🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 042
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • earth
morisay, и Милица каза, че кола си има и не е била сцената за наградата, защото тя, печели не награди, а хората.

Да, Милица много добре се изказа. При това нейното изказване не омаловажи успехите на другите участници; тя не намекна, че те не печелят хора.

Между другото, често забелязвам по нашите предавания как не умеят да похвалят някого без да засегнат трети. Например помня веднъж Вергов към Балабанов за All Inclusive : "Браво, ти изнасяш целия сериал."

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:29 от morisay

# 601
Победителят беше и моят фаворит за победа! Да се надяваме,че на Магърдич няма да му дойде хрумката следващия сезон да бъде "Стораро и Фемили",че ми идва в повече.Омръзнаха ми и тези заучени фрази "ще пея песен на невероятния / неповторимия/ уникалния...",и постоянното повтаряне ,че "за мен е чест"-изтърка се вече.Хилда как ще я кара оттук нататък,без да настръхва и без да се разтреперва,не знам.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 12:10 от rainbow9020

# 602
Рафи не трябваше да печели, защото е в конфликт на интереси. Той води бенда в Шоуто на Рачков, чийто продуцент е пак Маги.
Той реално е на заплата при Маги и му е подчинен.

Фики трябваше да спечели, представи се сррахотно с Елвис. Нямаше шанс срещу арменската общност, която е подкрепила *тяхното момче* на макс. Не мога да отрека качествата на Рафи и огромния труд, ама правилата са си правила.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:05 от bonbonka6

# 603
  • София
Рафи не трябваше да печели, защото е в конфликт на интереси. Той води бенда в Шоуто на Рачков, чийто продуцент е пак Маги.
Той реално е на заплата при Маги.

Фики трябваше да спечели, представи се сррахотно с Елвис. Нямаше шанс срещу арменската общност, която е подкрепила *тяхното момче* на макс. Не мога да отрека качествата на Рафи и огромния труд, ама правилата са си правила.
Всички участници в предавания, включително и тези в капките получават хонорари. А иначе Фики снощи си беше изпуснал нервите и от напрежение направи няколко грешки в изпълнението, което явно беше забелязано от зрителите.

# 604
Той реално е на заплата при Маги.

Е, арменската общност! Тя другата общност да не би да е по-малка? Не съм арменка, никога на никакво шоу не съм пращала СМС, но този път пратих за Рафи. Както подчертаваха ту един, ту друг от журито, това не е състезание за пеене, а за имитация. Рафи беше перфектен. Яд ме е за Милица-можеше да избере песен, с която да покаже повече и актьорските си качества, не само певческите.
Не отричам способностите на Фики. Чудесно се справи почти във всеки образ, но снощи Рафи беше по-добър. Според мен.
Допълвам след проверка-едната общност е 100 пъти по-многобройна от другата.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 08:18 от W

# 605
# 606
Поведението на Фики ми развали вкуса от победата на Рафи...много съм разочарована от поведението му.
Ама каквото сам човек си направи. Никой не може.

# 607
Така колАта остава във фирмата 🙂
И аз мислех, че заради конфликт на интереси,  няма да му дадат победата, макар, че заслужава. И той , като че ли, не очакваше.

# 608
Не е като да не сме гледали сезона и да не сме видели какво направи Рафи. Напълно си заслужи победата, без значение при кого работи и кой му плаща заплата. Сега, ако Михаела беше победила, имаше основания да се подозират нагласени неща. Ама за Рафи... ще ме извинявате...

# 609
  • Испания
Не очакваше Рафи и му личеше. И как да очаква, като направи страхотни имитации, които не бяха оценени по достойнство! За мен беше глупаво това, което бяха решили - всеки да победи по веднъж. Както писах и преди, ако  само един или двама правят отлични имитации, нека те да печелят всяка седмица. Иначе форматът губи своя смисъл, а участниците губят мотивация. За радост това не се случи нито с Рафи, нито с Милица. И двамата показаха, че професионализмът им и талантът им е над всичко.

Това за конфликта на интереси е просто смешно в този случай. А талантът на Рафи е очевАден.

Очаквам тези дни някакво изявление/обяснение от Фики за проблема, който е имал по време на финала.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 610
Не е като да не сме гледали сезона и да не сме видели какво направи Рафи. Напълно си заслужи победата, без значение при кого работи и кой му плаща заплата. Сега, ако Михаела беше победила, имаше основания да се подозират нагласени неща. Ама за Рафи... ще ме извинявате...
Е те си следят нагласите на публиката.Няма как лайкове и коментари, всички суперлативи да са за Рафи да направят Михаела победител.Не вярвам да броят смс ,но със сигурност следят нагласите.

# 611
Що е конфликт на интереси може да се провери в Уикипедия. Не мога да цитирам в момента. Та толкова с конфликта.

# 612
  • Пловдив
Тази година всички участници имаха добри превъплъщения като цяло. Даже Михаела и Поли, които повечето време пееха като себе си.
Но единствено ще запомня Рафи, аз и сега продължавам да слушам имитацията на Андреа Бочели и седемте образа в Страхотен ден. Има прекрасен глас и страхотен имитаторски талант. Много много се надявам да пробие и със соло кариера, защото е страхотно удоволствие да го слушам.

# 613

Това с конфликта е смехотворно.Ако беше така Рафи нямаше да бъде поканен да участва в капките.А другото шоу не е замислено от вчера.

# 614
  • София
Рафи беше страхотен, но лично аз исках Милица да спечели.

Все пак от всички финалисти само тя не е певица. Плюс това нейните професионални ангажименти са най-семпли и от тая гледна точка най-много има нужда от нова кола.

Честито на Рафи! Справя се добре момчето!

Общи условия

Активация на акаунт