КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Благодаря ви много Peypy и menarini, тълкуванията ви са много различни, ще ви държа в течение. Трябва да се вземе решение до ноември приблизително. Има емоция в цялата ситуация, и двете сте прави.

# 466
Какво движение с тези чаши на втора...
Удавен импулс, това са ти картите, дори мисля, че отразяват теб, а не какво ще се случи с детето.
Може да теглиш пак след месец.

# 467
Здравейте,попаднах на тази тема случайно.Ще Ви помоля ако може някой да ми изтегли карти,въпросът ми е ще имам ли връзка с Н.Благодаря предварително на всички.

# 468
Здравей изтеглих ти
Глупакът
Звезда
2 чаши

Аз съм новак и още се уча да разчитам, нека момичетата да напишат своите мнения. 🙂Но според мен по 2 чаши ще има любов. 🙂
Здравейте! Нямам собствени карти,ако някоя от Вас желае моля да погледне.Ще се съберем ли отново с И? Благодаря,бъдете здрави!

# 469
Здравейте!
Ще съм благодарна ако някой има възможност да ми изтегли карти с отговор/насоки относно въпрос - Да очаквам ли някакво развитие с В. или приключихме всякакви контакти/отношения? Предварително благодаря за отделеното време и внимание!

# 470
Напоследък съм доста близко до една история на мои близки.Изтеглих карти как ще се развият отношенията им до края на септември.
Излезнаха
Кралица чаши
Луната
2 чаши
Объркана съм не успявам да навържа нещата.Мисля си,че жената много иска да се докаже,като добра майка съпруга...но луната я предупреждава,че това което вижда е едната страна,но има и тъмна загадка,която няма да доведе до това което силно желае толкова много като при 2 чаши.....Не знам май нищо не разбирам аз...

# 471
Здравейте момичета! Дали е възможно някой да изтегли карти по въпроса  “ Ще се съберат   ли  М и К отново, или това е краят за тяхната връзка?”
Много ще съм благодарна !

# 472
Здравейте! Надявам се всички да сте добре Simple Smile

Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне да разтълкувам картите, които изтеглих, тъй като съм нова в това и още не съм сигурна как да ги интерпретирам.

Изтеглените карти са:
1. Позиция 1 - Какво А. крие? - Рицар Жезли
2. Позиция 2 - Какво А. трябва да признае? - Двойка мечове/Обесеният (използвам тесте, в което някои Major и Minor аркана карти са сляти в една карта)
3. Позиция 3 - А. неверен ли е?  - Звездата (или иначе казано изневерява ли под каквато и да е форма)

Благодаря Ви предварително!

# 473
Каква е тази система на теглене и коя е колодата? Не са ми познати.

# 474
Каква е тази система на теглене и коя е колодата? Не са ми познати.

И на мен.Объркана работа,нищо не мога да напиша.

# 475
И никой не е длъжен да отговаря на хиляди въпроси, наготово🍒

# 476
Здравейте! Надявам се всички да сте добре Simple Smile

Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне да разтълкувам картите, които изтеглих, тъй като съм нова в това и още не съм сигурна как да ги интерпретирам.

Изтеглените карти са:
1. Позиция 1 - Какво А. крие? - Рицар Жезли
2. Позиция 2 - Какво А. трябва да признае? - Двойка мечове/Обесеният (използвам тесте, в което някои Major и Minor аркана карти са сляти в една карта)
3. Позиция 3 - А. неверен ли е?  - Звездата (или иначе казано изневерява ли под каквато и да е форма)

Благодаря Ви предварително!

На мен наистина ми е интересно каква е тази колода. Иначе по една карта трудно бихте получили адекватен отговор,по-скоро общоприето е да се теглят 3 карти .
Ако сте начинаеща,според мен е по-добре да използвате колодата на Райдър-Уейт .

# 477
  • на последния етаж
По какъв начин ще се отразят на мен реорганизаците във фирмата?
Луната, 10 чаши, Паж пентакли
Според мен картите са хубави. Вие как бихте ги разтълкували?

# 478
Е как да е хубава Луна с 10 чаши...Много неясноти има тук и е хубаво да си ги изясниш.

# 479
Здравейте!
Ще съм благодарна ако някой има възможност да ми изтегли карти с отговор/насоки относно въпрос - Да очаквам ли някакво развитие с В. или приключихме всякакви контакти/отношения? Предварително благодаря за отделеното време и внимание!
7 чаши обърнати, асо мечове, паж на мечовете - според мен ще има продължение на контактите, изясняванена ситуацията, искреност
7

Здравейте момичета! Дали е възможно някой да изтегли карти по въпроса  “ Ще се съберат   ли  М и К отново, или това е краят за тяхната връзка?”
Много ще съм благодарна !
8 чаши, 6 жезли обърнати, император обърнат - според мен ще се разделят

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 13:23 от Sun_shine7

Общи условия

Активация на акаунт