Току-що се скарахме с един колега и то доста жестоко.
Попитах как ще се развие ситуацията ни след скарването?

5 пентакли-9 пентакли-7 пентакли

# 354
Спор за мателиални неща без резултат т.е. изход за вас.

# 355
На въпрос как ще се развие определено начинание изтеглих

Силата
Влюбените
Отшелник - обърнат

Доколкото аз го разбирам (още се уча), няма да е лесно и ще е необходимо много търпение и упорство. Влюбените може би тук значи партньорство, тъй като сме двама във въпросното начинание, но този обърнат Отшелник изобщо не го схващам.

Моля някой да ми каже въобще близо ли съм с това тълкование и да ми кажете какво виждате вие.

# 356

Силата
Влюбените
Отшелник - обърнат

Доколкото аз го разбирам (още се уча), няма да е лесно и ще е необходимо много търпение и упорство. Влюбените може би тук значи партньорство, тъй като сме двама във въпросното начинание, но този обърнат Отшелник изобщо не го схващам.

Моля някой да ми каже въобще близо ли съм с това тълкование и да ми кажете какво виждате вие.

Не е много положителна комбинацията, първо започва със Силата, една доста трудна карта за партньорство, преминава през Влюбените, които винаги носят в повече хора и твоят избор, какъвто и да е той, зависи от тях,  и завършва с обърнат Отшелник, която не е никак добра карта за отношения и работа, записала съм си, че означава - предателство. Дано не съм права.

# 357
Момичета,моля за малко помощ.
Току-що се скарахме с един колега и то доста жестоко.
Попитах как ще се развие ситуацията ни след скарването?

5 пентакли-9 пентакли-7 пентакли
Ще остане дистанция между вас, но понякога конфликтът е полезен и мисля, че тук случаят е такъв. Ще общувате сдържано, но не очаквам някакви други проблеми да ти създава. Може да остане съжаление за това, което се е случило и да се положат някакви усилия да се изгладят нещата, но ще бъде лепено счупено за дълго време.

Силата
Влюбените
Отшелник - обърнат

Пред това начинание има някакви пречки, нещо от миналото стои неразрешено. Това, ако е само намерение за обща дейност, може да приключи още преди да е започнало. Има намесени и други хора или странични хора ще се намесят с мнение или действия и нещата няма да са само между вас двамата. Ще се наложи да се съобразявате с доста неща. А последната карта не предвещава никакво действие, а обратното до степен на ступор. Даже може да се окаже, че замисленото е неуместно или някой от вас двамата не се чувства изобщо комфортно с тази идея.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 10:48 от Silky_soft

# 358
Напълно си права,a.nik,начинанието е обречено на неуспех още със Силата,пък и три тежки ГА са се строили и не дават никакъв шанс за успех.
Бизнес начинание ли е? Може би зависите от кредитиране или финансова подкрепа от други хора,зависите от тях .
Малко гадаем за какво начинание става дума,но според мен също е обречено.
Предателство ,само това мога да каже,a.nik  е съвсем права !

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 14:01 от menarini

# 359
Да семейни са и двамата и според мен нямат общо бъдеще.
На въпроса:Ще преминат ли към по-задълбочени отношения А. и М.,има външна недоброжелателна намеса?
Изтеглих:
6 жезли
7 мечове
4 жезли

Жезлите и мечовете показват развитие,но втората карта са грижите,които трябва да се преодолеят.Последната карта според мен дава положителен отговор на въпроса.
Единият от двамата ще предпочете семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт