Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 603
  • 361
  •   1
Отговори
# 345
Съмнявам се, че има човек който обича да чисти, затова и използваните препарати и техника са важни!
Основно почистване на дома си правя веднъж седмично!
Пролетното почистване вече мина в нашия дом, наред е вече лятното Simple Smile

# 346
Да си призная, чистенето не ми е любимо занимание. Не съм и правила пролетно почистване тази година, само отделни кътове съм разтребила и преподредила. Засега нямам план за по-сериозно почистване в близките дни.

# 347
Почиствам дома си задължително веднъж седмично,. Голямото пролетно почистване е около Цветница и Великден.

# 348
Много обичам да чистя дома си, обичам да ми е чисто и подредено.
Голямото пролетно почистване направих в началото на м.май.

# 349
Обичам да ми е чисто, подредено.През два дни пускам прахосмукачка, бърша прах, почиствам пода.Следя редовно за новите предложения на пазара за почистващи препарати.
Пролетното почистване си е задължително!. Подреждам изцяло гардеробите, с прочистване на дрехи, които отиват за рециклиране и почистването им отвътре и ароматизиране с лавандула.Отново поглед върху всички пластмасови бутилки и кутийки, оставени за "някога ще потрябват" - и те заминават за разделно събиране на отпадъци.Складираните буркани и бутилки от домашни  консерви се подаряват...Чак тогава всеки шкаф се почиства и освежава и вътре, и отвън.В допълнение- санитарните помещения, прозорците, готварските уреди... Имам чувството, че 🏡 освен почистена и освежена е и " олекнала"...

# 350
С две деца и котка,чистенето е ежедневие,понякога и по два пъти на ден.Пролетното почистване вече го направихме,аз гардеробите и тапицерията,мъжа ми прозорци и пердета.Килими нямаме за по-лесно

# 351
  • София
Обичам да ми е чисто, но определено не обичам да чистя. Приветствам всеки нов продукт, който улеснява тази досадна и неприятна дейност. Почиствам обикновено веднъж седмично. Пролетно почистване не съм предвидила. Правя така, че да не се налага да има такова.

# 352
Нямам време да чистя всеки ден, но имам малко дете. Гледам да дезинфекцирам и освежавам редовно дома си.
Пода и мебелете почиствам редовно като това ми доставя удоволствие.

# 353
  • София
Обичам да ми е чисто, но мразя да чистя Simple Smile Пролетното почистване вече го направихме преди Великден.

# 354
Почиствам дома си задължително веднъж седмично,. Голямото пролетно почистване е около Цветница и Великден.

# 355
Обичам да ми е чисто и уютно, правя го ежедневно и с удоволствие. Голямото пролетно почистване предстои, скоро.

# 356
  • Samokov
Основно почистваме пролет и есен. Обикновено чистя на принципа 15 минути. Отделям 15 минути на ден да изчистя даден кът и дезинфекцирам тоалетната.

# 357
Всеки ден почиствам някоя част от дома, така не се натрупва всичко в един ден. Пролетното почистване го направих вече преди Великден 😊

# 358
Чистя ежедневно, но не с желание, а по задължение.
Пролетното, основно почистване вкъщи е винаги преди Цветница.

# 359
Имам домашен любимец и ми се налага да чистя често, макар и да не ми доставя удоволствие.
Пролетното почистване го направих преди великденските празници.

Общи условия

Активация на акаунт