КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ох, извинявам се. Забравих да уточня
Това са картите на въпрос дали ще се падне 4 тема. Нека момичето да ме извини.

Здравейте, преди време попитах:Дали ще си взема държавния изпит. Връщам обратна връзка:момичетата тук ми казаха, че всичко ще мине успешно. Но уви, дадоха ми книжката и съм скъсана. Нямам идея защо така стана. Не ме свърта на едно място.
Беше голямо напрежение:едно момиче припадна след като му дадоха книжката и видя, че е скъсана,викаха бърза помощ.
Какви бяха картите на въпроса?

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 16:42 от Cruella56

# 301
Здравейте.
Пак ми трябва помощ. Напоследък близък има известни проблеми в личен план, просто животът му е леко нагоре с краката. На въпрос "Какво го очаква в бъдеще?" изтеглих:

Страшният съд - обърната
Глупакът
Дяволът

Правилно ли го разчитам като съпротивление към промяната и новото в следствие на страхове?

# 302
Другият месец ще ходим на почивка с децата обаче това ще ми е първата почивка без мъжко рамо и с три деца на главата страшно се притеснявам.И дали изобщо ще тръгна....
Изтеглих три карти с въпрос "Как ще протече почивката ни с децата другият месец?Ще ми помогнете ли да ги разтълкувам?
Дали ще кажете по две думи за картите?
Аз се опитвам,но нищо не мога да разбера има карти,когато ги тегля успявам без да се задълбочавам да усетя положителни или отрицателни са картите.За тези идея си нямам....Паж чаши....ще ходим на море за първи път без съпругът ми без подкрепата му и в голямо приключение.Дали няма все пак бащата на малката да реши да ни придружи?...Висшата жрица....може би,че трябва да следвам интуицията си и да не отказвам от начинанието.Кралица пентакли.....никаква идея.Помогнете моля!

# 303
Другият месец ще ходим на почивка с децата обаче това ще ми е първата почивка без мъжко рамо и с три деца на главата страшно се притеснявам.И дали изобщо ще тръгна....
Изтеглих три карти с въпрос "Как ще протече почивката ни с децата другият месец?Ще ми помогнете ли да ги разтълкувам?
Дали ще кажете по две думи за картите?
Аз се опитвам,но нищо не мога да разбера има карти,когато ги тегля успявам без да се задълбочавам да усетя положителни или отрицателни са картите.За тези идея си нямам....Паж чаши....ще ходим на море за първи път без съпругът ми без подкрепата му и в голямо приключение.Дали няма все пак бащата на малката да реши да ни придружи?...Висшата жрица....може би,че трябва да следвам интуицията си и да не отказвам от начинанието.Кралица пентакли.....никаква идея.Помогнете моля!

Според мен ще се справиш сама.

# 304
Ох, извинявам се. Забравих да уточня
Това са картите на въпрос дали ще се падне 4 тема. Нека момичето да ме извини.

Здравейте, преди време попитах:Дали ще си взема държавния изпит. Връщам обратна връзка:момичетата тук ми казаха, че всичко ще мине успешно. Но уви, дадоха ми книжката и съм скъсана. Нямам идея защо така стана. Не ме свърта на едно място.
Беше голямо напрежение:едно момиче припадна след като му дадоха книжката и видя, че е скъсана,викаха бърза помощ.
Какви бяха картите на въпроса?
Не знам как при такива карти може да се даде положителен отговор.
Вижда се ясно усилието да се докажете на изпита по 7 жезли, напрежението, както и това че търпите неуспех по Кулата, емоциите и притесненията по 9 мечове след това. А 2 пентакли ясно указва, че ще има втори шанс, повторно явяване. Все пак е нещо Simple Smile

# 305
Silky_soft:Много благодаря. Точно така е. Напрежението беше голямо. Септември ще се явявам за 4 път. Днес ми избиха нервите и се чувствам като парцал. Чудя се къде е проблема в мен или в комисията. Масово бяха скъсани поне 70%. Бяхме около 200 души 2 зали фул..

# 306
Имам позната, която напоследък съвсем се срина психически. Депресия, неконтролируем прием на лекарства, започнала  е да прекалява с чашката. Казва че не може да работи, че е самотна, по цял ден седи гледа в една точка и мисли (това по думите на нейни роднини). Или другата крайност, търси социални контакти  - обикаля, търси с кой да седне да пие по кафе, по бира - няма значение дали са й по-близки приятели или само бегли познати. Осъзнава, че има проблем, казва, че иска да се оправи, но не знае как. Като й спомена, че й трябва професионална помощ, твърди че й те не могат да й помогнат, защото вече била ходила и нищо.

Та попитах картите какво да направя, за да й помогна да се подобри?
Паднаха се: 5 чаши, 5 жезли, 6 пентакли
Ще се радвам да ми помогнете с тълкуването.

Не ми е толкова близка жената, но ми е много мъчно до какво състояние е стигнала, а виждам, че иначе е един прекрасен човек.

# 307
Имам позната, която напоследък съвсем се срина психически. Депресия, неконтролируем прием на лекарства, започнала  е да прекалява с чашката. Казва че не може да работи, че е самотна, по цял ден седи гледа в една точка и мисли (това по думите на нейни роднини). Или другата крайност, търси социални контакти  - обикаля, търси с кой да седне да пие по кафе, по бира - няма значение дали са й по-близки приятели или само бегли познати. Осъзнава, че има проблем, казва, че иска да се оправи, но не знае как. Като й спомена, че й трябва професионална помощ, твърди че й те не могат да й помогнат, защото вече била ходила и нищо.

Не ми е толкова близка жената, но ми е много мъчно до какво състояние е стигнала, а виждам, че иначе е един прекрасен човек.
Мисля, че ако се опиташ да ѝ помогнеш, ще стане конфликт.

# 308

Оооо, тази жена отдавна е така. В депресия. Необходимо й е да прави нещо с някого, но не като съжаление, а да участва в някаква обща дейност ,чувствайки се равнопоставена. Необходима й е помощ, общуване, да се чувства полезна и това да й дава удовлетворение. Взаимност, но наистина й трябва подкрепа.
Има надежда Simple Smile

# 309
Здравейте! Все мисля за бъдеща кариера и не мога да реша нищо. Не знам в какво ще имам успех и в какво ще съм щастлива. Първо, преди това, разбира се, трябва и да го уча в университет... Та сега се спрях на една идея и въпросът беше: "Ще бъда ли щастлива, ако избера тази професия, и я практикувам? " Излезнаха отново много странни...
Кралица мечове, Смърт и Паж чаши.
Също така искам да попитам какви въпроси мога да задам, за да избера кариера, защото не разбирам вече какво ми казват картите. Как да се ориентирам?

# 310
  • София
Здравейте,

картите таро са ми много интересни и вярвам в тях, но за съжаление не познавам някого лично, който може да ми гледа или някой, който да ми подари, за да се науча сама да си тегля. Нали има поверие, че трябва да ти подарят карти? /може и да е коментирано вече, но в момента съм блейка и моля за извинение/. Съответно ако мога и сама да си ги купя, кои бихте ми препоръчали?

В този ред на мисли, ще съм благодарна за обратна връзка и ако някой реши да ми хвърли едни карти и да ми внесе малко яснота, че в момента в главата ми е каша.

Какво ми предстои? Ще постигна ли резултатите, които искам или пак ще се откажа? Ще ми отвърнат ли на чувствата и желанията? Grinning

Много благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 07:55 от Stoyanova.A

# 311
Здравейте ! Моля някой на добра воля да ми помогне .Запознах се с мъж А,но ни дели разстояние и решихме да приключим .Това ли е наистина краят на отношенията ни?

# 312
Някой може ли да погледне. Вижда ли бременност. Благодаря

# 313
  • на последния етаж
Как ще се развият отношенията с определени хора?
Крал пентакли, 5 чаши, Слънцето
Как бихте тълкували тази комбинация?

# 314
Въпросът е доста общ...
Ако питаш за мъж няма да му стане приятно от някаква егоистична постъпка..

Общи условия

Активация на акаунт