). Продуцента иска освен да вложи и да печели от изпълнителя, а това е ужасно трудно в днешно време. Едно е да се осигури тур по кръчмите и мятане на гюбеци, а съвсем различно са клубовете/заведения за жива музика или някакви площадни изяви за музиканти в поп и рок стил.
). Тази година пак е с тях на турне. Страхотен глас е, иначе е кинта и двайсе, но и Рони Джеймс Дио, лека му пръст, не беше висок, ама запълваше сцената. За Славин не мога да преценя как би стоял без страхотните гласове и китари на Маричков, Дони, Лечев и Славчо (май и Венко беше на барабаните, ама той беше по- в дъното). Иначе това не променя факта, че явно песните му от Армутлива са били безлични, щом даже не знам за съществуването им (доколкото разбирам, явно е печелил Х-фактор и има такива). По спомен беше гост-маска в "Маскираният певец", а дали е участвал в "Капките" чистосърдечно си признавам, че не знам (не съм следила всички сезони; т. е. този мой пост може да е по-скоро за друга тема).
Е, накрая поразчупи малко нещата, обаче човек или си го може, или не. Той НЕ го може! И все пак пуснах няколко смс-а за него на финала, само защото ми е любимец.Препоръчани теми