🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 769
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Намерих още по-ужасна снимка.
Скрит текст:
Защо се обезобразяват тези жени! Прилича на мумия.

Азис какво си ломоти под носа?

# 91
Оле, очаквах, че Джордж ще му падне на Азис. Ама далече от истината. Личи си , че не си пада особено.

# 92
Аз от жени не разбирам, но Маги Сидерова никога не съм намирала за красива.

# 93
Жени все още я намирам за красива.

# 94
  • Испания
Една от племенниците ми беше модел преди години и Ирен Онтева ѝ беше приятелка, макар и много по-голяма от нея. Идвала е вкъщи и беше нормална и красива. Не мога да повярвам в какво се е превърнала.

Маги Желязкова не знам какво представлява, но Калканджиева е дъно.

# 95
Аз от жени не разбирам, но Маги Сидерова никога не съм намирала за красива.
На мен ми е екзотична. Харесва ми. Сравнение със сегашните миски. Имат някаква класа на подиума. И до там...им е класата..Знаем им житие и битие.

# 96
Ирен Онтева е плашеща.

# 97
Аххх, ми то Жени най-хубава. Ирен прилича на онзи, който се превърна в Кен, а сега в жена Flushed

Азис имаше проблясъци.

# 98
Пълна излъгация Азис, гласа едва му се чуваше,  а  "модните икони' и те не допринесоха много.

# 99
  • DE
Въздух не му достигаше на Азис.
Публиката що стана на крака на "красавиците". Няма ли кой да извика "Царя е гол"!

Изключително ме дразни да ни натрапват  превръщането на нормални жени в киборги, че и ги наричат красиви, пълен отврат Imp

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:18 от дането

# 100
Жени беше най-нормална от трите. Ирен е потрес, Маги е ужасна.

# 101
  • София
Изобщо не ми хареса изпълнението на Азис. Първо, защото самата песен не ми харесва. И второ - изпълнението не беше на ниво. А на Онтева какво й е на лицето - лявата половина е изкривена.

# 102
Хилде, оля се.

# 103
  • through the wormhole
На Азис му се падна (много тъпа според мен) песен, която не иска, не харесва оригинала, гаф с микрофона и те това е резултатът - много зле.

# 104
  • София
Да добавя - Маги съм я виждала много пъти на живо и е много по-хубава, отколкото по телевизията. Обаче Жени си е Жени - каквато и да е, тя си е нива над другите.

Общи условия

Активация на акаунт