Pandora - Тема 6

• 53 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Нищо не спазвам, нося гривните даже на СПА, тренировки, в планината, на езда... Просто трябва да се поддържат и почистват редовно. Също впечатленията ми са, че бижутата, произвеждани преди 5-6 години, са по-качествени от сегашните.

# 121
  • София
Моята я слагам и свалям, съответно сутрин и вечер. Не мога да спя с никакви бижута по себе си. Закопчалката е Pandora Moments Leaves and Snake - струва ми се супер стабилна и за момента не поддава отникъде. Ако видя, че се разхлабва, ще си взема осигурителна верижка.

# 122
  • HH
Вечер си свалям само трърдата отворена гривна, защото не ми отнема никакво време и усилие. С другите си правя всичко, от миене на чинии, през къпане и всички домакински задължения. Не бих влязла с техни бижута в басейн с минерална вода, но там по принцип свалям всичко.

# 123
Да, за минералните басейни си е нещо като правило, признавам, че веднъж обаче и това съм правила, със старите им бижута нямаше поражения. От зверска жега в Търново обаче преди години бях съсипала едно колие, явно от солта в потта, почерня ужасно, голямо търкане падна. Не знам какво беше това тогава, нося го вече пета година и него, не го свалям, освен за почистване веднъж месечно, и не се е прецаквало повече така. Всъщност свалям ги само като меся на ръка, защото ако се набият с тесто тези плетки и талисмани, няма изчистване. Но за ежедневните дейности изобщо не се замислям, по едно време ходех с 3 гривни едновременно.

# 124
  • Sofia
Гривните се отпускат малко, да, но имайте предвид, че талисманите, с които ще запълвате гривната отнемат някаква част от свободното място.

Аз не свалям нищо и със сребърните не съм имала проблем. Единстврно талисманите, които са боядисани в светли цветове (бяло, бебешкорозово) потъмняха.

Скоро се оборудвах с позлатени гривни и талисмани, които също не свалям. За тях по̀ имам съмнения колко време ще са жълти.

# 125
  • Някъде там
Винаги си свалям гривната като се прибера от работа.
На ръцете ми остават едно червено конче и една супер тънка и лека гривна с кръстче.
Не мога да стоя спя с бижута.
Обичам да ми е леко Simple Smile
Меката ми гривна има осигурителена верижка.
Според мен най добре да вземете на дъщеря си осигурителена верижка. Талисманчета каквото си хареса.
Моята дъщеря на 13 харесва висящи талисмани.
Аз също, но не всички са ми удобни някои  ми се закачат в дрехите и това ме влудява Simple Smile

# 126
Искрици, за талисманите и моята хареса висящи,но с това засичане е риск.

И да кажа и друго. Нашата гривна като верен китката излезе 16 см, поръчах 17 см. Но като я сложихме за 1 път едва събрах 2та й края да закопча. Сега е една идея по свободна, но да не идва от там разкопчаването ?!?

# 127
Моята за година и половина съм я сваляла точно 2 пъти . И на спа, и на минерални басейни и на различни морета  е ходила, като не съм я и чистила. Определено не робувам на вещи. С талисманите проблем нямам, единствено катинарът е леко надраскан, но няма паднали камъчета. Когато я взехме , беше плъчно по ръката, но се отпусна.

# 128
Привет момичета,
Гривната на дъщеря ми каза че се разкопчава...а тя я носи 5-6 дни ?! и сега не иска да я слага, за да не я загуби.
Здравей! Ние също купихме гривна "Сияйна красота" на дъщеря ми и историята е същата. За 3 дни носене се беше разкопчала повече от 5-6 пъти. Понеже се притесняваше да не я изгуби и отказа да я носи. Отидохме в магазин на Silvercourt, където я взеха за поправка или подмяна, ако не може да се поправи. Казаха, че срокът за това е 30 дни. За сега чакаме да ни върнат отремонтираната стара или нова гривна.

# 129
Ани кико, много благодаря за включването. Аз нямам никак наблизо от  техните магазини. Но щом това е начина ще отидем. Пфу. Сякаш ми се стори че има нещо нередно в закопчалката. Леко разминаване на зъбчета. Ще видим какво ще излезе.

# 130
Здравейте! Как мога да избера подходящия размер за пръстен? До сега съм си ги купувала само на място и не съм обръщала внимание на размери. Помня,  че имаше едни лентички , които се слагат на пръста за измерване, но не помня на пандора ли бяха, а и да са в момента няма от къде да се сдобия с тях Sad

# 131
  • Пловдив
Ако имаш пръстен на Пандора,  от вътрешната му страна пише и размера.

# 132
Не , нямам , но сега проявих желание и нямам идея какво да правя.  Гледах, че 52,54 са стандартни

# 133
  • BG-DE
Измери си пръста с конец и го премери колкото см е това е размера напр. 5.2см - 52, не знам дали се получава в YT го гледах 😊 Трудно е да се прецени за пръстен, аз нося 50, 52 са ми големи, но има значение и модела. Миналата година си взех един отварящ се и 50 ми е голям.
P.S. Току-що пробвах това с конеца и стана, обиколката беше 5см значи точно моя 50 р-р 😊

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 13:57 от Menerva

# 134
Благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт