КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност момичета, бихте ли ме посъветвали какъв въпрос трябва да задам на картите, предвид че след няколко седмица се очаква с този мъж да сме на сватба на общ приятел т.е въпрос насочен към това дали ще е сам или придружен или дали ако и двамата сме сами, той как би постъпил.

Факт е, че ме изненада тази информация.
Мислех, че е насочил сили и енергия в други дейности, а не в общуване с жени 😂
Здравейте,

не са теглени онлайн.
От скоро имам 2 колоди таро и се уча да тълкувам, но за момента е само карта по карта. Като взаимодействие между картите ми е много трудно.
Бъркам ги по свой начин, слвд това цепя и отварям трите карти най-отгоре на тестето.
Иначе въпроса ми е конкретно на мъжа, с които сме прекратили отношения преди месеци и които се в появил с момиче на вила, завдно с други мои приятели. Те твърдят, че не са видели някаква проявена интимност.
Здравейте!

на въпрос: Те имат ли взаимоотношения изтеглих
висша жрица
4 меча
асо пентакли

може ли някой да разтълкува картите?
Какви отношения с тези карти... Имат ли въобще комуникация тези хора? Онлайн ли теглите?

Дошла ти е малко изведнъж информацията за друга, но картите искат да ти кажат, че така е най - добре за теб. Колкото и да превърташ в ума си, какво и с кого прави твоят приятел, няма никакво значение при положение, че е ясно едно - не е с теб! Ето това означават -  Висшата жрица 4 меча Асо пентакли, според мен.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 22:43 от senseof

# 181
Може би,въпросът би бил:Какви ще са отношенията ни с този мъж на сватбата?
Изтеглих:
Крал мечове
Рицар пентакли
Магьосникът

Не виждам близки отношения,по-скоро опит за манипулация на ситуацията.

# 182
Ами ти имаш план. Готова си да заметеш проблемите от миналото и вече си изработила стратегия. Лошото на Магът е, че ситуацията рязко може да се промени.

# 183
Всъщност първоначално мислех да не правя първа крачка, ако всеки от нас се появи сам. Но ако желае да говорим няма спестя моята истина. Сега след последните събития се чудя не е ли най-добрия вариант аз да бъда с кавалер на тази сватба и така да противопоставя евентуални опити за контакт или най- малкото и ако той не е сам, да не се чувствам ранена.
Ами ти имаш план. Готова си да заметеш проблемите от миналото и вече си изработила стратегия. Лошото на Магът е, че ситуацията рязко може да се промени.

# 184
Момичета, искам да чуя и вашите тълкувания.

На въпроса ‘Да се върна ли в предишната ми работа?’ са ми изтеглили следните карти:

Асо Мечове
Справедливост
Паж Пентакли

Момичето е таро начинаеща и ми каза, че според нея нови възможности ще се открият пред мен, да забравя за стария ми работодател, защото ако се върна там, ще се отнасят с мен така, както преди да напусна. Каза, че ще поема изцяло нов път в кариерата ми и останах с впечатлението, че ще сменя областта, в която съм работила досега. Аз обаче засега нямам никакви намерения да сменям областта.

Вие какво мислите?

# 185
  • Пловдив
Здравейте,как да тълкувам влюбените,крал чаши и четири чаши.Въпросът е какво ще се случи между нас

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 15:47 от Lindy1

# 186
  • Пловдив
Здравейте,никой не ми е отговорил,но всъщност съм объркала реда на картите крал купа,влюбените,четворка чаши

# 187
Здравейте,никой не ми е отговорил,но всъщност съм объркала реда на картите крал купа,влюбените,четворка чаши

Според мен, няма нищо сериозно. Човека е пред избор .По последна карта- застой.

# 188
Да дам и аз една обратна връзка:
Март месец питах:Здравейте!
От три години мой близък е в търсене за закупуване на имот свързан с дейността му.Вече за втори път се разпадат нещата .Тъй като в известна степен това ще окаже влияние на работата ми попитах:"Н.ще сключи ли сделка за имот за дейността на фирмата си?"
Паднаха ми се:
4 чаши
8чаши
Кралица жезли
Много чаши ,дали това не е израз на моето желание да стане.
Кралица жезли на трета позиция ми дава отговор ДА.
Може би трябва да задам въпроса със срок?
Моля,за помощ.Благодаря!

Имам вече положителен отговор-сделката е сключена.

# 189
Здравейте, може ли някой да изтегли карти на въпрос свързан с майка ми?

Защо навсякъде където започне работа, я махат. Така е от известно време. Проблема в нея ли е или на работното място?
Също така, ще си намери ли скоро работа?

# 190
  • Пловдив

А този избор с мен ли е свързан,има ли  нещо от негова страна

# 191

А този избор с мен ли е свързан,има ли  нещо от негова страна

Ами може и с вас да е свързан, но по следващата карта е взел решение, при което няма  развитие засега.

# 192

Защо навсякъде където започне работа, я махат. Така е от известно време. Проблема в нея ли е или на работното място?

Въпросът е Ще си намери ли скоро работа?
Изтеглих:
Слънцето
9 меча
4 меча

Мечовете са бързи карти и се надявам ,че скоро ще си намери работа,но процесът ще е труден.

# 193
А какво означава Слънцето? Innocent
Много благодаря

Въпросът е Ще си намери ли скоро работа?
Изтеглих:
Слънцето
9 меча
4 меча

Мечовете са бързи карти и се надявам ,че скоро ще си намери работа,но процесът ще е труден.

# 194
Слънцето е ново начало,но и заслепяване,неправилна преценка.

Общи условия

Активация на акаунт