КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ще ми помогнете ли въпроса е "Как ще се развият отношенията на А и Ж до края на месец май?"Изтеглени са тези карти.За да ги разчета ползвам книгата към тях,но съм на работа и не е в мен а ми стана много любопитно а и най вече,че са от една боя и трите.А това което мисля е,че нищо няма да се случи..всичко ще си е както до сега.
Не се развиват с желаната бързина и това предизвиква неудовлетвореност. Предполагам, че няма да се развият, понеже един от двамата е обвързан и като казвам обвързан имам предвид и емоционално такова.
Писах без да чета коментарите Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 11:24 от Silky_soft

# 331
Другарче ме помоли да напиша по този въпрос с карти:
Какви са отношенията межда М. и С.?
2 жезли
Крал жезли
5 чаши

Сблъсък между егото на двамата,което е обърнало на 180 градуса отношенията им,което води до разочарование и депресия.
Мнения2

# 332
Момичета, моля за помощ. Трябваше да получа едни парички от държавата, но поради грешка на работодателя ми документите не са ми подадени и съответно няма да получа нищо. Работодателя ми каза, че той ще ги даде, защото грешката е тяхна, но това силно ме съмнява. Изтеглих три карти с въпроса: Има ли вероятност да ми дадът парите?
Отшелникът
Крал на жезлите
5 пентакли

# 333
Момичета, моля за помощ. Трябваше да получа едни парички от държавата, но поради грешка на работодателя ми документите не са ми подадени и съответно няма да получа нищо. Работодателя ми каза, че той ще ги даде, защото грешката е тяхна, но това силно ме съмнява. Изтеглих три карти с въпроса: Има ли вероятност да ми дадът парите?
Отшелникът
Крал на жезлите
5 пентакли

Смятам,че въобще няма намерение да ти ги даде.Никога не е имал.Даже ми се струва,че е изиграл планувано да не ги получиш.

А това до момичето с картите за събитието - ще кажеш ли какво конкретно те интересува или ? Не искаш да общуваш с него,но всъщност те интересува какво мисли и как се чувства.Последно ?
Ти си следваш бавно и методично някакъв план,картите показват това чудесно,написах ти го преди няколко страници .Манипулацията идва от теб,не от другата страна .

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 13:00 от menarini

# 334
  • Австрия
но забелязвам че понякога дават грешни отговори

А не допускаш ли, че не 'отговорите' на Таро, а твоите тълкувания са погрешни?

# 335
  • Варна
menarini, и аз това щях да питам момичето със събитието, но явно тя си има чувства, които не признава. А и кой ходи по сватби просто с придружител приятелче, това не е абитуриентска.

# 336
Момичета, моля помогнете. Много искам да си купя таро Манара, обаче не намирам в Интернет. Очите ми останаха в тези карти. 😍

# 337
Момичета, моля помогнете. Много искам да си купя таро Манара, обаче не намирам в Интернет. Очите ми останаха в тези карти. 😍

Влезте тук:
https://www.facebook.com/groups/taro.originali/?ref=share

# 338
Благодаря Ви! 😇

Влезте тук:
https://www.facebook.com/groups/taro.originali/?ref=share

# 339
2 жезли
Крал жезли
5 чаши

Сблъсък между егото на двамата,което е обърнало на 180 градуса отношенията им,което води до разочарование и депресия.
Мнения2

За мен няма сблъсък. Отношенията са в съвсем начален етап и това е. Камбинацията е от двете стихии - огън и вода, несъвместими заедно. Запалил се огън, но още преди да се разгори и да пламне, плиснала го водата и го позагасила, това пък поотрезвило питащият/питащата.

# 340
2 жезли
Крал жезли
5 чаши

Мнения2

За мен няма сблъсък. Отношенията са в съвсем начален етап и това е. Камбинацията е от двете стихии - огън и вода, несъвместими заедно. Запалил се огън, но още преди да се разгори и да пламне, плиснала го водата и го позагасила, това пък поотрезвило питащият/питащата.
Аз мисля, че мъжът е семеен или поне сериозно ангажиран.

# 341
Да семейни са и двамата и според мен нямат общо бъдеще.
На въпроса:Ще преминат ли към по-задълбочени отношения А. и М.,има външна недоброжелателна намеса?
Изтеглих:
6 жезли
7 мечове
4 жезли

Жезлите и мечовете показват развитие,но втората карта са грижите,които трябва да се преодолеят.Последната карта според мен дава положителен отговор на въпроса.

# 342
Всъщност момичета истината е, че в мен горчивината от този мъж е голяма… когато той беше в труден момент аз бях там, зад гърба му… после той прекъсна контакта си мен до този момент 7 месеца. През месец 1 го попитах защо не говори с мен- каза, че не иска да товари близките си хора с проблеми, не било лично и така 7 месеца вече. На събитието се появи като стар познат, с който сякаш никога не е имал никакви допирни точки, трудни или хубави моменти.

Иначе се интересувам от него, но не би го показала, напротив бих показала именно незаинтересованост.
Просто искам да знам какво мисли и чувства по отношение на мен и защо това държание.
При мен просто се получи да имам придружител без да го целя с конкретното момче.
menarini, и аз това щях да питам момичето със събитието, но явно тя си има чувства, които не признава. А и кой ходи по сватби просто с придружител приятелче, това не е абитуриентска.

# 343
  • Варна
Надявам се не ви обиждам, но е ясно, че не се интересува от вас. А че не иска да ви товари с проблемите си е лъжа, защото не иска да ви каже в очите, че не се интересува вече от вас, глупостите мъжки са това измъкванки от разговор. А това с придружителя беше за него, а не за вас. Не се тормозете, няма смисъл HeartСамо да уточня, това не са приказки по комбинацията Таро, а личен съвет и без да съм видяла картите ситуацията е ясна. Но момичетата ако има какво да добавят - да добавят. Интересно какво показват картите.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 18:47 от ivka_smile

# 344
Може и такава да е истината. Но на негово място аз не бих идвал с глупави въпроси да си говорим, нито пък да го гледам с провокация на момвнри.
Надявам се не ви обиждам, но е ясно, че не се интересува от вас. А че не иска да ви товари с проблемите си е лъжа, защото не иска да ви каже в очите, че не се интересува вече от вас, глупостите мъжки са това измъкванки от разговор. А това с придружителя беше за него, а не за вас. Не се тормозете, няма смисъл HeartСамо да уточня, това не са приказки по комбинацията Таро, а личен съвет и без да съм видяла картите ситуацията е ясна. Но момичетата ако има какво да добавят - да добавят.

Общи условия

Активация на акаунт