КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Да, Херцен
Обаче тази 8 чаши е хлъзгава
Мн често ми излиза за отношения, когато единия си тръгва, обиден или разсърден
Обаче след време пак идва, но после пак тръгва и така няколко пъти
Обаче си е да напуснеш тази ситуация, връзка от която няма вече какво да получиш
Така че, ако си говорите или видите Не си казвай картите грешат...
Не , не грешат !
💘

# 286
Да, Херцен
Обаче тази 8 чаши е хлъзгава
Мн често ми излиза за отношения, когато единия си тръгва, обиден или разсърден
Обаче след време пак идва, но после пак тръгва и така няколко пъти
Обаче си е да напуснеш тази ситуация, връзка от която няма вече какво да получиш
Така че, ако си говорите или видите Не си казвай картите грешат...
Не , не грешат !
💘

Ооооо , то след всеки край , може да има ново начало. Тази карта казва: единия си тръгва , защото има пречки за тези отношения на този етап.Когато ги/ или отстрани , може да се върне. Няма нищо завинаги.
Съшо картата казва: на човека не му е лесно да си тръгне, но трябва.

# 287
  • Варна
Здравейте, имам молба на ЛС да изтегля карти, тегля ги с уговорката, че не мога да тълкувам. На въпрос дали ще има раздяла между И. и Н. тегля много странни карти - само пентакли. Категорично ги изтеглих от различни части на тестето т.е. не е причината, че не са били разбъркани. Та подредбата е 6 пентакли, асо пентакли, 5 пентакли. Моята версия е, че са от дълго време заедно, но се е установила рутина в отношенията им, има емоционална студенина. Не знам дали е така и да не подведа жената, а и отговор по тези карти аз не смея да дам.

# 288
Здравейте Simple Smile
Предстои ми пътуване и среща в друг град и си изтеглих три карти, които една по една горе-долу интерпретирам, но какво точно означават заедно, нямам опит да разчета. Бихте ли помогнали?

Скрит текст:
След тази среща, отношенията ми с А. ще прераснат ли в нещо повече от приятелство?

# 289
Интерес,привличане ,страст,чувства,ново начало.
Така ли ги разчиташ?Аз да.

# 290
Последните две, да, но ме обърква Дяволът, както и това, че в реалността нещата все още не изглеждат така, или поне няма достатъчно индикации, за да съм сигурна Simple Smile

# 291
Здравейте Simple Smile
Предстои ми пътуване и среща в друг град и си изтеглих три карти, които една по една горе-долу интерпретирам, но какво точно означават заедно, нямам опит да разчета. Бихте ли помогнали?

Скрит текст:
След тази среща, отношенията ми с А. ще прераснат ли в нещо повече от приятелство?

Ще прерастнат в изкушение, най-вероятно сексуално. Като има вероятност и да си пийвате.

# 292
Здравейте Simple Smile

Скрит текст:

Аз мисля, че ще си разочарована от срещата, не заради друго, а защото това, което е във фантазиите ти няма да се покрие с действителността. Друг аспект на Дяволът тук е страхът от контакта, от това дали и можеш ли да се довериш и отдадеш, да се откриеш, да се " разголиш" и какво ще последва след всичко това. Дяволът още е страхът и усещането, че ти си по - активната, а трябва да е обратното...........И не на последно място в картите има момент на изневяра, за да се появи Дяволът, винаги има нещо скрито, тайно, завоалирано, непозволено........
За мен картите не показват как и дали ще има среща, дават индикация да внимаваш. Комбинацията завършва с Асо жезли, което е като един факел, който, както се пали изведнъж, така и бързо може да изгори........и после да остане само една чернилка....

# 293
От всичко, което прочетох,единствено а. nik ти е написала аргументиран и издържан отговор.
Заблуждаваш се изключително в представите си за този човек и причината си е изцяло в теб. Той няма абсолютно никакви сериозни намерения, няма нито желание за обвързване, нито е заявявал нещо такова.
Нищо няма да се развие, Ас жезли ще прегори и след него нищо...

# 294
Не съм вярвала, че мога да прочета нещо толкова точно за ситуацията в момента. Явно положението ще се задържи така още известно време. Въпреки, че има нещо, което е в процес на развитие, и което, ако всичко е наред, неизбежно би трябвало да раздвижи нещата (това без карти Simple Smile ). И по третия въпрос, абсолютно точно описано. Майка ми винаги реагира така, във всяка една по-неочаквана ситуация, касаеща личния ми живот.

И нещо странично: на въпрос какъв ще е полът на бебето, изтеглих Справедливостта, Смъртта, Рицар меч

Според мен момче. Тук ОВ ще мога да дам след две-три седмици.

Тъй като вече имам карти в мен, изтеглих на същите въппоси:
1. Как ще се развият отношенията ми със С? Рицар чаши, императорът, 5 жезли
2. Как ще се развият отношенията ми с Д? 2 чаши, 7 пентакли, жрецът
3. Как ще реагира майка ми на информацията, която ще и кажа? Влюбените, рицар меч, асо жезли
Единственото, което ми идва в главата е по третия въпрос - конфликт, гняв, яд.
Какво виждате вие по тези карти?

С уговорката,че не знам кой е С и кой Д :
1.Засега няма да се развият за момента заради Императора,някак остават на една приятелска основа,но смятам,че ще сте равнопоставени .Това ,че в момента не могат да се развият,не значи че след година няма да  могат.Обаче вие сякаш ще продължавате да градите общи планове.Просто не е момента.Но ще отмине Simple Smile
2.Никак. Продължавате да проявявате търпение,за да не се излагате,защото така трябва и е редно.Няма да прекъснете отношения,но тук въобще не става дума за любов.Ама грам.По-скоро как ще изглеждате в очите на хората ви е важно.Тези отношения в емоционален план са приключили ,но ще запазите формално добрата визия на връзката помежду си.
3.Майка ти ще се ядоса ,въобще не одобрява какво се случва. Конфликтът ти е в кърпа вързан,мисля,че ще има и заплахи,но с този Ас жезли на 3- та,ще си остане само с идеята за това. Цялото й озлобление и нападки,заплахи,са с краткотраен ефект и абсолютно нищо няма да се случи,освен да чуеш разни красоти за себе си.

# 295
Другият месец ще ходим на почивка с децата обаче това ще ми е първата почивка без мъжко рамо и с три деца на главата страшно се притеснявам.И дали изобщо ще тръгна....
Изтеглих три карти с въпрос "Как ще протече почивката ни с децата другият месец?Ще ми помогнете ли да ги разтълкувам?

# 296
Благодаря, момичета Simple Smile Ще видим в крайна сметка как ще се развият нещата във времето и бих споделила това и тук.
Прави ми впечатление колко различно разчитате и интерпретирате комбинациите от карти, но нямам никаква идея защо това е така Grinning

# 297
Благодаря, момичета Simple Smile Ще видим в крайна сметка как ще се развият нещата във времето и бих споделила това и тук.
Прави ми впечатление колко различно разчитате и интерпретирате комбинациите от карти, но нямам никаква идея защо това е така Grinning

Благодаря ,че ще споделиш.
Разчитането е различно,защото може би не всички са с еднакъв опит.Лично аз нямам голям такъв и се уча благодарение на обратните връзки ,които давате.
На моите въпроси абсолютно точно са правени талкуването на картите.

# 298
Здравейте, преди време попитах:Дали ще си взема държавния изпит. Връщам обратна връзка:момичетата тук ми казаха, че всичко ще мине успешно. Но уви, дадоха ми книжката и съм скъсана. Нямам идея защо така стана. Не ме свърта на едно място.
Беше голямо напрежение:едно момиче припадна след като му дадоха книжката и видя, че е скъсана,викаха бърза помощ.

# 299
Здравейте, преди време попитах:Дали ще си взема държавния изпит. Връщам обратна връзка:момичетата тук ми казаха, че всичко ще мине успешно. Но уви, дадоха ми книжката и съм скъсана. Нямам идея защо така стана. Не ме свърта на едно място.
Беше голямо напрежение:едно момиче припадна след като му дадоха книжката и видя, че е скъсана,викаха бърза помощ.
Какви бяха картите на въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт