🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 044
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми с видя, че Рафи и Фики се прегърнаха.

И аз нещо такова видях, но понеже повечето пишат, че Фики не е поздравил Рафи, взеих да си мисля, че съм се объркала. Не си спомням точно в кой момент беше......

# 571
  • Велико Търново
Просто Фики е живял със заблудата, че генералното класиране отразява истинската картинка. А то пък изобщо не беше така. Той действително се е надявал на това, че повечето пъти имаше най-много точки от гласуването на публиката и допреди обявяването на Рафи за победител даже и беше ухилен. След като Геро каза, че победителят от първи сезон е победител и в девети, лицето на Фики се спихна.
А Рафи, милият, не повярва. Толкова мило ми стана!

И аз нещо такова видях, но понеже повечето пишат, че Фики не е поздравил Рафи, взеих да си мисля, че съм се объркала. Не си спомням точно в кой момент беше......
Да, имаше прегръдка, но не беше, когато обявиха резултата, а минути след това. Пък и изглеждаше някак насила. Даже като че ли Рафи посегна пръв.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:33 от DamaPika

# 572
  • София
Гласувах за Рафи и съм доволна, че спечели. Не посмяха поне за финала да пробутат някой по-слаб. Фики винаги ми е изглеждал фалшив, сега си показа истинското лице. Явно и той не очакваше.

# 573
Радвам се за Рафи! По-добър е от всички там. Но и продуцентите си изиграха играта на гърба на Фики. Провокираха анти турско-циганския вот, който водеше поне според показаното през сезона. Вероятно много хора, които по принцип не гласуват днес са пуснали смс за Рафи... Няма значение. Забавляваха ме, за което благодаря! Лека вечер!

# 574

прегърнаха се, но инициативата беше на Рафи.

# 575
Много стисках палци за Милица. Харесвам я. Жалко ,че не спечели. Уникална е във всяко отношение.
Радвам се ,че бяхме заедно! Беше ми приятно с всички вас! До нови срещи!

# 576
Чак пък да са се прегърнали Simple Smile
По-скоро Фики бутна с рамо Рафи Simple Smile

# 577
  • Sofia
Продуцентът си "взе" каквото трябва от Стораро Фемили, от Мишето, от Азис и Къци. Останалото е история и чин-чин. Хич не е останал сляп  и глух за представянето на Рафи и за зрителите, които го подкрепяха. И много добре си изигра картите, щото многоуважаемата публика накрая беше възнаградена.

# 578
Прегърнаха се. Истинско или фалшиво, те си знаят. Аз ги харесвам и двамата. Може и да е бил разочарован Фики ( плюс че беше сериозно изконсумирана фамилия Стораро). но чак пък -  злобен, арогантен...

# 579
  • Испания
След като връчиха букета на Фики и малко преди да напусне сцената, Рафи се обърна към него и го прегърна. Фики изобщо не е проявил инициатива да го поздрави. За миг се развенчават някои митове.

Моментът с обявяване на резултата и малко след това.

# 580
След като връчиха букета на Фики и малко преди да напусне сцената, Рафи се обърна към него и го прегърна. Фики изобщо не е проявил инициатива да го поздрави. За миг се развенчават някои митове.

За съжаление и аз си го помислих- бяхме много възпитани и уважителни, докато не ни ритнаха гърненцето... Жалко!

# 581
  • UK

Благодаря за монтажа, на 1:46 Рафи и Фики не се ли прегъщат за втори път или ми се струва? Гледах три пъти и разочарованието на Фики е очевадно.

# 582
  • Испания
Скрит текст:

Благодаря за монтажа, на 1:46 Рафи и Фики не се ли прегъщат за втори път или ми се струва? Гледах три пъти и разочарованието на Фики е очевадно.

За нищо. Не е монтаж. Просто записах момента с обявяването на победителя. Погледнах 1:46 не се вижда ясно. Възможно е да са се прегърнали. Ако е така, това е първият път. За втория вече писах.
За мен днес Фики показа истинското си лице и то не ми хареса.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 00:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 583
Беше се подредило цялото Стораро фемили Simple Smile
Рафи пък иске Васил Найденов да е там, жалко, че не беше.
Разбирам Фики, Михаела, но не можаха да понесат класирането с усмивка като Милица. А тя пък, евала. Няма огромния фенклуб на Михаела и Фики, ама стигна финал. Прекрасна актриса, с чувство за хумор, със сценично поведение. Подтсра се с много различни образи, беше удоволствие

# 584
При Милица е до характер.  Тя е над тези неща  -  класации, вотове. Тя се забавлява, докато имитира. Мина през Капките като нежен ураган.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 00:15 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт