Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 615
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
Обичам да чистя в помещенията, в които това е лесно, без да се налага да размествам цялата стая. Обичам да мия прозорци. Голямото чистене предстои.

# 271
  • Sofia
Обичам да ми е почистено, но много държа да е подредено, понякога съм много педантична и не мога да търпя, имам си модел  и почиствам експедитивно и бързо, не мисля,че на жените живота трябва да бъде чистене и слугуване. С препарати и бързина всичко се получава лесно.

# 272
  • Монтана
Не ми е любимо занимание чистенето, но се справям по малко всеки ден.
Голямото пролетно почистване планирам към края на месеца.

# 273
  • Пловдив
С две деца и куче, чистя всеки ден. Неизбежно е, а и обичам да ми е чисто. Края на месец май мисля да отделя няколко дни за основно почистване на дома.

# 274
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"?   
Имаме домашен любимец и чистенето ми се превърна в ежедневие. Сутрин преди работа, вечер след работа. Обичам да ми е чисто и подредено, преди бях маниак на тема чистота, сега го давам по лежерно Simple Smile Пролетно почистване правих покрай Великден.

# 275
  • Видин
Доставя ми удоволствие, да. Правя го 2 пъти седмично. Все още не съм направила пролетно почистване. Предвидено е за края на месец май.

# 276
Кой не обича да му е чисто? Имам свекърва маняк на чистотата. Нищо друго не я интересува. От сутрин до вечер търка, бърше, мие...  Удоволствие е да се прибереш в къщи и всичко да е подредено, да ухае на свежо.. Сега живеем отделно от свекърва ми. В началото усетих , че тя не е при нас. Липсваше ми тази чистота..  Превърнах се и аз в маняк на чистенето. Сутрин ставам, изпивам си кафето, пускам прахосмукачка, забърсвам пода, готвя, подреждам. До обяд съм готова. Прозорци чистя през седмица, две, изпирам и пердетата.  Баня и тоалетна задължително всяка седмица. Доставя ми удоволствие да чистя. Обичам чистотата. Пролетно, лятно или есенно почистване мисля че не знам какво е. С малко дете сме в къщи и чистенето се превърна в ежедневие. В къщи винаги е чисто.! Simple Smile

# 277
50 на 50 съм. Не мога да кажа, че ми доставя удоволствие да чистя, но не ми и тежи. По-основно чистя веднъж седмично. Пролетно почистване направих по етапно, започнах от преди Великден.

# 278
Доставя ми удоволствие да поддържам дома ми чист. С удоволствие полвам помощта на препарати и уреди, които наваляват времето и усилието за почистване.Пролетното почистване у нас е на приключване

# 279
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Не ми доставя удоволствие чистене то, но е необходимо.
Пролетното почистване приключих преди 2 дни, доволна съм.

# 280
Голямото пролетно почистване го направих преди месец. Всяка седмица правя основно почистване.

# 281
Има дни, в които се събуждам и първата мисъл е - банята, плочките, тоалетната, мивката... И когато имам под ръка подходящите материали и препарати - чистенето може да се превърне и  в удоволствие.
В съжителство с малко дете и котарак почистването е наложително да е ежедневие Simple Smile Така че всеки ден съм в ролята на Пепеляшка. Усмихнат ден на всички!

# 282
Почиствам дома си задължително веднъж седмично, ако има нужда и по-често. Голямото ролетно почистване е преди Великден.

# 283
  • Разпиляна във въображението
Не е любимата ми домакинска дейност. Имам няколко големи почиствания с миене на прозорци Simple Smile Иначе чистенето е всяка седмица, а през ден пускам прахосмукачката да минава по стаите.

# 284
Обичам да ми е чисто и чистя много често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт