Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 617
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
Обичам да чистя толкова, колкото да спортувам, т.е. ненавиждам и двете. 😁
Не правя пролетно почистване. С редовна поддръжка не е и необходимо.

# 241
Обичам да ми е чистичко, но не ми е от любимите занимания. Основно почистване гледам да е веднъж седмично! За пролетно почистване, трябва да ми дойде музата Grinning , а и с деца вкъщи много много не виждам смисъл Sweat Smile

# 242
Обичам да чистя обичам да ми е чисто и подредено.. Пролетно почистване  вече го направих  през почивните дни.

# 243
Обичам в къщи да е чисто. Правя почистване редовно, за основно почистване не ми остава време.

# 244
Аз обичам вкъщи да ми е чисто!
Веднъж месечно чистя основно(миене на прозорци, пране на килимии пр.).А редовните почиствания например почистване на прах, претриване на пералня и други уреди е веднъж седмично!
Голямото пролетно почистване беше преди Великден И веднъж годишно освежаване на цялото жилище с латекс.

# 245
  • Смолян
Доставя ми удоволствие да поддържам дома си чист и свеж. Затова често правя почистване, а тази година пролетното почистване го направих преди Великден.

# 246
Обичам чистотата, но чистенето с малко дете е огромно предизвикателство. Тъкмо съм почистила и малката вече е натворила някоя пакост. Поради тази причина се налага да правя няколко пролетни почиствания.

# 247
Не ми е най-любимото занимание да чистя, но добре, че има подходящи препарати, които съществено облекчават труда на домакините.
    Старая се поне два пъти седмично да почиствам

# 248
Направо мразя да чистя, но обичам да ми е чисто. А с пълзящо бебе и активно малко момченце, което вечно нещо разлива и разпилява, си трябва чистене. Добре, че има хубави препарати, а и мъжът ми помага.

# 249
Обичам да ми е чистичко , така че редовно почиствам у дома.

# 250
Имам нова кухня и я почиствам с удоволствие. Останалата част от дома чистя по задължение Simple Smile. Пролетното почистване направихме преди Великден

# 251
  • пловдив
Обичам да ми е чисто и пролетната почистване го направих вече, чистя всеки ден, всеки час.вманиачена съм в това, всичко да ми е подредено.Да се запасявам с препарати ми и по любимо от това да избирам гримове.

# 252
Чистя по задължение всяка седмица.
Но пък като ми дойде музата за чистене по-добре никой да не е около мен. Satisfied
Нямам конкретно пролетно, есенно или каквото и да било там сезонно почистване.

# 253
Обичам да ми е чисто и подредено.
Почиствам всеки ден,тъй като имам малко дете.
Пролетното почистване правя преди Великден.

# 254
Чак удоволствие не ми доставя, затова и всички у дома участваме в почистването. Нямаме и "пролетно почистване" - чистим, когато има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт