🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 028
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания

the_raffi БЛАГОДАРЯ ВИ! БЛАГОДАРЯ ВИ! БЛАГОДАРЯ ВИ! ❤️❤️❤️

След победата ми в първи сезон не вярвах, че това усещане и тези емоции някога ще се повторят, но заради ВАС...... Благодаря на всички ВАС, които ме подкрепяхте и гласувахте за мен! Победата я дължа на вас и съм безкрайно щастлив, че с участието си и изпълненията си в предаването съм ви докоснал!

Все още не мога да намеря най-правилните думи, с които да ви благодаря и едва ли ще мога, но съм изключително щастлив и благодарен за всичко, през което преминах в последните три месеца!

Благодаря на невероятния - подчертавам НЕВЕРОЯТНИЯ ЕКИП на @kato2kapkivoda ! Без този екип, нищо от това, което видяхте нямаше да бъде реалност! Изключителни професионалисти, които обичам страшно много!

Едно от най-прекрасните неща в това предаване, е че 8 изпълнители в началото на сезона се превръщаме в 8 приятели на финала! За мен беше чест да бъда на една сцена с невероятно артистичния @fikistoraro , безкрайно талантливата @mixaelamarinova , винаги вдъхновяващата @militsa_gladnishka , неповторимата и моя любима @poli.genova , гласът, който ме кара да настръхвам - @sofi_marinova_official , вечно непредсказуемия Къци Вапцаров и разбира се живата легенда - @azis_online_new ! Приятели, благодаря ви за страхотните мигове, преживявания и емоции! Обичам ви и съм щастлив, че съдбата ни срещна! Няма случайни неща!

Отново искам да ВИ кажа БЛАГОДАРЯ, но колкото и пъти да го повтарям няма да е достатъчно...
Затова моето БЛАГОДАРЯ освен с думи ще ви показвам и с действията си, с музиката си и с всичко, което ми предстои...

ОБИЧАМ ВИ!!!
🙏🏻❤️🙏🏻

# 631
  • Пловдив
Гледах предаването чак днес  ( благодаря, Мари), което значи че бях подготвена, да следя за реакциите на участниците. Ами от един момент нататък Фики просто го боли. Даже имаше такъв миг, в който камерата го показваше в едър план и той напрани мимика на рязка и силна болка. Човека просто го болеше - да, усмихваше се, прегърна Рафи, гушна детенцето си, но си го болеше нещо - аз добре познавам болката, мен все нещо ме боли, но не съм спряла да се усмихвам, когато е нужно, просто стискам зъби, пък то май си личи. Та и у Фики видях познати симптоми.

# 632
  • София
Гледах предаването чак днес  ( благодаря, Мари), което значи че бях подготвена, да следя за реакциите на участниците. Ами от един момент нататък Фики просто го боли. Даже имаше такъв миг, в който камерата го показваше в едър план и той напрани мимика на рязка и силна болка. Човека просто го болеше - да, усмихваше се, прегърна Рафи, гушна детенцето си, но си го болеше нещо - аз добре познавам болката, мен все нещо ме боли, но не съм спряла да се усмихвам, когато е нужно, просто стискам зъби, пък то май си личи. Та и у Фики видях познати симптоми.
И за вече писах, че имам някакви съмнения за това.

# 633
  • Испания
Да не се и надяваме, че няма да е журЕ в следващия сезон.

Понеже от снощи очаквам някаква информация/обяснение за състоянието на Фики, потърсих профила му във ФБ. Но попаднах на друго - да преговорим материала "Кой е печелил най-много зрителски вот?".

Купонът на "Капките" снощи

Над 200 снимки

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 634
  • На морето!
Ох, сега като ви прочетох и веднага навързах история как Фики е преял с череши и е имал стомашни проблеми, та гримасите му са от болка и тревога за тоз ни ти бял панталон. 😀😀😀

Гледах снимките от партито, не видях Фики, Азис, Фънки и дежурните Рачков и Гала.

# 635
  • Испания
Винаги някой липсва, но пък присъства толкова народ, който не е ангажиран с Капките... Важното е, че изглежда, че е било весело.

И Софка липсва.

# 636
Тук май приписахте качества и чувства на Фики, които реално не съществуват. Факт е, че през целия сезон зрителите гласуваха най-много за него. За певците това е най-важното. Затова в този момент той си го каза най-чистосърдечно. За него това е наградата.
За Рафи наградата е, че получи стимул да работи. Аз не знаех, че толкова много време не е правил песни. Много добро момче е, заслужава да има повече успех.

# 637
Не е правил песни, защото Армутлиева му написа 1-2 безлични такива, като на всеки победител от Х-фактор , който не ѝ е бил фаворит.
А сам да се продуцира е трудно. Мисля, че в музикалния театър се подвизаваше по едно време. Талантлив е, но в месомелачката на шоубизнеса не е достатъчно. Вижте какво стана със Славин и Християна Лоизу.

# 638
  • София
У нас нямаме продуценти, на които изпълнителите да разчитат.

# 639
Не съм съгласна. Графа е доста успешен такъв.

# 640
  • София
Не съм съгласна. Графа е доста успешен такъв.
Една птичка пролет не прави.

# 641
  • DE
Трябват си текстописци и композитори също. Съвременни.

# 642
То последно време музиката в световен мащаб е като от ресторант за бързо хранене...

# 643
То последно време музиката в световен мащаб е като от ресторант за бързо хранене...

за съжаление от доста време.

# 644
  • earth
Аз затова най-много уважавам изпълнители, които сами си пишат песните. Друга категория са.

Общи условия

Активация на акаунт