🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 048
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не мисля, че Фики беше лицемерен. Явно е очаквал да спечели, а Рафи беше изумен.
Като нищо след като чуха как публиката сканира Рафи, Рафи и да са казали на Геро в слушалката Рафи е победител

# 556
  • Испания
Не можеше да не направи впечатление напрегнатото лице на Фики, преди да обявят резултата, след това, както и лицето на баща му. Ама това е положението!

Надявам се Михаела и Кръстю да са изразходвали квотите си за участие във формати.

# 557
Мен ме изненада реакцията на Фики. Но и Змихаела изглеждаше, като ритната.
Много се радвам за Рафи! Заслужена победа.

# 558
  • UK
Фики много злобен коментар. Нямаше ли една или две седмици, в които не беше на първо място според вота на публиката?

Браво, Рафи! Най-достойният победител!

# 559
  • София
Азис защо така се гаври с хубавата песен. Не е за този формат той

# 560
  • Sofia
Мда, пролича му на Фики разочарованието, на Стораро старши също. Дано е чул нещо от казаното от Милица, щото кола се купува, ама хората да те обичат искрено не става с кеша.
А Рафи да го виждаме и чуваме по-често!
Приятно ми беше във вашата компания и до нови срещи!

# 561
  • DE
Тези дни гледах два конкурса, спечелиха моите хора, аз доволна Bowtie
Беше ми приятно да съм с вас.

# 562
  • София
Много съм доволна, че Рафи спечели! Абсолютно си заслужи наградата в този сезон. Само Милица трябваше да е по- напред.

# 563
И Михаела ми се видя разочарована , и Фики.
И аз се надявам и Къци и Михаела да не ми се мяркат пред очите вече... хипер амбициозни , самовлюбени,  без реална самооценка персони.

# 564
Доволна съм много за победителя. Хилдето за последно изигра буря от емоции Азис като си вкара орнаментиките в “Приятели”.  Надявам се, ако има нов сезон, журЕто също да е поне на 2/3 обновено, обезателно без хилдЕ занапред.

# 565
  • Вестерос
Тези дни гледах два конкурса, спечелиха моите хора, аз доволна Bowtie
Беше ми приятно да съм с вас.
И аз така! Grinning

До нови срещи Simple Smile))

# 566
И аз много се радвам, че Рафи спечели Smile През целия сезон неговите изпълнения оставаха недооценени и от журито, и от останалите участници, и от публиката.

А Фики вместо да поздрави Рафи за победата, тръгна да се обяснява за неговите победи този сезон. Наистина прозвуча злобно и арогантно. Ако е следил предишните сезони Фики обаче, не би трябвало да е толкова учуден и разочарован, защото не за първи път водещият в класирането не печели накрая формата. Просто Рафи беше наистина изключително добър тази вечер и дори според мен по-добрият от двамата през целия сезон.

# 567
  • Варна
Коя песен на Чочо Владовси и Лили Иванова пяха Азис и Поли, че се върнах късно пропуснах...?

# 568
Не ми прозвуча злобно изказването на Фики, но направи впечатление, че не поздрави Рафи. Или поне аз не видях. Това не ми хареса никак.

# 569
  • Пловдив
На мен ми с видя, че Рафи и Фики се прегърнаха.

Общи условия

Активация на акаунт