Pandora - Тема 6

• 53 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Down south
A, мерси, не знаех. Не съм ходила в магазин от мнооого време, а тук беше и в New секцията.

По-късно ще пиша за Шайн гривни и т.н.

# 76
  • Down south
но ми прави впечатление, че златото се завръща на мода. В тази връзка се интересувам, дали на позлатените гривни на марката им пада покритието, ако ползвате от тях.
Искам да сменя моята, но цената на златната гривна е безумна (ще си купя Картие за толкова пари Wink )
Шайн колекцията е много добра. Според мен.
Имам само една 14К гривна и десетина чармс от линията, за сметка на това ( Joyразбираемо) имам шест Шайн гривни и десетки чармс. Мога  да кажа само положителни неща. Когато сложа гривни, не ги свалям, не ги щадя, не ги мисля. След няколко години носене, всичко изглежда в добра форма. Разбира се, губят основния наситен шайн-жълт/заслепяващ цвят Joy но според мен изглеждат по-добре, след загубата му.
Слагам снимка, може да ти даде някаква идея.
Утре ще я махна

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:26 от Daylily

# 77
страхотно изглеждат.
И аз предпочитам Шайнс.
А тези чармс какви са? Flushed сребърните ли?

# 78
  • Sofia
Идеални са гривните, чудех се дали няма станат сребърни като им падне покритието. Аз също не ги пазя, никога не ги свалям.
Много благодаря за снимката! Ей сега ще си поръчам Simple Smile

# 79
  • Down south
страхотно изглеждат.
И аз предпочитам Шайнс.
А тези чармс какви са? Flushed сребърните ли?
Благодаря! На 14К гривна, средните три чарма са 14К, другата гривна е Шайн, заедно с всички чарм/топчета.

@Shantal
Цитат
Идеални са гривните, чудех се дал, не стават сребърни
Не, не стават сребърни или поне моите не са достигнали такъв етап. Пуснаха колекцията през март 2018 и аз веднага купих, значи три години носене и изглеждат сравнително добре. По моите стандарти.
По- скоро приличат на 14К, за сравнение снимката Simple Smile

# 80
Цитат
Утре ще я махна
ЗАщо?!Не всички успяваме да поглеждаме често тук.Искам и аз да видя тези красоти.

# 81
  • Някъде там
Очаквам тази красота.
намерих си я от групите пандора на страхотна цена Simple Smile

# 82
  • Down south
Цитат
Утре ще я махна
ЗАщо?!Не всички успяваме да поглеждаме често тук.Искам и аз да видя тези красоти.
За да не досаждам.
Мога да ти пратя снимка на лични Simple Smile

# 83
  • София
Искрица, имам същата гривна, само че има от "възлите" за стопери. Листенцата са невероятна красота!

# 84
  • Някъде там
Искрица, имам същата гривна, само че има от "възлите" за стопери. Листенцата са невероятна красота!
Скоро ще я видя, дано да я харесам Simple Smile

# 85
Здравейте, момичета!
Ще съм благодарна на запознатите от вас, да ми споделят дали тази гривна може да се носи с верижка за сигурност?
https://m.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/568707c00

Доколкото разбрах серията Moments не се комбинира с верижка за сигурност..... Така ли е наистина?
Смятам да си взема тази гривна, която ви показах по-горе и ще ми е първата на марката, но ми се иска и верижка, тъй като изчетох много мнения за загубени или откопчани гривни....

Всъщност има ли лесен начин визуално да различа на коя ще мога да сложа въпросната верижка и на коя не?

Благодаря предварително!

# 86
  • Down south
Цитат
Ще съм благодарна на запознатите от вас, да ми споделят дали тази гривна може да се носи с верижка за сигурност?
Да, може. Със сигурност Simple Smile

# 87
Цитат
Да, може. Със сигурност Simple Smile

Олеле, супер! Много ви благодаря за бързия отговор!

# 88
  • Пловдив
Отдавна не съм си купувала нещо ново от Пандора, някак покрай пандемията ми изчезна мерака да нося гривните. Но ви чета редовно и се радвам на вашите придобивки.
Днес във фейсбук видях ето това /копирам го директно/: От 15.06. до 11.07.2021г. ви представяме намалени Pandora модели, спиращи се от производство с нови цени.*
Всички намалени модели може да разгледате на място в магазини Pandora & SiLVER COURT. Информация за цени, както и поръчка онлайн може да направите в сайта на SILVER COURT тук: https://silvercourt.bg/products/only-sales?brand_id
  • =1…
*Период на намалението : 15.06. - 11.07.2021г. Важи за предварителна селекция модели на нови намалени цени в ценови категории от 9 лв. до 259 лв. 
Промоционални артикули, закупени на място в обекти Pandora & SiLVER COURT не подлежат на връщане и замяна. Не се комбинира с други предложения. Количествата варират и се изменят постоянно.
За въпроси може да се свържете с нас на team_pandora@mail.bg .

# 89
  • Варна
Изтървала съм ви в новата тема, незнайно защо. Връщам се да чета назад.
Това са моите нови придобивки. Добре, че пуснаха отново миналогодишните талисмани.

Лятото, когато има 3 за 2 ще взема още едно мурано и костенурката. Някой има ли тюркоазаната кожена гривна? С лоши отзиви е като цяло, а е много красива, много мой стил и цвят. Сега за първи път купувам и слагам кожена гривна, много ми е удобна и красива. Наложи се да я взема по принуда за лятото, защото висящите талисмани дерат кожата на колата и мъжът ми ще изхвърли вече всичко, ако пак се наложи да претапицира детайли.
Ако някой си поръча матовото синьо мурано, нека го сподели тук с реална снимка.

Общи условия

Активация на акаунт