🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 030
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Ние сме толкова, ама толкова малък пазар, че не знам за какъв пробив става въпрос. Къде въртят и откъде се печели от песни? Колко са супер успешните канени по участия млади изпълнители извън поп фолк жанра? Аз се сещам за няколко, но и те бият на опростачване и жалък комерс(и пак са тръгнали от музикалните шоута Wink). Продуцента иска освен да вложи и да печели от изпълнителя, а това е ужасно трудно в днешно време. Едно е да се осигури тур по кръчмите и мятане на гюбеци, а съвсем различно са клубовете/заведения за жива музика или някакви площадни изяви за музиканти в поп и рок стил.

То и затова едни рекламират апартаменти и много награди, а други се чудят кога ще ги поканят в някое шоу да изкарат някой лев.

# 646
  • София
Не е правил песни, защото Армутлиева му написа 1-2 безлични такива, като на всеки победител от Х-фактор , който не ѝ е бил фаворит.
А сам да се продуцира е трудно. Мисля, че в музикалния театър се подвизаваше по едно време. Талантлив е, но в месомелачката на шоубизнеса не е достатъчно. Вижте какво стана със Славин и Християна Лоизу.
Славин се изявява с Фондацията (миналата година го слушах и гледах на Аполония с тях, всъщност тогава и разбрах за съществуването му Simple Smile ). Тази година пак е с тях на турне. Страхотен глас е, иначе е кинта и двайсе, но и Рони Джеймс Дио, лека му пръст, не беше висок, ама запълваше сцената. За Славин не мога да преценя как би стоял без страхотните гласове и китари на Маричков, Дони, Лечев и Славчо (май и Венко беше на барабаните, ама той беше по- в дъното). Иначе това не променя факта, че явно песните му от Армутлива са били безлични, щом даже не знам за съществуването им (доколкото разбирам, явно е печелил Х-фактор и има такива). По спомен беше гост-маска в "Маскираният певец", а дали е участвал в "Капките" чистосърдечно си признавам, че не знам (не съм следила всички сезони; т. е. този мой пост може да е по-скоро за друга тема).

# 647
Славин участва в Капките и дори спечели. Но според мен не беше той истинският победител, а Иван Юруков. Юруков беше уникален.

# 648
  • Вестерос
Славин спечели Ekс Фактор 3 и единия сезон на Капките. Санята му направи посредствени песни, каквато и на Рафи, който спечели Екс Фактор 1. Май и на Жана не бяха кой знае какви, но имаха малко повече успех, тя спечели Екс Фактор 2.

Юруков беше много добър, но на финала според мен Славин се справи по-добре.

# 649
Обожавам Славин. Невероятен талант съчетан с приятна външност и изключителна скромност. Запомнящ се глас и огромен диапазон. В Х фактор беше убийствен - нямаше кой да го стигне. В капките, обаче не мисля, че беше най-добрия. Да, изпълненията му бяха чудесни, чисто вокално, но като имитация - НЕ! Голямо дЪрво е и това си е Simple Smile Е, накрая поразчупи малко нещата, обаче човек или си го може, или не. Той НЕ го може! И все пак пуснах няколко смс-а за него на финала, само защото ми е любимец.
Много ме е яд, че така и не успя да направи хит. Но все се надявам, че един ден ще ни отвее главите с някое жестоко рок парче

# 650
Рафи има драма с Армутлиева ли? Изпуснала съм пак.

# 651
Рафи има драма с Армутлиева ли? Изпуснала съм пак.
То с нея кой ли няма?
За Рафи не знам, дали има ...

# 652
  • София
Не съм съгласна. Графа е доста успешен такъв.
Въобще не съм съгласна. Виктория направо потъна при него и за толкова години нищо не се чу. С Михаела Филева се справи, да, но може би хвана точния момент, връзката и с Павел, не знам и аз. Не съм убедена, че е заради уменията на Графа.
Сега при него са Михаела Филева, Искрата, който сам се оправя и пише песни за други и така се издържа, Рафаел и Деница, които никой не ги е и чувал.

# 653
Аз защо си мисля, че в първия сезон на Хфактор, когато спечели Рафи, друг беше продуцента?! Дали не беше точно Графа?

# 654
Фики се почувства използван от продуцента, който го експлоатира и преекспонира барабар с цялата рода.
Рафи няма нито един хит и не е въпрос на продуцент.

# 655
# 656
Фики се почувства използван от продуцента, който го експлоатира и преекспонира барабар с цялата рода.
Рафи няма нито един хит и не е въпрос на продуцент.

От къде на къде? Такава безплатна реклама им направи, че трябва да са доволни.А и никой не ги карал да правят нещо насила, и предполагам не са им обещали победата.

# 657
# 658
  • Испания
Жълт сайт. Един от многото, които съществуват, благодарение на постовете в БГ-мамма и ФБ.

# 659
Ей, два пъти им предложих вариант 2 в1, и Фики, и Рафи на първо място, ама не четат! Можеше да не е кола наградата, ако толкова нямат пари за две, по едно скутерче или по-така велосипед можеше да подарят! Joy

Общи условия

Активация на акаунт