КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, някой може ли да ми тегли карти ще взема ли шоф книжка ?

Не тегля от моите, защото не мисля, че ще бъдат обективни.

Някой ако има нужда може също да ме пита за таро/ленорманд.

# 136
Благодаря Ви за бързия отговор! Ще има ли възстановяване на връзката ми, която прекъсна преди 2 месеца?
Датата ми на раждане е 19.01.1987 г. Поздрави !

Изтеглех:
Императрицата
3 пентакли
4 пентакли

Първата карта дава благоприятен отговор на въпроса,но от следващите две не виждам движение това да се случи.Има само желание,но не и действие.Просто и двете страни трябва да работят за възстановяване на отношенията,но има страхове това да се направи.

# 137
Благодаря Ви!

# 138
Здравейте ,може ли някой да ми изтегли три карти на добра воля с въпрос "Ще имам ли жена(приятелка ,гадже ,любовница)/любов до края на годината " Благодаря предварително .
Здравей!
Изтеглих:
2 пентакли
Слънцето
10 чаши

За мен картите дават положителен отговор.
Изправени сте пред дилемата дали да сте с някой или сам,втората карта показва ново начало,новото начало е свързано с положителни емоции.
Удпех!
Нищо подобно!!! Доста се надценява младежа. Слънцето с чаши.... Пълен въздух.

# 139
Здравейте ,може ли някой да ми изтегли три карти на добра воля с въпрос "Ще имам ли жена(приятелка ,гадже ,любовница)/любов до края на годината " Благодаря предварително .
Здравей!
Изтеглих:
2 пентакли
Слънцето
10 чаши

За мен картите дават положителен отговор.
Изправени сте пред дилемата дали да сте с някой или сам,втората карта показва ново начало,новото начало е свързано с положителни емоции.
Удпех!
Нищо подобно!!! Доста се надценява младежа. Слънцето с чаши.... Пълен въздух.
....по подробно ?

# 140
Здравейте! Бихте ли ми казали дали А е моят мъж ? Имаме ли бъдеще заедно?

# 141
Здравейте! Попитах картите за бъдеще с един човек и излезнаха Справедливост, Рицар пентакли и Луната обърната. Тази Луна отново ме заби 😀
Какво мислите?

# 142
Здравейте! Попитах картите за бъдеще с един човек и излезнаха Справедливост, Рицар пентакли и Луната обърната. Тази Луна отново ме заби 😀
Какво мислите?
Да, интересни карти имаш...
обърната луна може да означава, че този мъж не иска да те  заблуждава, но така обстоятелствата са се развили. И е нямало как просто се е наложила да крие нещо бавно, но сигурно...
Тази справедливост може да е свързана с някакви правила , порядки, законови документи, да няма брак някъде или подобно ??? Ти, той ??!!!
Определено се налага да де мами тук...

# 143
Какво мислите?
Да, интересни карти имаш...
обърната луна може да означава, че този мъж не иска да те  заблуждава, но така обстоятелствата са се развили. И е нямало как просто се е наложила да крие нещо бавно, но сигурно...
Тази справедливост може да е свързана с някакви правила , порядки, законови документи, да няма брак някъде или подобно ??? Ти, той ??!!!
Определено се налага да де мами тук...
Не, няма брак. В момента и контакт няма.

# 144
Какво мислите?
Ай, ай... Ще си изяснявате нещата тепърва. Или поне на Вас ще ви се изяснят. Заровени стари неща ще излязат тепърва. Има ли изневяра тук? Стари неща, неизяснени  ще се нищят и разплитат...Има нова информация, която ще излезе и не е приятна.

# 145
Здравейте,
ще може ли някой да погледне картите и за мен? От началото на годината се забърках в много неприятности и бих искала да знам дали ще се наредят скоро нещата, както ми се иска? Ще успея ли да изляза от тази ситуация?
Много благодаря предварително
(ако ви трябват име и др., моля пишете на лично)

# 146
здравейте Simple Smile
моите карти не са при мен, може ли някой да ми изтегли Praynig

защо М. ме е изтрила от приятелите си във фейсбук (М. е жена)

благодаря предварително
осъзнавам колко идиотски ми е въпроса Laughing

# 147
Здравейте, може ли някой да ми изтегли някоя карта. Ще имам ли комуникация с човека за когото си мисля. Много ви благодаря. Много ми е важно

# 148
здравейте Simple Smile

благодаря предварително

Изтеглих :
Йеофанта
7 пентакли
Асо мечове

Не се наемам да ги разчета!

Здравейте, може ли някой да ми изтегли някоя карта. Ще имам ли комуникация с човека за когото си мисля. Много ви благодаря. Много ми е важно!
Ето и за теб:
7 жезли
5 мечове
Висшата жрица

Според мен тук няма индикация за комуникация.Не.

# 149
здравейте Simple Smile

благодаря предварително

Изтеглих :
Йеофанта
7 пентакли
Асо мечове

Не се наемам да ги разчета!

Здравейте, може ли някой да ми изтегли някоя карта. Ще имам ли комуникация с човека за когото си мисля. Много ви благодаря. Много ми е важно!
Ето и за теб:
7 жезли
5 мечове
Висшата жрица

Според мен тук няма индикация за комуникация.Не.
Благодаря. А нещо кТо по подробно описание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт