КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Как разчитате комбинацията
Крал мечове
5 пентакли
10 пентакли
5 мечове

Пентаклите излязоха заедно.

Въпросът беше "Какъв ще бъде развоят на ситуацията?", като става дума за ежедневен проблем.

Аз го разбирам като че ще ми е необходима много дисциплина (Крал мечове) и ще трябва да се пазя от самосаботаж. Пентаклите ме объркват така заедно, но първото, което ми се появи в главата, като ги видях, беше, че ще има лоши и хубави дни.

Като цяло не съм сигурна, че е много положително, но моля някой по-вещ да сподели своето мнение.

# 451
Няма да ти е приятно и няма да си удовлетворена от развитието на тази ситуация
Със семейни отношение, роднини, романтика ли е свързано?

# 452
Момичета, ще помоля от сърце някоя от вас, ако може да ми хвърли едни карти. Става въпрос за здравословното ми състояние. С тежко паническо и тревожно разстройство съм, но да не би да има и нещо друго.  Благодаря! ❤

# 453
Няма да ти е приятно и няма да си удовлетворена от развитието на тази ситуация
Със семейни отношение, роднини, романтика ли е свързано?

Семейни отношения.
А тази десятка пентакли какво значи според теб?

# 454
Точно това Раелина, семейни отношения , семейство
Няма нищо случайно ☺

# 455
Точно това Раелина, семейни отношения , семейство
Няма нищо случайно ☺

Благодаря, Peypy Simple Smile

# 456
Здравейте! Някоя от вас възплзвала ли се е от услугите на Силвия Петрова във фб за карти ? Your tarout и е профила,даде ми прогноза за две години напред. Щяла съм да имам връзка,пък да се разделим след две години,пък той да си намерил тогава друга Grinning въобще възможно ли е да има такава прогноза с таро в такъв дълъг срок? Моля ви помогнете ми....

# 457
Здравейте! Някоя от вас възплзвала ли се е от услугите на Силвия Петрова във фб за карти ? Your tarout и е профила,даде ми прогноза за две години напред. Щяла съм да имам връзка,пък да се разделим след две години,пък той да си намерил тогава друга Grinning въобще възможно ли е да има такава прогноза с таро в такъв дълъг срок? Моля ви помогнете ми....

Не съм ползвала услугите на въпросната дама.
Според мен нещата са в движение и две години е прекалено дълъг период.
При мен прогноза се е сбъдвала за период от една година.

# 458
  • Варна
Здравейте, много ми е важно да взема решение... Да преместим ли М. /дете / от училището, където се намира в друго. По конкретно, питах картите какво ще се случи, ако М. се измести в другото училище? Рицар жезли , 2 чаши , 3 пентакли
Ако опитам аз да тълкувам по рицаря малко необмислено решение, накрая 3 пентакли ми се струва добра карта, но пък не зная как да ги обвържа с чашите..

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:33 от ivka_smile

# 459
Възможно е някакво събитие или ситуация да те провокира или вече те е... да действаш бързо и остро, мечът е вдигнат и си готова за действие..дететото ще се чувства добре на новото място, ще си намери нови приятелче и ще му допаднат
Дружелюбна и приятна обстановка

# 460
Според мен не е добра идея да местите детето.Рицар меч е доста нестабилна на 1-ва позиция и мисля,че показва решение,взето в момент на яд,особено последвано от 2 чаши.
3 пентакли няма шанс за реализация в този случай.
Ако очаквате съдействие и подкрепа,по-скоро няма да ги получите.

# 461
  • Варна
Важно уточнение, първата карта е Рицар Жезли, а НЕ Рицар Мечове, в бързината обърках и вие тълкувахте по мечове.. Редактирах поста си. Благодаря за включването! Hug А иначе тази дилема се обмисля от много време и наистина е важно за бъдещото развитие на детето.. Ако е нужно да задам по - конкретен въпрос..

# 462
Няма особено значение ,че е Рицар жезли -наистина мисля,че решението е базирано на емоционален момент.Може отдавна да сте го обмисляли,но сега нещо ви е провокирало,емоционален изблик за промяна.Даже някак Рицар жезли повече пасва в тази картина.
Картите отново не са добри за местене,но решението си е ваше.

# 463
Мисля, че ще действаш, въпрос на време е..
Рицар Жезли също е бърз, действа емоционално
Меча е яростен и реже наред

# 464
Здравейте! Нямам собствени карти,ако някоя от Вас желае моля да погледне.Ще се съберем ли отново с И? Благодаря,бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт