Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 625
  • 361
  •   1
Отговори
# 210
Прекрасна тема . Да, като бях по-млада да чистя ми доставяше огромно удоволствие! Сега като жена над 55 плюс с една идея по-малко ми се чисти! Но няма кой, затова искаш, не искаш- Чистиш ! На два дена пускам прахосмукачката. А голямото пролетно почистване завърши преди 6 май. Не е лесно да бъдеш перфектната домакиня, но няма съвършени хора, затова дерзайте!

# 211
  • ЛОВЕЧ
Чистенето не е от най-любимите ми занимания и го правя по задължение.Всеки ден забърсвам прах и веднъж седмично пускам прахосмукачка.Пролетното голямо почистване мина вече

# 212
Аз много обичам да чистя и да ми е свежо особено с добър препарат

# 213
Чистя всяка седмица и ми харесва да е свежо и подредено у дома. Пролетното почистване го правим в началото на месец май.

# 214
Чистенето с дете у дома е всекидневно, винаги има къде какво да се забърше. Досадно ми е, но няма как. Най-омразно ми е бърсането на прах и миенето на прозорци. Голямото пролетно почистване ще е към края на месеца.

# 215
Много обичам да подреждам и чистя,но рядко имам време за това.Веднъж в седмицата го правя задължително.Пролетното почистване направих преди седмица по време на отпуската си.

# 216
Определено ми  доставя удоволствие да почиствам дома си, защото не понасям мръсотия. Правя го веднъж седмично. Голямото "пролетно почистване" вече го направих и се чувствам удовлетворена.

# 217
  • София
Обичам да ми е чисто, но не ми е любимо занимание. Въпреки това се налага да го правя често. Пролетно почистване мисля да правя следващата един.

# 218
Чистенето не ми е любимо занимание, но пък държа вкъщи да е чисто и затова чистя всеки ден. Пролетното почистване го направих този уикенд и сега ми е много спокойно.

# 219
Обичам чистотата и почиствам къщата ни ежедневно. Не понасям и не се чувствам конфортно, ако нещо не е почистено както трябва. Пролетното почистване го направих отдавна, а прозорците са отново за миене от тези чести дъждове. Не мога да си представя ежедневието без препарати. Използвам и предпочитам определени марки, за измиване на банята използвам седем препарата. Обожавам вичко да блести от честота! Чистотата е здраве, а здравето е най- важното за мен и семейството ми!

# 220
Обичам да ми е чисто и затова почиствам ежедневно с качествени препарати!

# 221
Обичам да чистя.Това е любимото ми занимание.Преди празниците, направих основно почистване.Обичам всичко да свети от чистота, иначе не мога да седя спокойно.Дева

# 222
По- принцип обичам да чистя, но не всеки ден. По- някога го правя с удоволствие, а друг път по задължение и с досада.Пролетното почистване го направих още през април месец.

# 223
Много обичам да чистя и да ми е чисто! Чистя постоянно, мисля, че съм леко вманиачена по темата чистота. С бебето ми е малко трудно сега ни чистя на обяд когато тя спи или вечер. Харесва ми като седна на дивана да видя подреден и чист дом. ☺️☺️🤫 Сезонното (основно) чистене го правя веднъж месечно😆😆😆

# 224
Не ми е любимо занимание чистенето, но се налага ежедневно.
Голямото пролетно почистване планирам да е следващата седмица

Общи условия

Активация на акаунт