Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 623
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
Доставя ми удоволствие да почиствам и  с удоволствие ползвам помощта на препарати и уреди. Пролетно почистване направих по Великден.

# 226
  • Gulyantsi
Обичам в дома ми да е чисто и затова правя основно почистване всеки уикенд. Иначе прахосмукачка мога да пускам през ден, в кухнята изтривам всички повърхности ежедневно.  А голямото почистване правя всеки месец.

# 227
Да, почиствам всяка седмица основно, обичам да ми е подредено и чисто, но не прекалявам с чистенето. Голямо пролетно почистване правя в края на м. май.

# 228
Не ми е любимо занимание чистенето, но се налага ежедневно.
Голямото пролетно почистване го направих вече.

# 229
Обичам домът ми да е чист. Чистя всяка седмица,а голямото чистене го правя през май.

# 230
  • Бургас
И аз обичам да ми е чисто, но чак пък да го правя с удоволствие.......Simple Smile
Скоро правих нещо като пролетно почистване, така че ще го пишем за свършено.

# 231
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"?
Доставя ми удоволствие резултата след като съм почистила. Основно чистя 1 път в седмицата, а повърхности през ден.
Пролетното почистване ще е скоро, може би към края на месеца.

# 232
Старая се през ден да почиствам пода. Пролетното почистване го направих април.

# 233
Пролетното почистване мина - преди Великден. Свързвам го с прането на пердета и миенето на прозорци. Тях ги мия не на определен период, а когато видя, че има нужда. Обикновено това е след порция валежи.
Всеки уикенд включвам прахосмукачката във всички стаи и бърша прах от секции и мебели. През седмицата, само при необходимост.
Банята се мие когато видя, че има нужда. Умивалника - всяка седмица.

# 234
Чистенето ми е приятно занимание,  правя го почти всеки ден.
Голямото пролетно почистване ще направя към края на месеца.

# 235
  • София
Много държа да е чисто вкъщи, но не ми оставя удоволствие чистенето. Чистенето е задължение. Почти всеки ден почиствам по нещо, като събота или неделя основно почиствам дома. Голямо почистване правим май - юни месец.

# 236
Не обичам да чистя , но се налага.
Основно чистене правим веднъж седмично...
Пролетно почистване се очертава в следващите почивни дни.

# 237
  • При децата ми
Доставя ми удоволствие да чистя. Обичам да ми е чисто и подредено. Основно чистене правя веднъж в седмицата.

Пролетното почистване обхваща триене на прозорци и пране на пердета - тези дни ще е.

# 238
Не е от любимите ми занимания, но предпочитам ежедневното почистване през седмицата,  след работа.
Предпочитам, почивните дни,  да бъдат свободните дни, посветени на семейството

# 239
  • София
По-основно почиствам дома един път в седмицата. Голямото пролетно почистване тепърва ми предстои.

Общи условия

Активация на акаунт