КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Вие обърнахте тази тема в пълно безсмислие.Сега вече драскачите на лични си искат направо в темата , браво !

Аз искам да помогна, а за Вас ще се погрижи Вселената.

# 511
То пък една помощ ще получат от теб...

# 512
Здравейте:),нова съм тук и се извинявам предварително,ако не действам напълно според правилата на темата. Но много се тормозя от един въпрос - в момента отношенията ни с партньора ми са в криза. Зададох въпрос - дали до месец два,ще се оправят нещата. Картите които изтеглих са Страшния съд, Звездата и Глупакът/в моята колода е лудият/ . Чудя се как да го интерпретирам - като надежда за поправяне на отношенията, или като раздяла и  ново начало - нещо като напразни надежди и каквото си надробил ще си го сърбаш...Ще съм много благодарна,да чуя вашите мнения.

Звездата, освен голяма надежда, показва и едно далечно разстояние, т.е  отбелязва миналото, а тук особено със Страшният съд, индикира една  болезнена надежда, спомените да се превърнат в бъдеще! Глупакът само подчертава наивността на цялото това желание, но пък дава една възможност да се започне отначало, от нулата Simple Smile.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 06:16 от a.nik

# 513
  • Варна
Здравейте, много ми е важно да взема решение... Да преместим ли М. /дете / от училището, където се намира в друго. По конкретно, питах картите какво ще се случи, ако М. се измести в другото училище? Рицар жезли , 2 чаши , 3 пентакли
Ако опитам аз да тълкувам по рицаря малко необмислено решение, накрая 3 пентакли ми се струва добра карта, но пък не зная как да ги обвържа с чашите..
Здравейте, самоцититам се, защото изчаквах да мине време и да питам пак по ваш съвет. По тези карти имаше много срещуположни мнения тук и писахте и, че изглежда са отразили моето емоционално състояние в момента, а не дават отговор. Искам да задам пак въпроса дали ще е по - добре за детето да бъде изместено, но се опасявам отново да не отразят мен. Дали е по - добре да ми изтегли някой от вас или да тегля пак аз?

# 514
Здравейте, много ми е важно да взема решение... Да преместим ли М. /дете / от училището, където се намира в друго. По конкретно, питах картите какво ще се случи, ако М. се измести в другото училище? Рицар жезли , 2 чаши , 3 пентакли
Ако опитам аз да тълкувам по рицаря малко необмислено решение, накрая 3 пентакли ми се струва добра карта, но пък не зная как да ги обвържа с чашите..
Здравейте, самоцититам се, защото изчаквах да мине време и да питам пак по ваш съвет. По тези карти имаше много срещуположни мнения тук и писахте и, че изглежда са отразили моето емоционално състояние в момента, а не дават отговор. Искам да задам пак въпроса дали ще е по - добре за детето да бъде изместено, но се опасявам отново да не отразят мен. Дали е по - добре да ми изтегли някой от вас или да тегля пак аз?

Картите са ти отговорили по този начин, защото искаш от тях да ти дадат готово решение, а Таро не дава такова. В такива случаи е добре да се теглят две комбинации, за да се види твоята подсъзнателна нагласа, примерно  с въпроси - Как ще се отрази на детето преместването, ако го преместя? и Как ще се отрази на детето, ако остане в същото училище? - или нещо подобно. Целта е да се видят двете ситуации, да се сравнят и всъщност картите да отразят кое е твоето предпочитание, накъде клониш самата ти.
В твоята комбинация има конфликт, Рицар жезли + 2 чаши - първо самите бои не си кореспондират добре заедно, т.е желанието и намерението на рицаря се обезмисля от 2 чаши, следват 3 пентакли, които съвсем конкретно показват едно обявяване на решението ти и одобрение от околните, но нищо повече, няма спор, няма аргументи за и против и въртележката на Таро те връща в изходна позиция - сама да вземеш решение!!!
Целта на картите, СПОРЕД МЕН е да ни покажат нашето подсъзнателно намерение или желание, а не да ни дават готови отговори.
Аз се чудя едно, кои карти според теб биха " разказали" как ще се чувства детето в новото училище?

Скрит текст:
По повод предлагането да се пише на лични от вчера, първо аз докладвах на модератор и благодаря, че изтриха коментарите, и второ, обидно е за нас четящите и пишещите такъв начин на комуникация.

Скрит текст:
Ивка, най- добре попитай самото дете какво иска, в крайна сметка то ще ходи в новото или в старото училище, полезно е също то да вземе решение, за да не агресира после срещу вас родителите, ако се окаже, че не се чувства добре на едното или другото място. Децата са много по - мъдри от нас големите в много случаи и имат една чиста интуиция, която при нас родителите за съжаление с годините изчезва, заради натрупваните преживявания и страхове. От личен опит знам това.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 08:38 от a.nik

# 515
  • София
Здравейте Simple Smile
Съжалявам, че реално няма с какво да допринеса за темата, тъй като не знам почти нищо за картите и съм се докосвала до такива само веднъж през живота си. Просто искам да споделя нещо, като човек, на който са му били интересни такива неща, но определено не ги е взимал насериозно. И ако има някой желаещ да ми помогне, бих искала да задам един въпрос, на който, ако може да погледне какъв би бил отговорът. Към края на миналата година ми гледаха за минало, настояще, бъдеще, без строго зададен конкретен въпрос, просто с идеята как се развива животът ми занапред. Тогава момичето, което ги тълкуваше, най-вероятно защото се познавахме и бяхме прекарали време заедно, съответно знаехме една за друга неща от детството си и т.н. съотнесе първата част от изтеглените карти към миналото. Те бяха доста подобни и красноречиви и реално дори някой, който не знае символичното им значение като мен, чисто визуално можеше да разбере донякъде какво показват. Въпреки че ги приех по-скоро на шега, още тогава, след като тя тръгна в тази посока, й казах, че наистина има силни попадения и препратки към детството ми, защото до известна степен беше така. Изтегли ми и някои, които показваха някъде напред в бъдещето и на пръв поглед, а и като тълкуване, изглеждаха по-щастливи. Честно казано ги усетих доста далечни, сякаш няма да се случат скоро, но пък до голяма степен описваха какво бих искала един ден. Самата тя тогава ми каза, че ще ги постигна, ако се освободя от т.нар. минало. Всъщност една от така да се каже междинните карти показваше ясно човек, който скърби за счупени и изгубени вече неща и не иска да погледне напред към останалите здрави такива. За съжаление известно време след това низ от събития доведе до това да се случат доста неприятни за мен неща. Дълго време въобще и не се сещах за това гледане, въпреки че тогава, макар да се смеех, доста точно си запомних картите. Впоследствие след първоначалната вълна от емоции от разни неща мислите ми се върнаха към това и чисто визуално, и припомняйки си част от тълкуването, осъзнах, че картите, които по-скоро бяха тълкувани за миналото невероятно точно описват нещата, които се случиха впоследствие. Буквално всяка една от тях.
При вас получавали ли са се такива разминавания, нещо всъщност да е изместено във времето, но когато се случи, самото то и ефектът от него да се припокрият с картите и с доста от тълкуванията, които сте си или са ви направили но за друг период? Самите карти главно бъдещето ли показват, или може би просто хората понеже се интересуват повече от това какво ги очаква, отколкото от вече минали неща, привличат карти, свързани с предстоящи събития? Донякъде се чудя дали самият човек не ги разтълкува по-меко и за минали събития, защото не показваха хубави неща и не искаше да ме напряга.
Знам, че е малко нахално, тъй като аз не бих могла да помогна на някого тук с теглене или разчитане, но ако някой има време и желание, би ли изтеглил карти за един мой въпрос... Ще ми повярва ли някой, ако направя това, което смятам за справедливо?

# 516
Хора, Таро не е предсказване на бъдещето
Ти сам си "ковеш" живота.
Смисълът на картите е съвсем друг.
Форумът също. 🍀
Плюс това дълги периоди от време за мен картите не показват.

Момичета искам да дадете мнения ка Крал Пентакли, като конкретен човек Ли по често Ви излиза или ..?
По късно ще Ви го покажа от любимата ми колода 😻

# 517
  • Пловдив
Момичета ,на въпрос какво ще се случи изтеглих

10 пентакли,3 мечове и висшата жрица

това ми прилича на изневяра,моля за помощ

# 518
Здравейте,
моля да ми помогнете в разчитането на тези карти
Слънцето и Светът, като пояснителни карти се паднаха Императрицата и Седмица пентакли. Изтеглени в тази последователност. Това е към въпрос “Какво ми предстой през месец Октомври”

Благодаря

# 519
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile
Съжалявам, че реално няма с какво да допринеса за темата, тъй като не знам почти нищо за картите и съм се докосвала до такива само веднъж през живота си. Просто искам да споделя нещо, като човек, на който са му били интересни такива неща, но определено не ги е взимал насериозно. И ако има някой желаещ да ми помогне, бих искала да задам един въпрос, на който, ако може да погледне какъв би бил отговорът. Към края на миналата година ми гледаха за минало, настояще, бъдеще, без строго зададен конкретен въпрос, просто с идеята как се развива животът ми занапред. Тогава момичето, което ги тълкуваше, най-вероятно защото се познавахме и бяхме прекарали време заедно, съответно знаехме една за друга неща от детството си и т.н. съотнесе първата част от изтеглените карти към миналото. Те бяха доста подобни и красноречиви и реално дори някой, който не знае символичното им значение като мен, чисто визуално можеше да разбере донякъде какво показват. Въпреки че ги приех по-скоро на шега, още тогава, след като тя тръгна в тази посока, й казах, че наистина има силни попадения и препратки към детството ми, защото до известна степен беше така. Изтегли ми и някои, които показваха някъде напред в бъдещето и на пръв поглед, а и като тълкуване, изглеждаха по-щастливи. Честно казано ги усетих доста далечни, сякаш няма да се случат скоро, но пък до голяма степен описваха какво бих искала един ден. Самата тя тогава ми каза, че ще ги постигна, ако се освободя от т.нар. минало. Всъщност една от така да се каже междинните карти показваше ясно човек, който скърби за счупени и изгубени вече неща и не иска да погледне напред към останалите здрави такива. За съжаление известно време след това низ от събития доведе до това да се случат доста неприятни за мен неща. Дълго време въобще и не се сещах за това гледане, въпреки че тогава, макар да се смеех, доста точно си запомних картите. Впоследствие след първоначалната вълна от емоции от разни неща мислите ми се върнаха към това и чисто визуално, и припомняйки си част от тълкуването, осъзнах, че картите, които по-скоро бяха тълкувани за миналото невероятно точно описват нещата, които се случиха впоследствие. Буквално всяка една от тях.
При вас получавали ли са се такива разминавания, нещо всъщност да е изместено във времето, но когато се случи, самото то и ефектът от него да се припокрият с картите и с доста от тълкуванията, които сте си или са ви направили но за друг период? Самите карти главно бъдещето ли показват, или може би просто хората понеже се интересуват повече от това какво ги очаква, отколкото от вече минали неща, привличат карти, свързани с предстоящи събития? Донякъде се чудя дали самият човек не ги разтълкува по-меко и за минали събития, защото не показваха хубави неща и не искаше да ме напряга.
Знам, че е малко нахално, тъй като аз не бих могла да помогна на някого тук с теглене или разчитане, но ако някой има време и желание, би ли изтеглил карти за един мой въпрос... Ще ми повярва ли някой, ако направя това, което смятам за справедливо?

Напълно възможно е жената, която е тълкувала картите да не е могла да ги разчете правилно, но да, чела съм от други Тароведи, че има така нареченото обърнато време в комбинациите, но да се разчете и разбере, трябва много опит и дарба. Тегленето на карти Таро не е шега, защото картите изпреварват събитията и могат да ги предизвикат дори.

# 520
Здравейте,
моля да ми помогнете в разчитането на тези карти
Слънцето и Светът, като пояснителни карти се паднаха Императрицата и Седмица пентакли. Изтеглени в тази последователност. Това е към въпрос “Какво ми предстой през месец Октомври”

Благодаря

На слънцето и светът според мен е нямало нужда от пояснителни, картите са много положителни. Особено светът е една от най-хубавите карти в тарото.
Смело върви към това, към което си си наумила, ще имаш успех.
Императрицата според мен показва че трябва да подходиш със самочувствие, самоувереност, да разчиташ основно на себе си, а седмицата пентакли - че е време да свършиш работата. "Нещата" са узряли, чакат да ги набереш Simple Smile
Чудесна комбинация от карти, давай смело и самоуверено 👍

Момичета ,на въпрос какво ще се случи изтеглих

това ми прилича на изневяра,моля за помощ
На мен тази комбинация ми дава усещане за самота във връзката.

# 521
[quote author=Lindy1 link=topic=1333766.msg43485501#msg43485501 date=1631891620
А какъв е въпроса? Ако искате по-ясен отговор, кажете какво точно питате. Някой прави труден избор по тези карти

[/quote]

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 10:09 от menarini

# 522
Здравейте, отскоро се интересувам от карти таро, но колкото ми е интересно, толкова е и трудно Simple Smile може ли някой да ми помогне за тълкуването ? Зададох въпрос дали мъжът, когото харесвам ще ми предложи сериозна връзка до края на годината, изтеглих - Умереността, 10 жезли, Колелото на съдбата и пояснителни карти - 5 жезли, Кралица жезли и 10 чаши.

# 523
Здравейте 😊. Зададох въпрос, успешно ли ще мине изпита в понеделник?
Справедливостта, Кралица мечове, след това изкочиха заедно 9 чаши и 10 чаши?
Ще се радвам на вашите мнения.
Благодаря и успешен ден на всички. ☘️❤️

# 524
Здравейте 😊. Зададох въпрос, успешно ли ще мине изпита в понеделник?
Справедливостта, Кралица мечове, след това изкочиха заедно 9 чаши и 10 чаши?
Ще се радвам на вашите мнения.
Благодаря и успешен ден на всички. ☘️❤️

Според мен ще мине успешно изпита, но оценката ще е според твоята подготовка.

Общи условия

Активация на акаунт