Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 616
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
Не ми доставя никакво удоволствие да чистя,но не мога да търпя да ми е мръсно . Чистя основно в неделя ,тъй като работя до събота . Голямото пролетно почистване го оставям като се стопли .

# 256
  • Бургас
Голямото почистване беше преди Великден, после преди РД на малката ми дъщеря. Обичам да почиствам дома, основно почистване - веднъж в седмицата правя.

# 257
Голямото пролетно почистване го направих вече. Не обичам особено да чистя,но няма как. Два пъти в седмицата обикновено.

# 258
  • Пловдив
Почиствам дома ни всеки ден,а по традиция голямото пролетно почистване е преди Великден.

# 259
Зависи от дейностите по почистването. Някои са ми приятни, други са по принуда. Обичам обаче да ми е чистичко (може да не е подредено, но да е чисто 😂).
До основното пролетно тази година все още не съм стигнала, тъй като правим леки козметични поправки и се вдигат доста прахоляци.

# 260
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите?
Чак удоволствие не, но удовлетвореност - да. Обичам да ми е свежо на всякъде.

Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"? 
Вече го направих, но остава да почистим и лятният апартамент, там почистването предстои в края на месеца.

# 261
Чистя основно събота и неделя, но доста детайлно и средно веднъж в месеца бърша и прозорците стая по стая, така че нямам точно фиксирано време за пролетно почистване. Някак си не мога да си кажа тия прозорци са мръсни, но ей го иде пролет и ще им дойде времето за чистене. И да, невинаги ми е приятно да чистя, но не мога да стоя насред прахоляка и да върша нещо друго или да тръгна по разходки например.

# 262
  • Бургас
Обичам да ми е чисто, но в никакъв случай не ми е удоволствие да чистя.
Голямото пролетно чистене мина, остава всекидневното.

# 263
Обичам да ми е чисто, но чистенето не ми е най-приятното занимание. Голямото пролетно почистване планирам идния уикенд.

# 264
Обичам да ми е чисто, но не ми е най- приятното нещо, което трябва да правя Confused
Вече направих пролетното почистване около Великденските празници. То чистенето го правим почти всеки ден, но чистенето на прозорците, прането на пердета, покривала, килими... Това е основното

# 265
Много обичам да ми е чисто и подредено, особено когато се върна изморена от работа. В общия случай ми доставя удоволствие, някак си ме успокоява. Тъй като ежедневно мозъка ми гърми... Всяка седмица пускам прахосмукачка и обирам праха по 2 пъти. Банята се мие в неделя, а тоалетната и мивките всеки ден. Винаги след готвене почиствам кухненския плот и котлоните. Веднъж в месеца са прозорците. Пролетното почистване мина през април, но съм планирала още едно основно около 24 май.

# 266
Обичам да ми е чисто и също така обичам да чистя - разтоварва ме. Чистя всеки ден (с малко дете как иначе де 😀). Голямото почистване съм го планирала за края на месеца.

# 267
Чистя основно аз, не ми пречи, но чак да е приятно не.

# 268
Тази година успях по-рано да почистя основно-още април.Харесва ми когато мирише на свежо и е подредено,но с деца това не трае дълго.Старая се всяка седмица да почиствам ,а места като кухня ежедневно прибирам 🙂

# 269
Почистването е задължително. Старая се всеки уикенд да направя цялостно почистване, което си е равносилно на пролетно. Доставя ми удоволствие, от зодията си е. Предпочитам чисто и уютно, така възпитавам и децата ни.

Общи условия

Активация на акаунт