🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 041
  • 773
  •   1
Отговори
# 675

боже, боже, какъв стайлинг ...
каква беше колата-награда?
не знам дали има нужда от реклама Фики, но и аз допреди капките знаех само, че има някакъв мазен чалгар с подобно име и толкова. появи се, представи се, хората го харесаха...чудесна реклама си направи. заслужено.

# 676
Форд Фокус май им даваха предни години.

# 677
В първи сезон беше Нисан Джук. Спомням си, защото тогава в асансьора преди финала Милица каза, че ако не спечели Нисан Джук, ще си купи един суджук. Simple Smile Рафи тогава още нямаше книжка.

# 678
Не пропускайте интереса на продуцента от колаборацията с "Форд"- уж чрез колата те си плащат за 10-15 минути в ефира на гледано предаване, което може и да е повече от цената на една кола от този клас. А може на спечелилия директно да се изплати равностойността. Един от предишните участици директно я беше обявил за продажба- мисля , че Врачански.

# 679
Догодина Маги да дава на победителя плакет като във ВИП Брадър. Все пак всички участват с индивидуално определен хонорар. С бюджета, предвиден за колата е по-добре да се купят правата на песни. Години наред се имитират едни и същи изпълнители и песни.
Рафи много хитро избра да имитира Васил Найденов, и това доста допринесе за победата му. Все пак беше 24 май и само той пя българска песен. В крайна сметка победата му е напълно заслужена.

# 680
  • Испания
И друг да беше избрал Васил Найденов (ако му стиска), като не направи добра имитация, нищо няма да спечели. А имитацията на Рафи беше перфектна. Плюс това представи съвременна версия на песента.

# 681
Явно , който я спечели,  ще я продаде...  базов , смотан форд ...
Хахаха, изобщо не е базов, смотан Форд. Колата, която подариха тази година, струва около 90 хиляди лева.

# 682
  • София
Михаела защо си е сложила парцал на главата? И каква физиономия вади.

# 683
  • UK
Тази година подариха Ford Kuga .
 Базовият модел би трябвало да струва около 60 000 лева. В първия сезон наистина беше Нисан Джук. Всяка година е различна кола, доколкото си спомням.

# 684
екстра е колата.

# 685
Скрит текст:
В момента по Нова ТВ.[/center]

боже, боже, какъв стайлинг ...
каква беше колата-награда?
не знам дали има нужда от реклама Фики, но и аз допреди капките знаех само, че има някакъв мазен чалгар с подобно име и толкова. появи се, представи се, хората го харесаха...чудесна реклама си направи. заслужено.

Ами, сред тримата най-добри на големия финал е момичето, какво искаш? Баш като представянето ѝ във формата е тоя стайлинг. Има глас, дано се насочи да го усъвършенства и да не се явява там, където не я бива.
Фики не го знаех, не слушам неговата музика, затова, но много, много приятно съм изненадана от него. Рафи само като име, мислех, че е някоя от звездите на гимназистките. Ами талантлив е и много приятен като човек. Вероятно и стойностен, поне по това, което видях, съдя, не го познавам. Дано върви нагоре.

# 686
Аз не разбирам защо въобще има материална награда.

Това са успешни хора, професионално и финансово. Чест не им прави, а пък автомобил ми е много смешно. По-добре да беше само символична награда, като купа, плакет. Те така и така взимат пари от участието си.

А иначе с тия коли повече прилича на предаване в стил Има ли сделка и подобните му.

# 687
  • София
Да, точно. Още повече, че предполагам получават немалки хонорари за участията си.
Фики от предния сезон го знам, понеже не слушам такъв тип музика. Приятно ме изненада с възпитанието си и поведението, както явно всички впечатли с това. Може би тогава имаше по-силни образи или просто вече сме свикнали с него. Рафи го помня от Х фактор още и затова ми е чудно, че някои хора не са го чували. Но аз обичам музикалните формати и ги следя.

# 688
Ми то и колата е купа, само че по-скъпа. Не знам какво му завидяхте на момчето JoyJoyJoy

# 689
Връзкар си е Рафи, не виждам защо ще отричаме очевидното. Това не му пречи да е талантлив. За мен образа на Васил Найденов беше една идея преигран.

Общи условия

Активация на акаунт