Pandora - Тема 6

• 53 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой си поръча матовото синьо мурано, нека го сподели тук с реална снимка.

Ето ги муранотата:

Иначе костенурката също е уникално сладка!

# 91
  • Варна
Притеснява ме това матовото да не се изтърка на места и да стане на петна. Сто пъти слагах в кошницата и го махах. 😊

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 20:49 от Blue Turquoise

# 92
  • HH
Притеснява ме това матовото да не се изтърка на места и са стане на петна. Сто пъти слагах в кошницата и го махах. 😊

Аз. си взех розовите малко след като излязоха, нося ги почти всеки ден и засега няма проблем Wink

# 93
И аз бях ви изтървала набързо наваксах 😄вчера видях намалението на някои модели,а дали можем да ги открием и в магазина да се видят на живо дали вс е ок .
🙄🙄🙄
По въпроса с откопчаването имам твърда гривна Пандора,откопча ми се като разхождах малката с количката явно при удара...много гадно изгубих три ....възвърнах си обратно два за сега, просто са ми много скъпи,от раждането подаръчета ...♥️

# 94
Здравейте отново !

Вчера прочетох за намалението в silvercourt.bg и вече имам зелена светлина от дъщеря ми за покупка. Ще й бъде първата, като и аз също нямам нищо на бранда.
Спря се на 2, моля за мнение, дали са подходящи, сполучливи и подходящи ли са за талисмани?
Колко см трябва да взема?
https://silvercourt.bg/products/view/596586FPC-9567 тя тази е останала с големи р/ри само
https://silvercourt.bg/products/view/598408C00-449 тази е базова съвсем, но ми се вижда подходяща като за първа и за нейната фина възраст

# 95
Аз съм с първата и я нося от много време, като съм я сваляла само 2 пъти по принуда. Изключително доволна съм от закопчалката, предвид, че някои от моделите се отварят доста лесно.

# 96
  • BG-DE
Вторият модел мисля, че е от серията Есенс, а тя, май е спряна но същият модел го има и на Моментс, имам го и съм много доволна от него, лично на мен повече ми харесват моделите без фиксирани места за стопери, защото предпочитам аз да си решавам къде да ги сложа 😊

# 97
Здравейте отново !

Вчера прочетох за намалението в silvercourt.bg и вече имам зелена светлина от дъщеря ми за покупка. Ще й бъде първата, като и аз също нямам нищо на бранда.
Спря се на 2, моля за мнение, дали са подходящи, сполучливи и подходящи ли са за талисмани?
Колко см трябва да взема?
https://silvercourt.bg/products/view/596586FPC-9567 тя тази е останала с големи р/ри само
https://silvercourt.bg/products/view/598408C00-449 тази е базова съвсем, но ми се вижда подходяща като за първа и за нейната фина възраст

Благодаря много момичета за включването Flowers Bouquet
След дълго умуване поръчахме Сияйна красота, +1см от китката Simple Smile
После ще следя за талисмани Satisfied

# 98
  • BG-DE
Честито, прекрасен избор 😍 със здраве да се носи.

# 99
  • Down south
К@тя,
Често разглеждам комбинациите ти и мисля, че искам да ти дойда на гости с кутиите на Пандора и искам да ми наредиш всичките гривни Grinning

Благодаря много момичета за включването Flowers Bouquet
След дълго умуване поръчахме Сияйна красота, +1см от китката Simple Smile
После ще следя за талисмани Satisfied
Коя е "Сияйна красота" хич не им знам имената, а и в България ги наричат различно.
Да покажеш покупката Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 15:18 от Daylily

# 100
  • BG-DE
Ето това е Сияйна красота, много е сладка 😍

# 101
  • Down south
Мерси, Maneva!
Тази пеперуда ми е любима, не съм обърнала внимание, че я има и като закопчалка.
Аз обърнах света да я намеря, като чарм. Приятелка от друга страна я намери и ми я изпрати

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 14:46 от Daylily

# 102
  • HH
К@тя,
Често разглеждам комбинациите ти и мисля, че искам да ти дойда на гости с кутиите на Пандора и искам да ми наредиш всичките гривни Grinning

Ами добре си дошла 😊 Хамбург мисля също ще ти хареса.
Аз поръчах от разпродажбата две Rose висулки (различни) и пренаредих едната гривна малко, но не съм я снимала.

# 103
Аз си поръчах една осигурителна верижка от намалението, надявам се, че ще я получа и няма да има изненади с изчерпани количества в последния момент...

# 104
  • Down south
Aми добре си дошла 😊 Хамбург мисля също ще ти хареса.
Аз поръчах от разпродажбата две Rose висулки (различни) и пренаредих едната гривна малко, но не съм я снимала.

Сърцевидната висулка е много красива.

ПП Някога, при някой полет за България, ще взема да "мина" през Хамбург и ще потропам на вратата ти с моето чувалче Joy

Общи условия

Активация на акаунт