Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 605
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Голямо удоволствие ми доставя чистенето, а още по-голямо резултата от него. Вече направих голямото пролетно почистване.

# 316
  • София
Пролетното почистване при мен мина. Почиствам прах абсолютно всеки ден, прахосмукачка и миене на под на около 2 дни. Обожавам да чистя и да ми е чисто.

# 317
Не ми доставя удоволствие да чистя, даже е досадно, но се налага всеки ден, да не кажа всеки час с тези деца. Голямото пролетно почистване направих преди празниците.

# 318
Не обичам особено чистенето, но когато включа и помощници, става по-забавно. Пролетното почистване вече го направихме.

# 319
Не, не обичам да чистя, въпреки че в сравнение с преди 10 години имаме доста добри помощници в почистването като препрати и уреди.
По-задълбоченото почистване у нас е всеки уикенд, а пролетното е предвидено за този, когато има три почивни дни, само да не вали дъжд Simple Smile

# 320
  • Велико Търново
Да, обичам да почиствам дома си, но гледам да съм сама. Правя го всяка седмица, а голямото пролетно почистване винаги го правя преди Великден.

# 321
Голямо удоволствие ми доставя чистенето, а още по-голямо резултата от него. Вече направих голямото пролетно почистване.

# 322
С малко дете съм и чистенето ми е просто ежедневие. Донякъде ми доставя удоволствие да почиствам. А голямо пролетно почистване, вече правих.

# 323
  • София
Здравейте!
Чистенето не ми е приятно занимание, но се налага да го правя през ден.
Голямото пролетно почистване ще направя към края на месеца

# 324
  • Sofia
Чистенето е едно от нещата, които правим всяка седмица основно и ако се налага още 1 или 2 пъти през седмицата. Обичаме да е чисто в дома ми, но самия процес не е от най-любимите. Обичам добрите препарати, които ми помагат да приключвам с чистенето по-бързо и мисля, че Cif е добро решение за доста повърхности у дома. Голямото пролетно почистване вече се случи, предстои лятно, вероятно през юни докато температурите са все още поносими.

# 325
Доставя ми удоволствие да почиствам дома ни Голямото пролетно почистване ще е около 24 май

# 326
  • София
Чистенето не ми е любимо занимание,но трябва.Чистя веднъж седмично,а всеки ден се пуска прахосмукачка-робот.Не правя наведнъж голямо почистване.Просто при всяко седмично почистване обръщам повече внимание на една стая и така не ми отнема много време и сили.

# 327
Обичаме да ни е чисто и подредено, но самия процес на почистване не ни е любим. Чистим основно веднъж седмично и прахосмукачка през ден.
Голямото пролетно почистване предстои у дома. Планувано е за началото на юни, когато ще съм в отпуск.

# 328
Не ми е от най-любимите занимания, но се старая да почиствам редовно 2-3 пъти седмично. По-сериозно на 2 седмици. А пролетно почистване в края на месеца.

# 329
Обичам да чистя и подреждам и всеки ден правя по нещо. Не оставям всичко за един ден в седмицата.
Пролетното почистване вече го направих.

Общи условия

Активация на акаунт