Pandora - Тема 6

• 53 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Лайпциг / Перник / София
К@тя,
Често разглеждам комбинациите ти и мисля, че искам да ти дойда на гости с кутиите на Пандора и искам да ми наредиш всичките гривни Grinning

Ами добре си дошла 😊 Хамбург мисля също ще ти хареса.
Аз поръчах от разпродажбата две Rose висулки (различни) и пренаредих едната гривна малко, но не съм я снимала.

И аз имам това сърчице в роузголд, много е нежно и красиво! 😊

# 106
Здравейте, искам да направя порачка от Англия, но с новите условия не съм поръчвала, с кой превъзвач поръчвате, има ли мито и как става сега поръчката?

# 107
  • Пловдив
Няма мито. Условията отново са както преди.

# 108
  • Някъде там
Не се сещам дали показах гривната която поръчах от една от групите на пандора в бг

Много нежна и красива.
Гривната е в размер 17.За сега си сложих само един талисман на нея,не съм пробвала да прехвърля всичките си талисмани от твърдата на меката.
Очаквам и осигурителна верижка за гривната.
Ето тази
https://silvercourt.bg/products/view/788313-13964
В търсене съм на ново талисманче, но нищо не ме грабва.
Харесах си пръстен от намаленията.Обмислям дали да го закупя:)
https://silvercourt.bg/products/view/187752-13749

# 109
Здравейте !

Утре ще получим гривната. Simple Smile
Първа поръчка ми е от сайта  silvercourt.bg   и първа Пандора въобще.
Много се вълнуваме, макар че през тези дни на затишие, загубих тръпката, поне аз. Но...по същество -  Възможно ли да ми изпратят менте? И на какво всъщност трябва да обърна внимание. Малко се притесних защото четох че на едно момиче са й объркали пратката.....Бележка, сертификат?, размера ще сверя! А относно закопчаването има ли някаква особеност ?

Благодаря Ви момичета за включванията Flowers Blossom

# 110
  • Пловдив
Многократно е коментирано - silvercourt са официален представител на Pandora, изключено е да ти пратят менте!

# 111
# 112
  • Варна
Твърде много Булгари и Картие стил. Кому е нужно? Явно са поизчерпани идейно.

# 113
Здравейте. Досега не съм се интересувала от гривните Пандора, но моята дъщеря има голям мерак за такава от повече от година, та момента настъпи да я зарадвам. Въпросът ми обаче е наистина ли гривните са съвместими само с талисман от същата колекция от която е гривната? Тя си хареса гривна от една колекция и талисман от друга, но незнам дали ще станат заедно

# 114
  • BG-DE
Съвместими са гривни и талисмани от една и съща серия, например гривните Моментс с талисмани Моментс, Есенс с Есенс и т.н.

# 115
Този талисман излезе миналото лято само онлайн в Англия и други страни, но до Бг не стигна.
Новата лятна колекция при нас ще се появи на 3ти юни.

Точно така, доста се смях, като рекламираха "новата лятна колекция", която реално е ексклузивната онлайн от Англия миналата година. Тогава с превозвач си поръчах кожената гривна с мидата, шайни талисманчето с рибката и един сферичен талисман с преливащ дизайн като вълни. Носих ги до есента, тази година в началото на юни пак си я извадих и смятам да си я нося до септември, все така си ме кефи и талисманите, както и гривната, са в доста добро състояние.

# 116
Съвместими са гривни и талисмани от една и съща серия, например гривните Моментс с талисмани Моментс, Есенс с Есенс и т.н.
Благодаря!

# 117
Привет момичета,
Гривната на дъщеря ми каза че се разкопчава...а тя я носи 5-6 дни ?! и сега не иска да я слага, за да не я загуби.

# 118
  • Down south
Вероятно има нещо нередно в закопчалката. Занесете я в магазин, би трябвало да я сменят.

# 119
Здравейте,
Днес купихме на дъщеря ми тази гривна Pandora.
https://m.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/598776c01
Доверихме се на продавачката и взехме 17 см. Обясниха ни, че се отпускат до 1 см., но предложиха да е този размер, предвид на това, че дъщеря ми е на 12 г. и съответно ще расте. Може би сгрешихме, защото отсега има лек аванс, но времето ще покаже.
Инструктираха ни също да я сваля всяка вечер преди лягане, да не се къпе с нея ..... спазвате ли всичко това?.... няма ли да се повреди при това постоянно откопчаване и закопчаване?
Може ли да ми предложите подходящи талисмани според вас за този модел?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт