🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 043
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Ами така е, Милица, Софи, Рафи...такива хора искам да гледам. Те те зареждат. Ведри са. Айде, Софи ми стига за 10 години напред. Но все пак е важно, изпълнителя да има определен тип сценично поведение за предаване като Капките.
Поли и Михаела са друг тип изпълнители. Те са си за сцена като Евровизия, където всичко е организирано, репетирано до припадък, те произвеждат продукта еднакво всеки път. Те не умеят нито да импровизират, нито да забавляват извън сценария.

# 586
  • На морето!
Гледам сега на запис, не мога да разбера защо реват хората на изпълнението на Михаела, та това беше най-безчувственото изпълнение на Je t'aime, което съм гледала.

# 587
Ужасно без чувствено беше изпълнението на Михаела, така е. Но най-голямата излагация беше Поли. Леле, какво дране, какъв фалш, а високите тонове въобще не можа да ги вземе. Мисля, че мн изгуби с участието си. Фики беше доста разочарован. Ясно е, че е очаквал да спечели, но трябваше да се поприкрие. Заслужено спечели Рафи, браво! Мисля, че потискането му по време на сезона беше умишлено. Голяма лисица е Магърдич.

# 588
Каквото и да беше направил Фики, винаги щеше да има обвиняващи гласове. Типичното - От Осанна до Разпни го.  А защо? Стана не лошо шоу. Победи най- добрият. Естествено вторият е разочарован( винаги е така за втория). До следващия път

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 08:48 от cardhu

# 589
  • София
И аз го гледах сега с превъртане. Браво на Рафи, прекрасен беше и заслужено спечели! Още от първия сезон на предаването го помня с чар, артистичност и глас. Изпя тогава фантастично Фреди, нещо което малко хора могат да направят. В този сезон Фики печели повече пъти май, но важен е крайният резултат. Голям е! И наистина само той от финалистите се сети да пее на български точно на този ден.

# 590
Ама Вие вярвате ли , че някой се сеща да пее нещо- как ще му уредят правата? Всичко е сценарий...

# 591
  • На морето!
Видях финала, Фики толкова имитации направи, трябваше да тренира и финалния момент. Наистина изглеждаше много зле с тази напрегната физиономия, приличаше на дете, което ще водят при директора.

# 592
  • Sofia
Аз не видях Фики да е разочарован след обявяването на Рафи за победител. Кадрите на които лицето му се изкривява са от преди този момент и аз останах с впечатление, че изпитва болка и се държеше за корема. Може и от притеснение да е, но да твърдите че е от злоба след победата на Рафи ... поне аз не видях подобно нещо.

# 593
  • София
И аз не видях злоба, видях разочарование, но не го намирам за нещо лошо това. Повечето хора се разочароват, когато губят или ги гонят  от предаване. Човешко е, но трябваше по-бързо да се освести и нямаше да изглежда така. За мен Фики не е лош човек, злобен или завистлив, разочарованието му беше насочено не срещу Рафи, а към себе си. Той и преди в предаването се беше държал така, ако не се е справил с даден образ, сякаш се затваря. Физиономията му беше напрегната още преди да обявят Рафи за победител.

# 594
  • earth
Разочарованието е ясно, но коментарът му накрая, че за него е по-важно това, че преди финала зрителите многократно са го избирали първи не прозвуча хубаво.
Трябваше да каже, че е разочарован*, но Рафи е заслужил победата с представянето си на финала, за което го поздравява.
Млад е, да се надяваме, че ще се научи...

* П.П. Разочарован от себе си, че не се е представил по-добре, но не от зрителите, които са оценили правилно най-доброто изпълнение.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 03:17 от morisay

# 595
  • Пловдив
Изключително много се радвам за Рафи, беше безсъмнено най-добрия и то не само на финала!
Относно Фики - още преди да съобщят третото място на Михаела, Фики има изражение и мимики на човек, който изпитва болка. Накрая на песента Приятели се вижда как е избила пот по челото му, мисля че физически не се е чувствал добре. Наистина не прави добро впечатление, че не поздрави Рафи, но прегръдката я инициира Фики, той се наведе да прегърне Рафи. Аз лично мисля, че за Фики победата е била важна за да не разочарова близките и феновете си, особено след всички очаквания създадени през целия сезон. Не толкова че е злобен.

# 596
  • София
На Фики не му беше добре - може колана да го е стягал или да е имал стомашен проблем, но начина по който гледаше, не беше от злоба, а от болка.

morisay, и Милица каза, че кола си има и не е била сцената за наградата, защото тя, печели не награди, а хората.
Разочарованието е ясно, но коментарът му накрая, че за него е по-важно това, че преди финала зрителите многократно са го избирали първи не прозвуча хубаво.
Скрит текст:
Трябваше да каже, че е разочарован*, но Рафи е заслужил победата с представянето си на финала, за което го поздравява.
Млад е, да се надяваме, че ще се научи...

* П.П. Разочарован от себе си, че не се е представил по-добре, но не от зрителите, които за оценили правилно най-доброто изпълнение.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 04:20 от Mari_Mar

# 597
Надявам се,  че Фики е добре
Пишете, ако нещо стане ясно.

# 598
  • София
Като две капки вода (25.05.2021) -
Сезон 9 Епизод 13

Сезон 9 Епизод 13

# 599
  • София
Фики беше притеснен цялата вечер. По време на изпълнението допусна ясно забележими грешки, по време на общото изпълнение вече не знаеше къде се намира, та трябваше да му кажат на къде да се обърне и т.н. Изобщо имам чувството, че в последните лайфове май не беше в залата.

Общи условия

Активация на акаунт