КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
За мен тези карти са просто флирт.Звездата наистина показва илюзиите за нещо повече от просто закачка. Никоя от трите карти не е любовна,независимо какви розови облаци се пишат за тях.

# 391
  • Пловдив
Благодаря ви,момичета!Попитах и дали ще премине връзката ни от платоническа към физическа и се паднаха

Любовниците,Глупакът и Смъртта

Тук вече нищо не разбирам,по  скоро,не

# 392
Благодаря ви,момичета!Попитах и дали ще премине връзката ни от платоническа към физическа и се паднаха

Любовниците,Глупакът и Смъртта

Тук вече нищо не разбирам,по  скоро,не

Тъй като питате дали ще премине връзката ни от платоническа към физическа?
По последната карта се посочва точно това нещо ново,което измества нещо старо.

# 393
По една карта няма как да се даде отговор. И 100 пъти да теглите,няма да има никакъв смисъл ,поне за това всички,които някога са писали материали за Таро са единодушни.
Няма абсолютно никакво развитие в тези отношения . Няма нито една карта,която да показва активност - къде виждате малък аркан,който да индикира някакво действие ? Аз не го виждам.
Единственото ,което бих могла да Ви кажа по тези карти е,че въобще не преценявате реално ситуацията. Хвърлили сте без оглед на реалността .

# 394
  • Пловдив
По една карта няма как да се даде отговор. И 100 пъти да теглите,няма да има никакъв смисъл ,поне за това всички,които някога са писали материали за Таро са единодушни.
Няма абсолютно никакво развитие в тези отношения . Няма нито една карта,която да показва активност - къде виждате малък аркан,който да индикира някакво действие ? Аз не го виждам.
Единственото ,което бих могла да Ви кажа по тези карти е,че въобще не преценявате реално ситуацията. Хвърлили сте без оглед на реалността .

Може би,да,показва ми,че аз съм глупакът с бръмбари в главата

# 395
Здравейте! Нуждая се от малко помощ относно значенията на картите Таро. Преди около половин година бях открила качени тук сканирани страници от книги за значенията на Тарото в pdf формат. Проблемът е, че си преинсталигах телефона и сега не мога да открия в коя тема са били качени. Искам да помоля някой да ме ориентира по конкретно в кои теми да търся или ако някой има възможност да ги качи отново. Благодаря ви, предварително! Blush

# 396
Проверете по темите. Едва ли някой си спомня в коя тема какво е качено.

# 397
# 398
# 399
  • Пловдив
Момичета,да попитам за проекцията в таро,как се случва,когато друг човек тегли карти за теб,пак ли е проекция определена комбинация на твоите чуства

# 400
Момичета,да попитам за проекцията в таро,как се случва,когато друг човек тегли карти за теб,пак ли е проекция определена комбинация на твоите чуства

Точно това и на мен ми е трудно да разбера, случвало ми се е да тегля карти на някого и всичко, което излезе в комбинацията да се случи на мен, може би затова и спрях да тегля на други хора от моите карти.
Чела съм, че натрупването на чаши например, е  индикация за проекция, тогава дори няма смисъл да се тълкува комбинацията.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:20 от a.nik

# 401
  • Пловдив
Момичета,може ли някой да ми изтегли карти ,искам да разбера ще има ли развитие в отношенията ни

# 402
silki soft моля те кажи ми как ще се развият отношенията с А ?

# 403
silki soft моля те кажи ми как ще се развият отношенията с А ?
Как да ти кажа, боб ли да хвърля или в кристалната топка да погледна? И как този твой въпрос е свързан с цитата?
Че и на ЛС чак настояваш за отговор!!
Никой на никого не е длъжен! Ако те интересува темата, изтегли си карти, поразсъждавай върху тях, а ако някой иска да се включи с коментари, сам ще го направи!

# 404
Freedom10,изтеглих карти с въпрос:Как ще се развият отношенията между Freedom10 и А?
Изтеглих:
Паж жезли
10 жезли
Кралица чаши

Имете трудности в отношенията,не съм сигурна, че това е твоят човек.

Общи условия

Активация на акаунт