КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • там, където ми харесва
Днес изтеглих карти на въпрос Какво да очаквам в отношенията ни? В момента той си има друга, доста ме лъга. По картите и по точно по кулата разбирам , че ще има окончателен край но другите карти  ми е трудно да ги разбера. Може ли някой да ми помогне?

Показват , че в миналото е имало любов и жена влюбена ,евентуално това сигурно си ти, но е настъпил края.

# 661
Много чаши..., Много емоции, много спомени, много тъга...
Кулата ти е обърната, но според мен, не е окончателен край, мисля, че ти ще искаш да поправите тази любов, ще изпаднеш в носталгия и депресия и ще искаш да започнете отначало...
Извинявай, но ще ти кажа нещо, понеже съм била в същата позиция и ми беше трудно. Не започвай отначало. Мъж, който изневерява винаги ще изневерява... Не можеш да промениш хората, можеш да направиш компромис със себе си, но защо. Винаги, винаги ще намериш любов пред себе си, ще намериш това, което заслужаваш, но само ако имаш воля да продължиш.
Извинявай, че така си давам мнението, но когато аз се чувствах никой не ми го каза и изгубих 5 години от живота си да се самозаблуждавам ! Успех
Днес изтеглих карти на въпрос Какво да очаквам в отношенията ни? В момента той си има друга, доста ме лъга. По картите и по точно по кулата разбирам , че ще има окончателен край но другите карти  ми е трудно да ги разбера. Може ли някой да ми помогне?

# 662
Жената ме попита.Някой може ли да ми прати комбинациите на картите,за които пишете в по-задните теми?
Някой има ли различен прочит?Ще възобновят ли отношения мъж и жена?Аз мисля,че по 8Ж може и да има някаква комуникация между двамата(макар че е първа и е под голямо съмнение).Но Кралицата,колкото и да има всичко хубаво в живота си,тя е сама.Този Жрец...все с морала го свързвам аз,не намирам правилния начин как да си го чета.Важното е че е последен+тази кралица сама-за мен означава липса на развитие.Любовниците пък паднаха сами.Да не би да я възобновят само чисто физически с последната карта?
Кой пита, мъжът или жената?
Жената е нетърпелива, даже може сама да го потърси първа. Но целта й са дългосрочни отношения, даже подозирам стремеж към брак. Но в момента има други хора намесени и, ако правилно предполагам и останалите карти - 10жезли, Крал меч, 3 чаши, са за същите хора, мъжът изобщо няма и мисъл в главата си да се връща при нея.

Картите показват това, че си много емоционална сега, това че изпитваш огромно напрежение, защото едновременно искаш нещата да си останат постарому и да се променят, отново и отново връщаш лентата назад и се измъчваш. Но те не дават отговор на въпроса ти в момента. Изтегли след няколко дни пак или помоли някой друг да го направи вместо теб.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 12:30 от Silky_soft

# 663
За две отделни двойки са картите.Благодаря за прочита!За едната и аз усещам,че мъжът на този етап не мисли да възобновява отношения.Но при другия случай жената определено не желае да бъдат двойка отново,камо ли брак.Категорично.Там са други отношенията и затова не знаех как да го чета Папата,тъй като за мен той е символ на семейство,религия,морал,брак и т.н.
Жената ме попита.Някой може ли да ми прати комбинациите на картите,за които пишете в по-задните теми?
Някой има ли различен прочит?Ще възобновят ли отношения мъж и жена?Аз мисля,че по 8Ж може и да има някаква комуникация между двамата(макар че е първа и е под голямо съмнение).Но Кралицата,колкото и да има всичко хубаво в живота си,тя е сама.Този Жрец...все с морала го свързвам аз,не намирам правилния начин как да си го чета.Важното е че е последен+тази кралица сама-за мен означава липса на развитие.Любовниците пък паднаха сами.Да не би да я възобновят само чисто физически с последната карта?
Кой пита, мъжът или жената?
Жената е нетърпелива, даже може сама да го потърси първа. Но целта й са дългосрочни отношения, даже подозирам стремеж към брак. Но в момента има други хора намесени и, ако правилно предполагам и останалите карти - 10жезли, Крал меч, 3 чаши, са за същите хора, мъжът изобщо няма и мисъл в главата си да се връща при нея.

Днес изтеглих карти на въпрос Какво да очаквам в отношенията ни? В момента той си има друга, доста ме лъга. По картите и по точно по кулата разбирам , че ще има окончателен край но другите карти  ми е трудно да ги разбера. Може ли някой да ми помогне?
Картите показват това, че си много емоционална сега, това че изпитваш огромно напрежение, защото едновременно искаш нещата да си останат постарому и да се променят, отново и отново връщаш лентата назад и се измъчваш. Но те не дават отговор на въпроса ти в момента. Изтегли след няколко дни пак или помоли някой друг да го направи вместо теб.

# 664
Тогава ги казвайте тия неща! Какви са отношенията, за които питате?  Няма как да знаем, ако не казвате за какво става въпрос!
Освен това, вие няма как да знаете на жената какво ѝ е в главата, освен ако не питате за себе си.

# 665
Като се започне изречение: " питам за една приятелка..." ясно е
Също така объркани и неформулирани добре въпроси объркват и картите, и четеца 💬🌻📖

# 666
Много чаши..., Много емоции, много спомени, много тъга...
Кулата ти е обърната, но според мен, не е окончателен край, мисля, че ти ще искаш да поправите тази любов, ще изпаднеш в носталгия и депресия и ще искаш да започнете отначало...
Извинявай, но ще ти кажа нещо, понеже съм била в същата позиция и ми беше трудно. Не започвай отначало. Мъж, който изневерява винаги ще изневерява... Не можеш да промениш хората, можеш да направиш компромис със себе си, но защо. Винаги, винаги ще намериш любов пред себе си, ще намериш това, което заслужаваш, но само ако имаш воля да продължиш.
Извинявай, че така си давам мнението, но когато аз се чувствах никой не ми го каза и изгубих 5 години от живота си да се самозаблуждавам ! Успех
Днес изтеглих тези карти на въпроса как ще се развият отношенията ни.  Аз неочаквам вече нищо от него и надявам се всичко да и било за добро. Не знам какво означава тази комбинация

# 667
Като не очакваш защо питаш?
Тайно се надяваш и искаш той да те потърси...
Човек , койно не очаква ... не се и интересува от някого
Пишете имената на картите,  нищо не се вижда и си пишете и Вашето мнение

# 668
Някоя от вас ще бъде ли така добра да ми изтегли карта на въпроса:
Да прекъсна ли отношенията,комуникацията с Дж (жена е)?
Съмнителна ми е..!

# 669
Като не очакваш защо питаш?
Тайно се надяваш и искаш той да те потърси...
Човек , койно не очаква ... не се и интересува от някого
Пишете имената на картите,  нищо не се вижда и си пишете и Вашето мнение
картите са умереността обърната, двойка жезли, висша жрица и осмица чаши, което за мен говори за окончателен край

# 670
Незнам точно ситуацията и затова може да има няколко прочита на картите
Ти си твърде нетърпелива за нещо, но решение за оттегляне и тръгване в друга посока е взето
Ти ли си тайната жена или има друга такава ???
Или някой е във връзка/ отношение някъде?
Този човек за мен е поел по нов път и е загърбил стари емоции и чувства, които вече не му носят удовлетворение
8 чаши е карта на емоциите, но тези които вече не ни правят щастливи .Вече не е същото...
Съвет на картите : постарай се да "изправиш" тази Умереност. Бъди умерена, спокойна, мисли за нещо друго и позитивно
Занимавай се с неща ново и не питай , и не се интерсувай за човек, който те  е оставил в миналото си
Дори и след време да се появи: бъди достатъчно умна да Не отваряш вратата ва Миналото.Там вече няма нищо!

# 671
Здравейте!
Изтеглих три карти на въпроса- Ще бъда ли щастлива ако приема предложението на А.?
Паднаха се
1. Колелото на съдбата
2. Кралица жезли
3. Рицар жезли

Моето тълкуване е , че това е начало на нов цикъл, но енергията на рицаря е несигурна и нестабилна.
Вие как бихте го тълкували?
Благодаря!

# 672
Здравейте!
Изтеглих три карти на въпроса- Ще бъда ли щастлива ако приема предложението на А.?
Паднаха се
1. Колелото на съдбата
2. Кралица жезли
3. Рицар жезли

Моето тълкуване е , че това е начало на нов цикъл, но енергията на рицаря е несигурна и нестабилна.
Благодаря!
И пак се почна с неопределените въпроси и се налага да разпитваме! За какво предложение става въпрос? Хайде да не гадаем!

# 673

Днес изтеглих тези карти на въпроса как ще се развият отношенията ни.  Аз неочаквам вече нищо от него и надявам се всичко да и било за добро. Не знам какво означава тази комбинация

Доста неща сте си казали, обидили, разрушено е доверието между вас двамата и всичко това пречи да продължите заедно. Друго, което прави впечатление е,че много те тормозят  тайните, това, което не знаеш, но искаш да разбереш. Може би наистина е за добро, да не знаем всичко.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 10:45 от a.nik

# 674
Здравейте!
Паднаха се
1. Колелото на съдбата
2. Кралица жезли
3. Рицар жезли

Благодаря!
И пак се почна с неопределените въпроси и се налага да разпитваме! За какво предложение става въпрос? Хайде да не гадаем!

Става въпрос за любовни взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт